Epicurean Kuchyňské prkénko v přírodní barvě, 20 x 15 cm
Kód: 001-080601Související produkty
Plátkovací nůž z kolekce Gourmet od Zwilling J.A. Henckels pro snadné krájení tenkých plátků masa.
Nůž na steaky s lehce zahnutou silnou čepelí pro snadné krájení steaků i grilovaného masa. Kolekce Now S od Zwilling J.A. Henckels.
Nejuniverzálnější ze všech druhů nožů, jeho velikost jej předurčuje ke zpracování velkých kusů potravin na menší kousky. Kolekce Now S od Zwilling J.A. Henckels.
Japonský nůž Sujihiki z kolekce Miyabi 5000 MCD s čepelí s damascénským vzorem o délce 24 cm ze speciální oceli, která vyniká extrémní tvrdostí s rukojetí z černého jasanu...
Japonský nůž Gyutoh z kolekce Miyabi 5000 MCD s čepelí s damascénským vzorem o délce 20 cm ze speciální oceli, která vyniká extrémní tvrdostí s rukojetí z černého jasanu...
Nůž japonského typu Miyabi 5000 FCD Gyutoh s čepelí o délce 16 cm ze speciální oceli, která vyniká extrémní tvrdostí s rukojetí z exotického dřeva Pakka. Spojení německých a...
Robustní nůž s širokou a středově centrovanou čepelí. Nejuniverzálnější ze všech druhů nožů, jeho velikost jej předurčuje ke zpracování velkých kusů potravin na menší kousky....
Japonský nůž Gyutoh z kolekce Miyabi 5000 MCD s čepelí s damascénským vzorem o délce 20 cm ze speciální oceli, která vyniká extrémní tvrdostí s rukojetí z březového dřeva...
Nůž s elegantně prohnutou, vroubkovanou nerezovou, 20 cm dlouhou čepelí a ergonomickou rukojetí z řady Zwilling Now S si hravě poradí s jakýmkoli bochníkem chleba nebo křehkou...
Nůž z řady Now S od Zwilling J.A. Henckels. Všestranný pomocník při přípravě a zpracování ovoce a zeleniny. Ergonomicky tvarovaná rukojeť. Neměl by chybět v žádné kuchyni.
Nůž japonského typu Nakiri s čepelí o délce 17 cm z kolekce Pro od Zwilling J.A. Henckels. Plná střenka, nýtovaná rukojeť.
Čínský kuchařský nůž z kolekce Gourmet Zwilling J.A. Henckels. Ergonomicky tvarovaná rukojeť se 3 nýty skvěle padne do ruky a umožňuje precizní vedení řezu.
Plátkovací nůž z kolekce Gourmet od Zwilling J.A. Henckels pro snadné krájení tenkých plátků masa.
Loupací nůž z kolekce Gourmet od Zwilling J.A. Henckels. Malý a lehký nůž se zakřivenou čepelí ideální na loupání a očištění ovoce a zeleniny. Délka čepele 6 cm.
Plátkovací nůž z kolekce Now S od Zwilling J.A. Henckels pro snadné krájení tenkých plátků masa.
Nůž Santoku z kolekce Pro Wood od Zwilling J.A. Henckels. Santoku nůž je typický pro asijskou kuchyni, s širokou a dlouhou čepelí a jemným ostřím. Nové vylepšené ostří se...
Detailní popis produktu
Kuchyňské prkénko Epicurean je velmi praktické a přináší výhody prkének plastových, skleněných nebo dřevěných. Prkénko má správnou tvrdost, pro udržení ostré hrany vašich nožů, jsou vhodná do myčky a jsou vyráběna z recyklovaných materiálů.
Prkénko v přírodním odstínu má velmi jednoduchý design, který se hodí do každé kuchyně. Neporézní materiál Richlite je certifikovaný NSF, můžete si být proto jistí, že je snadno vyčistíte.
- Vhodné do myčky
- Šetrné k ostří nože
- Ideální pro servírování
Richlite®
Výrobky značky Epicurean z materiálu Richlite® vypadají a mají texturu jako dřevo, ale nejsou tak náročné na údržbu. Richlite® je směs recyklovaných materiálů. Zároveň jsou výrobky nositelem certifikátu NSF a Greenguard.
Vysoce odolné
Vysokou odolnost nádobí zajišťuje zpevnění pryskyřicí, která nijak neovlivňuje chuť nebo nezávadnost jídla. Díky neporéznímu materiálu, který nevsakuje vodu, je nádobí vhodné do myčky, ale i pod horký hrnec.
Šetří vaše nože
Richlite je tvrdší než dřevo, ale i přesto je k ostří nože šetrný. Vaše nože tak vydrží déle ostré, což přípravu jídla značně urychlí a zjednoduší. Zároveň je můžete použít i místo servírovacích talířů nebo podnosů.
Společnost Epicurean byla založena v roce 2003 na půdě americké Minnesoty. Hlavní myšlenka zakladatelů byla přijít s produkty, které budou krásné na pohled, odolné a jsou vyrobené s ohledem na životní prostředí. Nádobí je vyrobeno z recyklovaného materiálu, který není zdraví škodlivý a nijak neznehodnotí chuť nebo kvalitu připravovaného pokrmu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.