Zapalovač Zippo 2024 Collectible of the Year - 29159

Kód: ZIPPO_29159
Novinka
Značka: Zippo
4 056 Kč
Skladem - do 3 dní (1 ks)
Možnosti doručení
Sběratelský speciál pro rok 2024 - zapalovač Zippo Collectible of the Year. Limitovaná edice.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zapalovač Zippo 2024 Collectible of the Year - 29159

Sběratelský speciál roku 2024 oslavuje tři milníky Zippo v brilantní ukázce umění.

Ikonický vzor Venetian®, který byl představen jako Florentine v roce 1974, víří na všech stranách zesílené schránky Armor® díky naší technologii laserového gravírování. Zdobený design krásně kontrastuje s povrchovou úpravou Black Matte, která debutovala v roce 1984, zatímco ikona Zippo je zasazena mezi diagonální proužky frézované technologií MultiCut v ódě na úplně první zdobení Deep Carve (hlubokého frézování) odhaleného v roce 2004. A konečně, vzor Venetian je proveden jemným laserovým gravírováním na chromovém insertu na této variantě sběratelského speciálu, která byla zvolena speciálně pro Evropu.

Každý zapalovač Zippo má své vlastní sériové číslo, je opatřen spodní ražbou Luxury a dodáván ve speciálním sběratelském balení.

Limitovaná edice - pro Českou republiku a Slovensko je vyhrazeno 50 z 2000 kusů této limitované edice.

Kategorie: Zippo kolekce
Záruka: Doživotní
Ostatní vlastnosti: Limitovaná edice
Povrchová úprava: Black Matte
Tvar zapalovače: Armor
Typ zdobení: Laser, Mechanické rytí

Zippo zapalovače se vyrábí již od roku 1933. Za dobu své existence se Zippo stalo synonymem pro zapalovač. Historie společnosti Zippo Manufacturing Company je příběhem mnoha jejich lidí. Od zakladatele George G. Blaisdella až po mnoho zaměstnanců, zákazníků a sběratelů, kteří hráli v bohaté historii společnosti důležitou roli. Díky jejich loajalitě a oddanosti se společnost Zippo stala jednou z největších a nejznámějších amerických ikon. Dodnes firma drží svoji kvalitu a jako jediná na trhu vám nabízí doživotní záruku na vaše Zippo. V roce 2020 byl vyrobený 600.000.000 miliontý zapalovač a to zcela nepochybně svědčí o oblíbenosti a kvalitě této značky.

Doplňkové parametry

Kategorie: Luxusní Zippo zapalovače
dekor zapalovače: Laser, Mechanické rytí
povrch zapalovače: Black Matte
tvar zapalovače: Armor

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

ZIPPO_Logo-2023

Untitled

Zippo zapalovače se vyrábí již od roku 1933. Za dobu své existence se Zippo stalo synonymem pro zapalovač. Dodnes firma drží svoji kvalitu a jako jediná na trhu Vám nabízí doživotní záruku na Váš zapalovač Zippo. V roce 2020 byl vyrobený 600.000.000 miliontý zapalovač a to zcela nepochybně svědčí o oblíbenosti a kvalitě této značky. Design zapalovače Zippo zůstal v podstatě dodnes stejný, s drobnými vylepšeními.

Stejně jako u většiny sběratelských předmětů má i u zapalovače Zippo datum výroby často vliv na jeho hodnotu. Cenné informace na spodní straně každého zapalovače Vám pomohou určit datum jeho výroby. Od poloviny 50. let byl na spodní straně každého vyrobeného zapalovače Zippo vyražen kód s datem výroby. Původně sloužil ke kontrole kvality. Avšak od té doby se datový kód stal neocenitelnou pomůckou pro sběratele zapalovačů Zippo.

Příběh společnosti Zippo Manufacturing Company je příběhem těch, kteří přispěli k jejímu úspěchu. Od jejího zakladatele George G. Blaisdella až po mnoho zaměstnanců, zákazníků a sběratelů, kteří sehráli v bohaté historii společnosti Zippo zásadní roli. Jejich loajalita a oddanost učinily ze společnosti Zippo jednu z nejznámějších a nejvýznamnějších amerických ikon.

Objevte naši rozsáhlou kolekci zapalovačů Zippo, která zahrnuje také doplňky značky Zippo.

Vyberte si nové Zippo

TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny