Epicurean prkénko s rukojetí v břidlicové barvě, 23 x 18 cm
Kód: 008-090702Související produkty
Robustní nůž s širokou a středově centrovanou čepelí. Nejuniverzálnější ze všech druhů nožů, jeho velikost jej předurčuje ke zpracování velkých kusů potravin na menší kousky....
Nůž Santoku z kolekce Four Star od Zwilling J.A. Henckels. Santoku nůž je typický pro asijskou kuchyni, s širokou a dlouhou čepelí a jemným ostřím. Nové vylepšené ostří se...
Malý a lehký nůž řady Now S od Zwilling J.A. Henckels. Všestranný pomocník při přípravě a zpracování ovoce a zeleniny. Syntetická, ergonomicky tvarovaná rukojeť.
Kuchařský nůž z kolekce Four Star od Zwilling J.A. Henckels. Ergonomicky tvarovaná, syntetická rukojeť, s délkou čepele 18 cm.
Zwilling Twin Pollux kuchařský čínský nůž 18 cm. Kolekce Pollux od Zwilling J.A. Henckels. Plná střenka, nýtovaná rukojeť, ergonomicky tvarovaná rukojeť.
Nůž na chléb z řady Zwilling Twin Chef s 20 cm čepelí z nerezové oceli.
Japonský nůž Rocking Santoku z kolekce Miyabi 5000 MCD s čepelí s damascénským vzorem o délce 18 cm ze speciální oceli, která vyniká extrémní tvrdostí s rukojetí z březového...
Sekáček na maso z kolekce Gourmet od Zwilling J. A. Henckels je ideálním pomocníkem pro porcování malých i velkých kusů masa. Díky stabilní robustní čepeli je práce s ním radost.
Dětský nůž Zwilling Twinny pro získání správných návyků při krájení. Pro bezpečí malých pomocníků.
Plátkovací nůž z kolekce Now S od Zwilling J.A. Henckels pro snadné krájení tenkých plátků masa.
Plátkovací nůž z kolekce Pro Wood od Zwilling J.A. Henckels pro snadné krájení tenkých plátků masa.
Japonský nůž Santoku z kolekce Miyabi 5000 MCD s čepelí s damascénským vzorem o délce 18 cm ze speciální oceli, která vyniká extrémní tvrdostí s rukojetí z černého jasanu...
Nůž s dlouhou a rovnou čepelí najde své uplatnění při porcování masa - jak syrového tak upečeného v podobě šťavnaté pečeně. Kolekce Pro od Zwilling J.A. Henckels. Plná střenka,...
Spojení německých a japonských nožířských mistrů dalo vzniknout unikátní sérii nožů Zwilling Tanrei. Plátkovací nůž Tanrei s čepelí o délce 23 cm byl vyroben ze speciální...
Čínský kuchařský nůž z kolekce All Star Zwilling J.A. Henckels. Ergonomicky tvarovaná rukojeť skvěle padne do ruky a umožňuje precizní vedení řezu.
Plátkovací nůž z kolekce Kramer Euroline od Zwilling J.A. Henckels pro snadné krájení tenkých plátků masa.
Detailní popis produktu
Epicurean prkénko s rukojetí v břidlicové barvě, 23 x 18 cm
Kuchyňské prkénko Epicurean je velmi praktické a přináší výhody prkének plastových, skleněných nebo dřevěných. Prkénko má správnou tvrdost, pro udržení ostré hrany vašich nožů, jsou vhodná do myčky a jsou vyráběna z recyklovaných materiálů.
Prkénko v břidlicovém odstínu má velmi jednoduchý design, který se hodí do každé kuchyně. Neporézní materiál Richlite® je certifikovaný NSF, můžete si být proto jistí, že je snadno vyčistíte.
- Vhodné do myčky
- Šetrné k ostří nože
- Ideální pro servírování
Richlite®
Výrobky značky Epicurean z materiálu Richlite® vypadají a mají texturu jako dřevo, ale nejsou tak náročné na údržbu. Richlite® je směs recyklovaných materiálů. Zároveň jsou výrobky nositelem certifikátu NSF a Greenguard.
Vysoce odolné
Vysokou odolnost nádobí zajišťuje zpevnění pryskyřicí, která nijak neovlivňuje chuť nebo nezávadnost jídla. Díky neporéznímu materiálu, který nevsakuje vodu, je nádobí vhodné do myčky, ale i pod horký hrnec.
Šetří vaše nože
Richlite je tvrdší než dřevo, ale i přesto je k ostří nože šetrný. Vaše nože tak vydrží déle ostré, což přípravu jídla značně urychlí a zjednoduší. Zároveň je můžete použít i místo servírovacích talířů nebo podnosů.
Společnost Epicurean byla založena v roce 2003 na půdě americké Minnesoty. Hlavní myšlenka zakladatelů byla přijít s produkty, které budou krásné na pohled, odolné a jsou vyrobené s ohledem na životní prostředí. Nádobí je vyrobeno z recyklovaného materiálu, který není zdraví škodlivý a nijak neznehodnotí chuť nebo kvalitu připravovaného pokrmu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.