Ken Hom grilovací pánev Excellence 25 cm, KH425004
Kód: KH425004Související produkty
Detailní popis produktu
Ken Hom Excellence grilovací pánev s nepřilnavým povrchem, 25 x 25 cm, černá
Čtvercová grilovací pánev pro zdravé domácí grilování, vhodná téměř pro každý zdroj ohřevu, kromě indukce. Černý dvouvrstvý nepřilnavý povrch umožňuje grilování při vysokých teplotách s minimálním množstvím oleje. Povrch je nejen uživatelsky velmi příjemný, protože se snadno myje, ale navíc také značně odolný proti poškrábání, takže umožňuje používat i kovové náčiní. Vysoce kvalitní je i vnější černý povlak, který je oděruodolný a zajišťuje tak dlouhodobé bezproblémové používání. Pánev je díky hliníkové kostře velmi lehká a má příjemně dlouhou, černou, fenolickou, tedy vysoce tepelně odolnou rukojeť. Díky žebrovanému dnu mají pokrmy na ní připravované vypálenou typickou grilovací mřížku. Grilovací pánev Ken Hom Excellenece je uživatelsky příjemná jak pro praváky, tak i pro leváky, protože slévací hubice na olej či šťávu jsou po obou stranách.
Grilovací pánev Ken Hom Excellence je lehká do ruky, protože kostru tvoří hliník. Potažena je z obou stran nepřilnavým povrchem. Připravované pokrmy mají díky vnitřnímu vystouplému žebrování typický vzhled grilovaných pokrmů. Oboustranné slévací hubice dělají pánev komfortní jak pro praváky, tak pro leváky.
Ken Hom wok = světová špička pro autentickou přípravu čínské a asijské kuchyně
Pánev na grilování doplňuje wok pánve řady Excellence, která je navržena tak, aby vám umožnila rychlou, snadnou a zdravou přípravu oblíbených jídel asijské kuchyně. Vynikající nepřilnavý povlak zajišťuje, že se pánev rychleji zahřeje, udržuje potřebnou teplotu i při nižším stupni nastaveném na plotýnce a navíc spotřebujete méně oleje, jestli vůbec nějaký. Perfektní kuchyňské vybavení pro grilování doma z ní činí také:
- lehkost – kostru tvoří litý hliník
- nepřilnavost – 2 vrstvý, oděruodolný nepřilnavý povrch
- vysoká odolnost – možno používat i kovové kuchyňské náčiní
- bezpečnost – fenolická rukojeť s minimální tepelnou vodivostí
- snadná údržba – možné použít i myčku nádobí
- skladnost – kovové oko na zavěšení
- praktičnost – slévací hubice na obou stranách, vhodná pro praváky i leváky
- dostupnost – perfektní kombinace příznivé ceny a špičkové kvality
- všestrannost – vhodná téměř na všechny typy ohřevu, KROMĚ indukce
Technické specifikace:
- rozměry: 25 x 25 cm
Doporučení pro údržbu:
Pokud myjete pánev v myčce, po dokončení cyklu ji vyjměte a do sucha vytřete měkkou utěrkou. Při ručním mytí nepoužívejte silně abrasivní prostředky ani drátěnku, přichycené zbytky jídla nechejte odmočit. Čas od času potřete vnitřní povrch pánve olejem. Pokud chcete prodloužit životnost nepřilnavého povrchu, používejte raději dřevěné nebo silikonové náčiní.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Vysoce kvalitní wok pánve pro ty nejlepší zážitky z vaření - a nejlepší výsledky!
Od roku 1986 ukazuje společnost Ken Hom světu, jak vařit autentickou asijskou kuchyni od základu, rychle a snadno. Ken Hom je předním odborníkem na čínskou kuchyni a jedním z nejuznávanějších a nejslavnějších televizních kuchařů všech dob. Jeho fenomenální úspěch je snadno měřitelný. Je autorem téměř 40 knih, které inspirovaly miliony domácích kuchařů po celém světě. A jen v Británii se woky Ken Hom nachází v každé sedmé kuchyni. Ken Hom, který žije ve Francii a v Thajsku a neúnavně cestuje po celém světě, nadále pravidelně vystupuje jako šéfkuchařská celebrita, píše knihy a udržuje spolupráci s restauracemi po celém světě.
"Mým cílem je podělit se o jídlo a kulturu se všemi. Jediný způsob, jak přežít v dnešním světě, je učit se a být tolerantní".
Slavný šéfkuchař Ken Hom, všeobecně považovaný za jednu z největších světových autorit v oblasti orientální kuchyně, získal čestný titul OBE za "zásluhy o kulinářské umění". Řád britského impéria (OBE) je uznáním jeho úspěchů a působivého společenského a historického vlivu, který měl na způsob, jakým Spojené království "přijalo" čínskou kuchyni, která se nyní stala jednou z nejoblíbenějších v zemi. Na seznamu Queen's Jubilee Birthday Honours list 2022 získal titul Komandér Řádu britského impéria (CBE) jako uznání za zásluhy o charitu, kulinářské umění a vzdělávání.
Během své dlouholeté kariéry vedl Ken Hom řadu špičkových restaurací po celém světě, včetně skupiny Yellow River a Oriental Restaurants ve Velké Británii, restaurace Maison Chin v hotelu Bandara v Bangkoku a nejnověji restaurace MEE v hotelu Belmond's Copacabana Palace v Riu de Janeiru. Všechny restaurace získaly několik prestižních ocenění, přičemž restaurace MEE byla oceněna michelinskou hvězdou a získala také ocenění "Nejlepší asijská restaurace" v soutěži Eat and Drink awards a "Restaurace roku" od brazilského vládního úřadu pro cestovní ruch. Ken Hom pracoval také jako konzultant pro hotely, restaurace a letecké společnosti a osobně vařil pro prezidenty, premiéry, celebrity a královské rodiny.
Ken Hom své wok pánve samozřejmě používá a každý nový výrobek také osobně velmi pečlivě testuje, než je vypuštěn na trh. Ví totiž moc dobře, jak je důležité při vaření pracovat s kvalitním nádobím a příslušenstvím, protože i to ovlivní chuť připravovaného jídla. Vyzkoušejte si ještě dnes vaření s nepřilnavými a kvalitními pánvemi wok a řadou příslušenství, které své uživatele nikdy nezklamou.