Nože a příslušenství, Strana 2
Vroubkovaný nůž Opinel je ideální pro krájení rajčat, vařených vajec nebo kiwi. Čepel o délce 10 cm a rukojeť z habrového dřeva příjemná na dotek.
Nůž na krájení Opinel, který nejvíce oceníte při očištění ovoce, ale také při krájení zeleniny. Čepel o délce 10 cm a rukojeť z habrového dřeva příjemná na dotek.
Excelentní kuchařský nůž Opinel z prémiové kolekce plně kovaných nožů. Full-tang čepel, řezná část dlouhá 20 cm, dřevěná rukojeť, upravená speciálním voskem. Precizní a vyvážený...
Spojení německých a japonských nožířských mistrů dalo vzniknout unikátní sérii nožů Zwilling Tanrei. Kuchařský nůž Tanrei s čepelí o délce 20 cm byl vyroben ze speciální...
Spojení německých a japonských nožířských mistrů dalo vzniknout unikátní sérii nožů Zwilling Tanrei. Špikovací nůž Tanrei s čepelí o délce 10 cm byl vyroben ze speciální...
Spojení německých a japonských nožířských mistrů dalo vzniknout unikátní sérii nožů Zwilling Tanrei. Kuchařský kompaktní nůž Tanrei s čepelí o délce 14 cm byl vyroben ze...
Opinel Parallèle filetovací nůž s bukovou rukojetí, který nejvíce oceníte při filetování masa. Délka čepele 18 cm.