Rivsalt BBQ blok himalájské soli pro pečení a grilování, 3,2 kg, RIV006
Kód: RIV006Související produkty
Skořice v podobě přírodní kůry Kasie je dokonalým ochucovadlem dezertů, pečiva a masa. Nastrouhaná kůra Kasie se také skvěle hodí do kari nebo na latté či koktejl.
Balení 6 sáčků po 50 g vlhké mořské soli Guérande, celkem 300 g. Šedé krystalky soli z Bretani jsou bohaté na hořčík a stopové prvky. Určeno pro mlýnky na vlhkou mořsou sůl...
Tyto sušené Jalapeno Chili papričky v bio kvalitě se pěstují ve Španělsku. Chuť je jemná, kulatá a ovocná s pálivostí kolem 5 000 SHU. Jsou dostatečně jemné, takže se hodí k...
Balení 3 sáčků po 20 g divokého černého pepře Voatsiperifery Premium, celkem 60 g. Pepř z Madagaskaru s pálivostí na stupni 5. Ideální zejména k masu, zelenině, ke kozímu sýru,...
Balení 7 sáčků po 50 g Andské růžové soli z Bolívie, celkem 350 g. Růžové krystalky soli z And se slaností na stupni 6. Obsahuje zdrav prospěšné minerály. Určena pro mlýnky na...
Rivsalt Pasta Salt obsahuje halitové solné krystaly, které se nacházejí hluboko v pákistánských horách. Sůl má přírodní, ale poměrně intenzivní chuť a je ideální pro dokonale...
Balení 3 sáčků po 20 g černého pepře Kampot Bio, celkem 60 g. Pepř z Kambodži s pálivostí na stupni 8. Ideální k červenému masu, tučným rybám, zelenině či luštěninám. Hermeticky...
Poznejte chuť 3 exkluzivních solí z celého světa. Každá sůl má svou osobitou chuť vhodnou k různým druhům pokrmů.
Balení 4 sáčků po 20 g černého pepře Tan Hoi, celkem 80 g. Pepř z Vietnamu s pronikavou pálivostí. Ideální k červenému masu, tučným rybám, zelenině (červené zelí, rajčata) či...
Rivsalt Rose obsahuje tři třpytivé solné krystaly z Bolívie. Sůl je skvělá pro každodenní vaření a velmi dobře se hodí k přípravě masových a zeleninových pokrmů.
Balení 4 sáčků po 20 g bílého pepře Sarawak, celkem 80 g. Pepř z Malajsie, z oblasti Sarawak na ostrově Borneo, s pálivostí na stupni 7. Ideální k bílému masu, rybě či zelenině....
Balení 3 sáčků po 50 g modré perské soli, celkem 150 g. Namodralé krystalky soli z iránských hor. Určeno pro mlýnky na suchou sůl francouzské značky Peugeot. Slanost na stupni 4.
Balení 4 sáčků po 10 g černého divokého pepře Timut, celkem 40 g. Pepř z jižního Nepálu s pálivostí na stupni 4. Ideální k rybímu masu a mořským plodům, zelenině či pro...
Himalayan obsahuje tři jiskřivé himálajské solné krystaly. Ideální pro dochucování ryb, masa a zeleniny pomocí struhadla Rivsalt. Sůl je chuťově výrazná a ve svém jemném...
Balení 3 sáčků po 20 g černého pepře Kampot Premium, celkem 60 g. Pepř z Kambodži s pálivostí na stupni 8. Ideální k červenému masu, tučným rybám, zelenině či luštěninám. Vhodný...
Rivsalt Crystal obsahuje tři halitové solné krystaly, které se nacházejí hluboko v pákistánských horách. Sůl má přírodní, ale poměrně intenzivní chuť. Hodí se jako základní...
Detailní popis produktu
Rivsalt BBQ blok himalájské soli pro pečení a grilování, 3,2 kg
Zábavný způsob vaření, který navíc zvýrazňuje chuť. Solný blok má přirozeně nepřilnavý povrch a používá se jako rošt na grilování. Ideální při grilování masa, ryb, korýšů nebo zeleniny. Povrch solného bloku potřete olejem a pomalu zahřívejte, do optimální teploty, která rovnoměrně ochutí vaše jídlo. Solný blok lze také chladit a používat jako dekorativní servírovací talíř, například na sushi. Před prvním použitím si prosím přečtěte návod na použití. Při dodržení tohoto návodu budete moci solný blok používat opakovaně.
Příprava na grilování:
1) Lehce namažte horní povrch himalájských solných bloků olejem.
2) Pomalu zahřívejte solný blok, aby nedošlo k popraskání. Ideální je zahřívat blok prvních 20 minut při nízké teplotě. Dalších cca 20 minut zvyšte teplotu na střední stupeň.
3) Pokapejte blok pár kapkami vody. Syčí-li, jste připraveni na grilování.
4) Pro otáčení masa, zeleniny, mořských plodů atd. používejte kovové kuchyňské nástroje (ne plastové). Blok můžete nechat na grilu a grilovat i několik hodin.
5) Po ukončení grilování nechte solný blok zcela vychladnout na pokojovou teplotu.
6) Blok oškrábejte od nečistot a otřete čistým hadříkem. Blok uchovávejte v suchém prostředí a pokojové teplotě.
- celková hmotnost soli: 3,2 kg
- rozměry solného bloku: 20 x 15 x 4,5 cm
- hřejivá, obklopující a kořeněná chuť
- ideální pro kořenění masa a ryb i zeleniny
- pečení v troubě do 260°C
- Pákistán
RIVSALT je švédská designová značka pro gurmány. Je vytvořena tak, aby vás inspirovala novými recepty a kombinacemi chutí. Pomáhá přidat nový nádech k vašemu oblíbenému receptu a nabízí jedinečně navržený výrobek, který se stane skutečným středobodem vašeho stolu a kuchyně. Tak, abyste vytvořili atmosféru vynikající restaurace u vás doma. S nádechem luxusu. Strouhání soli na vlastní pokrm zvyšuje zážitek z jídla a krásný design doplňuje prostřený jídelní stůl. Výrobky jsou skvělým komunikačním prvkem a stolování dělají zábavnější. Vyberte si z mnoha druhů kamenných solí a koření, které se hodí k různým pokrmům, což z nich dělá opravdu zajímavý produkt pro gurmány.
Mlýnek na sůl, pepř nebo jiné suché koření Billund je vybaven velmi kvalitním mlecím mechanismem CrushGrind s nastavitelnou hrubostí mletí.
Dárkové balení nerezových, elektrických mlýnků Elis Sense, vybavených systémem pro volbu hrubosti mletí u’Select, balení soli a pepře, černý podtácek.
Mlýnky na sůl a pepř Stockholm jsou zhotoveny z dubového dřeva. Jsou vybaveny velmi kvalitním mlecím mechanismem CrushGrind s nastavitelnou hrubostí mletí. Sada 2 ks.
Mlýnky na sůl a pepř Lyon jsou zhotoveny z bukového dřeva v hnědé barvě s certifikací FSC. Jsou vybaveny velmi kvalitním mlecím mechanismem CrushGrind s nastavitelnou hrubostí...
Mlýnek na sůl Peugeot Paris u´Select o velikosti 30 cm v černém provedení představuje tvarem i kvalitou ikonu mezi mlýnky. Mlýnek má patentovaný systém u´Select se 6 různými...
Mlýnek na sůl Peugeot Paris u´Select o velikosti 30 cm v bílém provedení představuje tvarem i kvalitou ikonu mezi mlýnky. Mlýnek má patentovaný systém u´Select se 6 různými...
Mlýnek na sůl, pepř nebo jiné suché koření Billund je vybaven velmi kvalitním mlecím mechanismem CrushGrind s nastavitelnou hrubostí mletí.
Mlýnky na sůl a pepř Lyon jsou zhotoveny z bukového dřeva v černé barvě s certifikací FSC. Jsou vybaveny velmi kvalitním mlecím mechanismem CrushGrind s nastavitelnou hrubostí...
Elegantní nerezový mlýnek na skořici, první svého druhu, z dílny francouzského inovátora Peugeot. Speciálně vytvořený pro mletí celých svitků skořicové kůry.
Mlýnek na sůl nebo pepř Stockholm má tělo zhotovené z porcelánu a víko z ořechového dřeva. Je vybaven velmi kvalitním mlecím mechanismem CrushGrind s nastavitelnou hrubostí mletí.
Mlýnek na sůl Zwilling Spices lze používat pro mletí soli. Je vybaven velmi kvalitním mlecím mechanismem CrushGrind s nastavitelnou hrubostí mletí.
Mlýnek na pepř Peugeot Paris u´Select velikosti 40 cm a v přírodním provedení představuje tvarem i kvalitou ikonu mezi mlýnky. Mlýnek má patentovaný systém u´Select se 6 různými...
Mlýnek na sůl, pepř nebo jiné suché koření Billund je vybaven velmi kvalitním mlecím mechanismem CrushGrind s nastavitelnou hrubostí mletí.
Mlýnky na sůl a pepř Helsinki jsou zhotoveny z dubového dřeva s certifikací FSC. Jsou vybaveny velmi kvalitním mlecím mechanismem CrushGrind s nastavitelnou hrubostí mletí. Sada...
Mlýnek Vaasa je vhodný na sůl, pepř nebo jiné suché koření, je vybaven velmi kvalitním mlecím mechanismem CrushGrind s nastavitelnou hrubostí mletí.
Sada mlýnků na sůl a pepř Milltop v šedé barvě je vybavena keramickým mlecím mechanismem s nastavitelnou hrubostí mletí.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Výrobky RIVSALT navrhl švédský podnikatel a designér Jens Sandringer, který přišel s tímto konceptem při večeři v japonské restauraci Teppanyaki v Pekingu. Zážitek, který podnítil prvotní myšlenku výrobku, se shodoval s nástupem nových skandinávských gastronomických a designových trendů. První výrobek RIVSALT byl uveden na trh ve Švédsku v roce 2012.
Restaurace se dnes vrací tam, kde se vařilo původně: domů. Stále více lidí zve přátele na dobrou večeři domů. Stojí za tím vášeň pro vaření, zvědavost a touha jít do toho. Překonat očekávání. Což je také podstatou značky RIVSALT.
Solné krystaly jsou hlavními hrdiny, přinášející s sebou návrhy, barvy a vůně čisté horniny, z níž pocházejí, s jedinečnými minerálními charakteristikami a vlastnostmi. Neošetřené dubové podstavce a struhadla z nerezové oceli zdůrazňují přírodní suroviny. Každá součást řady RIVSALT naplňuje předměty dosud považované za každodenní významem a hodnotou: lékořice, pepř, muškátový oříšek, zázvor, kurkuma, fazole Tonka, sůl a další koření se stávají zážitky vymykajícími se běžným zvyklostem.
Růžová himálajská sůl je bezpochyby nejznámější ze solných krystalů, ale svět ve své rozmanitosti nabízí mnoho dalších druhů soli z různých koutů země. Proto můžete zážitek z RIVSALTU doplnit o další solné skvosty ze 3 kontinentů: Z Asie, Evropy a Ameriky.
RIVSALT je designová značka pro gurmány. Je vytvořena tak, aby vás inspirovala novými recepty a kombinacemi chutí. Pomáhá přidat nový nádech k vašemu oblíbenému receptu a nabízí jedinečně navržený výrobek, který se stane skutečným středobodem vašeho stolu a kuchyně. Tak, abyste vytvořili atmosféru vynikající restaurace u vás doma. S nádechem luxusu. Vychutnejte si své pokrmy!