Mísa střední na uskladnění ovoce a zeleniny s korkovým víkem 4,7 l granátová, 348764

Kód: 348764
Značka: Emile Henry
2 461 Kč
Skladem - do 3 dní (>4 ks)
Možnosti doručení
Novinka – praktický a navíc efektně vypadající kousek v krásné granátové barvě od francouzské značky Emile Henry, který se s průměrem 27 cm vejde do každé kuchyně. Uchová ovoce a zeleninu déle čerstvé přirozeným způsobem. Poměrně hluboká mísa s větracími otvory a korkovým víkem slouží na skladování zeleniny a vystavování ovoce. Šetří místo i vaše nervy s otravnými octomilkami. Díky chytrému designu představuje miniaturní sklípek o objemu 4,7 l přímo v srdcí vaší kuchyně.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hluboká mísa na uskladnění ovoce a zeleniny Emile Henry s korkovým víkem, objem 4,7l, granátová

Mísa je vyrobena z ryze přírodních materiálů a je určena pro skladování čerstvého ovoce a zeleniny přesně tam, kde jej potřebujete mít u ruky, ať už to bude na kuchyňské lince nebo na stole v jídelně či barovém pultu. Vrchní část je z nejkvalitnějšího korku, pocházejícího z portugalských dubů a je určena pro uchování a vystavení ovoce. Korek přirozeným způsobem odvádí přebytečnou vlhkost, často urychlující proces rozkladu, je jemný, takže ovoce neotlačí a navíc svou specifickou vůní odpuzuje otravné octomilky a další drobný létavý hmyz.

Naproti tomu spodní část je keramická, oboustranně glazovaná a díky svému povrchu a 3 větracím otvorům je uzpůsobena k uskladnění zeleniny, kterou nejčastěji používáte, a přitom není vhodné ji mít v lednici. Keramická část, zakrytá korkovým víkem alias tácem, tak nabízí očím skrytý prostor pro uskladnění např. brambor, cibule, červené řepy nebo mrkve, zkrátka zeleniny, kterou potřebujete pro přípravu pestrého jídla téměř každý den. Tři malé otvory ve dně mísy pak poskytují přesně tu správnou ventilaci. Díky spojení dvou přírodních materiálů – korku a keramiky, tak vznikají uvniř mísy podmínky, podobné těm ve sklípku. Středně velkou, avšak dosti hlubokou mísu si můžete postavit přesně tam, kam potřebujete, protože ať už bude  na kuchyňské lince nebo na jídelním stole, vždy bude atraktivním doplňkem. Navíc se velmi snadno udržuje – keramickou část lze mýt v myčce nádobí, korkovou stačí otřít mokrým hadříkem.

Hluboká mísa Emile Henry s korkovým víkem na skladování zeleniny a ovoce 
- elegantní vzhled a praktické využití – designový sklípek kdekoli jej potřebujete
- jen přírodní materiály – glazovaná keramika a korek
- snadno se čistí – spodní mísa s dokonale hladkou glazurou, lze mýt v myčce nádobí, horní korkový tác lze otřít mokrým haříkem

Technické specifikace:
- hmotnost: 2,23 kg
- objem: 4,7 l 
- výška celkem: 18,5 cm
- výška keramické části: 13 cm
- průměr vnější:  26,8 cm
- průměr vnitřní:  25,5 cm

Doplňkové parametry

Kategorie: Skladování potravin
barva: červená

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny