Peugeot Line mlýnek na pepř 18 cm, černá, 39943

Kód: A0100393
Značka: Peugeot
932 Kč
Na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…
Mlýnek na pepř Line z dílny francouzského výrobce Peugeot, vyrobený z bukového dřeva v netradiční barevné úpravě v kombinaci s eloxovaným hliníkem. Uhlově černá barva vrchlíku v sametové úpravě. Výška 18 cm. Dodáván s náplní kuliček pepře, tedy ihned k použití.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Peugeot Line mlýnek na pepř 18 cm, černá

Moderní mlýnky z kolekce Peugeot Line byly navrženy v jednoduchém designu s čistými liniemi, jsou tedy vhodné do moderních interiérů. Spodní část mlýnků z hliníku působí spíše chladným nadčasovým dojmem. Vrchlík je již tradičně vyroben z bukového dřeva pocházejícího ze stromů pěstovaných ve Francii udržitelným způsobem. Dřevo je ponecháno ve své přírodní podobě, pouze ošetřeno odolným sametově matným lakem, který nechává vyniknout krásné kresbě dřeva. Promyšlená kombinace tvarů a materiálů působí vyváženě.

Po odšroubování korunky a sejmutí vrchní části jej snadno naplníte. Přitažením nebo povolením korunky pak regulujete hrubost mletí. Ve stejném designu je k dispozici mlýnek na sůl i mlýnek na pepř. Mlýnky na sůl a na pepř jsou od sebe odlišeny decentním označením na korunce.

Mlýnky Line Peugeot
- zdařilá kombinace hliníku a dřeva
- ve světlém a tmavém provedení
- jednoduchá manipulace při naplňování
- možnost nastavení hrubosti mletí
- ergonomické zpracování pohodlné při použití
- těla mlýnků vyrobena z ryze přírodního materiálu
- dodávány již naplněné
- vyrobeno 100 % ve Francii

Jak mlýnky používat?

Mlýnky jsou krásné na pohled a praktické k použití. Po odšroubování korunky a sejmutí vrchní části mlýnky snadno naplníte. Přitažením nebo povolením korunky pak regulujete nastavení hrubosti mletí. Pro spuštění mlecího mechanismu otáčejte horní částí mlýnku ve směru hodinových ručiček. Mlýnky čistěte měkkým suchým hadříkem a chraňte před přílišným teplem.

Mlýnek na pepř: mlecí mechanismus má spirálovitý tvar a je opatřen dvojitou řadou zubů, které zrnka pepře navádějí a přidržují k zaručení dokonalého namletí. Mlýnek není určen k mletí soli.
Mlýnek na sůl: mlecí mechanismus na sůl je konstruován tak, aby drtil hrubou, suchou kamennou sůl, ideálně s krystaly o průměru 4 mm a méně. Tento mlýnek není určen k mletí pepře.

Mlýnky Peugeot = precizní ruční práce, francouzská tradice, doživotní záruka
Mlýnky Peugeot nejsou jen obyčejným zbožím. Od roku 1810 jsou symbolem tradiční francouzské vášně pro gastronomii a umění užívat života. Společnost Peugeot vyráběla své mlýnky na koření ještě dříve, než začala s výrobou automobilů.

Její mlýnky mají elegantní design ergonomické zpracování, které zajistí, že vám výborně padnou do ruky. Lidé si je oblíbily po celém světě. Pro jejich výrobu je navíc používáno dřevo vypěstované podle koncepce trvalé udržitelnosti, jenž pochází ze stromů pěstovaných ve Francii.

Těla mlýnků i mlecí mechanismy Peugeot jsou vyráběny výhradně ve vlastních provozech Peugeot ve Francii a výsledný výrobek je kompletován ručně. Každý z nich v sobě tedy nese nedocenitelný dotyk lidské ruky, který mlýnky Peugeot odlišuje od levných čínských výrobků, vznikajících na automatických linkách, doslova bez zásahu lidského faktoru. Kontroloři Peugeot po zkompletování ještě ověřují funkčnost jednotlivých částí mlýnku a následně jeho bezchybné fungování. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Mlýnky na koření
barva: černá
materiál: hliník
mlýnek a kořenky: na pepř
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

peugeot-logo
Peugeot je jednou z nejikoničtějších francouzských značek se silnou tradicí výjimečné kvality a inovací. Mlýnky na koření Peugeot se objevují v domácích kuchyních po celém světě i na stolech mnoha nejlepších šéfkuchařů a jejich historie je mimořádná. V 19. století začal Peugeot vyrábět mimo jiné mlýnky na kávu, krinolíny, mlýnky na koření a jízdní kola penny-farthing. Kreativita hnala tuto značku vždy na vrchol vynalézavosti. V průběhu let se značka Peugeot dále rozrůstala do ještě více produktových kategorií.

Továrna Peugeot Saveurs se nachází v Quingey ve Francii. V této továrně u švýcarských hranic probíhá a vždy probíhalo vše od nejmodernějších návrhů produktů až po technologický vývoj a výrobní proces. Od skromných začátků se tato továrna vyvinula v lídra exportního prodeje a to do více než 80 zemí světa. Společnost Peugeot získala prestižní označení Entreprise du Patrimoine Vivant (EPV), které je uznáním francouzského státu a je určeno k ocenění francouzských firem za vynikající pověst, tradici a výrobní dovednosti. 

Společnost Peugeot využila svých bohatých zkušeností s mlýnky na koření a kávu a uplatnila své odborné znalosti v odvětví vína. S nadšením pomáhá lidem znovuobjevit umění servírování, otvírání, dekantování a ochutnávání zázraků, které nabízí vinná réva. Vychutnávání vína může být jak formální, tak neformální, ale bez ohledu na danou situaci vám správné doplňky jistě zpříjemní chvíle při jeho popíjení. Peugeot nabízí širokou škálu příslušenství od nálevek na vína po zátky na prosecco a chladící nádoby na šampaňské a zve vás k odhalení rafinovanějšího umění degustace vína.


TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny