OPINEL N°125 Nůž příborový Bon Appetit, olivové dřevo, 001583

Kód: 001583
Značka: Opinel
284 Kč
Na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Příborový nůž Opinel s dřevěnou rukojetí z olivového dřeva a velmi ostrou čepelí, který lze použít také jako steakový, pro konzumaci takto připraveného masa.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Opinel příborový nůž N°125 z kolekce Bon Appetit, olivové dřevo

Příborový nůž má unikátní design a zpracování. Rukojeti příborového nože Opinel to díky olivovému dřevu dodává tu správnou jiskru. Nejen že díky nerezové oceli 12C27, bude váš nůž ochráněn před korozí, ale také díky mikro zoubkování jej nebudete muset ani často ostřit.

Mýtický strom Středozemního moře, to je přesně olivovník. Tvrdé dřevo má žlutý až oranžový nádech a také husté a tmavé žilkování. Příjemná rukojeť s přírodním leskem.

Martenzitická nerezová ocel  Sandvick 12C27M vyniká vysokou tvrdostí v důsledku přidání dusíku (0,15%) a vynikající odolnosti proti korozi v důsledku vysokého obsahu chromu (16%).

 

Technická specifikace:

- délka čepele: 11 cm

- materiál čepel: švédská nerezová ocel Sandvik 12C27M

- materiál rukojeť:  olivové dřevo

- doporučeno POUZE ruční mytí

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

opinel_logo

OPINEL4

Prozkoumejte celou kolekci francouzské značky OPINEL v aktuálním katalogu a nechte se inspirovat novinkami ze světa kuchyňských a outdoorových nožů včetně příslušenství. Ikonické francouzské nože OPINEL najdete v takovéto šíři sortimentu pouze v našem eshopu.
Katalog značky OPINEL ke stažení (formát PDF): katalog Opinel

MADE IN FRANCE
Před více než 130 lety vynalezl Joseph Opinel v malé savojské vesnici kapesní nůž, který dodnes nese jeho jméno. Společnost, kterou stále vedou potomci Josepha Opinela, vyrábí v Chambéry v srdci francouzských Alp produkty od malých kapesních nožů až po kuchyňské a příborové nože nebo zahradnické nářadí.

THE CROWNED HAND
Joseph Opinel si v roce 1909 zvolil za svůj znak korunovanou ruku, která je stvrzením původu a kvality značky OPINEL. Žehnající ruka je rukou svatého Jana Křtitele, převzatou z erbu Saint-Jean-de-Maurienne, nejbližšího města Albiez-le-Vieux, rodiště rodiny Opinelů. Joseph Opinel přidal navíc korunu jako připomínku toho, že Savojsko bylo vévodstvím. Od té doby jsou všechny čepele nožů a dalších výrobků OPINEL opatřeny ražbou "The Crowned Hand".

OPINEL, DESIGNOVÁ IKONA
Nože OPINEL si svou podobou a funkčností dokázaly získat celé generace uživatelů, jejich design se nezměnil po více než sto let a patří k nejúspěšnějším všech dob. V roce 1985 získal OPINEL ocenění od Victoria and Albert Museum jako jeden ze 100 nejlépe navržených produktů na světě, hned vedle Porsche 911 a hodinek Rolex. OPINEL je součástí francouzského kulturního dědictví. Za svou dlouholetou existenci vděčí čtyřem rodinným generacím a také generacím pracovníků a spolupracovníků, kteří dokázali respektovat kořeny značky - stále sídlící v Savojsku - a umožnili jí růst. Rodinný příběh v srdci francouzských Alp trvá již více jak 130 let a stále pokračuje.

Objevte ikonické francouzské nože OPINEL, které vám nabízíme. Výrobky OPINEL jsou tu pro vás každý den!

Nože Opinel

TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny