Epicurean Kuchyňské prkénko v přírodní barvě, 30 x 23 cm
Kód: 001-120901Související produkty
Nůž z řady Now S od Zwilling J.A. Henckels. Všestranný pomocník při přípravě a zpracování ovoce a zeleniny. Ergonomicky tvarovaná rukojeť. Neměl by chybět v žádné kuchyni.
Malý a lehký nůž, všestranný pomocník při přípravě a zpracování ovoce a zeleniny. Kolekce Gourmet od Zwilling J.A. Henckels. Plná střenka, nýtovaná rukojeť.
Nůž Santoku z kolekce Twin Chef od Zwilling J.A. Henckels. Santoku nůž je typický pro asijskou kuchyni, s širokou a dlouhou čepelí a jemným ostřím.
Nůž na chleba z řady Zwilling Gourmet s 20 cm čepelí z nerezové oceli.
Nůž na chléb řady Pro od Zwilling J.A. Henckels je určen pro snadné a pohodlné krájení chleba. Syntetická, nýtovaná rukojeť. Délka čepele 23 cm.
Nůž na chleba z řady Zwilling Twin 1731 s 20 cm exkluzivní vysoce kvalitní ocelí Cronidur 30.
Malý a lehký nůž řady Twin Chef od Zwilling J.A. Henckels. Všestranný pomocník při přípravě a zpracování ovoce a zeleniny. Ergonomicky tvarovaná a nýtovaná rukojeť.
Nůž Santoku z kolekce Pro Wood od Zwilling J.A. Henckels. Santoku nůž je typický pro asijskou kuchyni, s širokou a dlouhou čepelí a jemným ostřím. Nové vylepšené ostří se...
Nejuniverzálnější ze všech druhů nožů, jeho velikost jej předurčuje ke zpracování velkých kusů potravin na menší kousky. Kolekce Kramer Euroline od Zwilling J.A. Henckels.
Japonský nůž Santoku z kolekce Miyabi 5000 MCD s čepelí s damascénským vzorem o délce 18 cm ze speciální oceli, která vyniká extrémní tvrdostí s rukojetí z černého jasanu...
Středně velký nůž se speciálním vroubkovaným ostřím, které dlouho vydrží. Perfektní pro krájení pečiva, měkkého ovoce a zeleniny, sýru i uzenin. Kolekce Pro od Zwilling J.A....
Nejuniverzálnější ze všech druhů nožů, jeho velikost jej předurčuje ke zpracování velkých kusů potravin na menší kousky. Kolekce Now S od Zwilling J.A. Henckels.
Nůž japonského typu Miyabi 5000 FCD Sujihiki s čepelí o délce 24 cm ze speciální oceli, která vyniká extrémní tvrdostí s rukojetí z exotického dřeva Pakka. Spojení německých a...
Japonský nůž Gyutoh z kolekce Miyabi 5000 MCD s čepelí s damascénským vzorem o délce 24 cm ze speciální oceli, která vyniká extrémní tvrdostí s rukojetí z černého jasanu...
Malý a lehký nůž řady Now S od Zwilling J.A. Henckels. Všestranný pomocník při přípravě a zpracování ovoce a zeleniny. Syntetická, ergonomicky tvarovaná rukojeť.
Opinel Parallèle filetovací nůž s bukovou rukojetí, který nejvíce oceníte při filetování masa. Délka čepele 18 cm.
Detailní popis produktu
Epicurean Kuchyňské prkénko v přírodní barvě, 30 x 23 cm
Kuchyňské prkénko Epicurean je velmi praktické a přináší výhody prkének plastových, skleněných nebo dřevěných. Prkénko má správnou tvrdost, pro udržení ostré hrany vašich nožů, jsou vhodná do myčky a jsou vyráběna z recyklovaných materiálů.
Prkénko v přírodním odstínu má velmi jednoduchý design, který se hodí do každé kuchyně. Neporézní materiál Richlite je certifikovaný NSF, můžete si být proto jistí, že je snadno vyčistíte.
- Vhodné do myčky
- Šetrné k ostří nože
- Ideální pro servírování
Richlite®
Výrobky značky Epicurean z materiálu Richlite® vypadají a mají texturu jako dřevo, ale nejsou tak náročné na údržbu. Richlite® je směs recyklovaných materiálů. Zároveň jsou výrobky nositelem certifikátu NSF a Greenguard.
Vysoce odolné
Vysokou odolnost nádobí zajišťuje zpevnění pryskyřicí, která nijak neovlivňuje chuť nebo nezávadnost jídla. Díky neporéznímu materiálu, který nevsakuje vodu, je nádobí vhodné do myčky, ale i pod horký hrnec.
Šetří vaše nože
Richlite je tvrdší než dřevo, ale i přesto je k ostří nože šetrný. Vaše nože tak vydrží déle ostré, což přípravu jídla značně urychlí a zjednoduší. Zároveň je můžete použít i místo servírovacích talířů nebo podnosů.
Společnost Epicurean byla založena v roce 2003 na půdě americké Minnesoty. Hlavní myšlenka zakladatelů byla přijít s produkty, které budou krásné na pohled, odolné a jsou vyrobené s ohledem na životní prostředí. Nádobí je vyrobeno z recyklovaného materiálu, který není zdraví škodlivý a nijak neznehodnotí chuť nebo kvalitu připravovaného pokrmu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.