Peugeot mlýnek na pepř Specials Chef, měděná, 39806

Kód: A0100560
Značka: Peugeot
1 656 Kč
Na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…
Představujeme vám oblíbený mlýnek na pepř Paris z dílny francouzského výrobce Peugeot nově v nerezovém provedení kolekce Chef Specials. Mlýnek na pepř o výšce 22 cm byl vyroben z odolné nerezové oceli v luxusním provedení měděné barvy. Díky svému oblému tělu a ikonické siluetě zakončené korunkou taktéž měděné barvy bude nesporou referencí v kulinářském světě.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nerezový mlýnek na pepř Paris Chef u´Select, měděný

Modelová řada mlýnků Paris francouzské značky Peugeot patří mezi nejoblíbenější. Je proto k dispozici v různých barvách a v rozličných velikostech, nově i v nerezové oceli. Svou oblibu si tyto mlýnky získaly velmi elegantním designem a ergonomickým zpracováním, díky kterému výborně padnou do ruky.

V nové kolekci Paris Special Chef představuje Peugeot oblíbené mlýnky Paris u´Select v nerezovém provedení různých barevných odstínů. Oblíbíte si je pro jejich kvalitu a snadnost použití. Patentovaná technologii u´Select umožňuje nastavení hrubosti mletí pouhým otočením spodní části mlýnku. Postačí zvolit jednu z 6ti přednastavených možností, od nejhrubšího po nejjemnější mletí. Mlýnky se také velmi snadno plní.
Designovaný mlýnek Paris Chef z vysoce kvalitní nerezové oceli vám vydrží dlouhá léta, a navíc bude opravdu stylovým společníkem i pro ty nejnáročnější gourmety. Bude takovou pomyslnou třešničkou na dortu na vašem prostřeném stole.

Mlýnky Peugeot Paris Chef s technologií u´Select
- Designové zpracování, vysoká kvalita, vhodné i na prostřený stůl
Snadné plnění po odšroubování korunky a sejmutí vrchní části
Pro mletí se otáčí horní částí mlýnku ve směru hodinových ručiček
Patentovaná technologie u´Select pro snadné nastavení hrubosti mletí
Mlecí mechanismus z nerezové oceli 18/10 ošetřené patentovanou metodou
Vyšší odolnost mechanismu vůči korozi, opotřebení + dlouhotrvající ostrost
Mlýnky jsou označeny písmeny P a S na vrchní straně korunky
Mlýnek na sůl a mlýnek na pepř mají svůj vlastní mlecí mechanismus
Vyrobeno ve Francii
- Výška 22 cm

Jak používat mlýnky Peugeot s technologií u´Select?
Mlýnek na sůl: mlecí mechanismus na sůl je konstruován tak, aby drtil hrubou suchou sůl – mořskou i kamennou. Není vhodný pro vlhkou mořskou sůl. Ideálně s krystaly o průměru 4 mm a méně. (Mlýnek na sůl nelze použít k mletí pepře.)
Mlýnek na pepř: mlecí mechanismus má spirálovitý tvar a je opatřen dvojitou řadou zubů, které zrnka pepře navádějí a přidržují k zaručení dokonalého namletí. Doporučujeme používat sušená zrnka pepře o průměru 6 mm a méně, a to pepř bílý, černý nebo zelený. Směsi barevných pepřů by neměly obsahovat více než 15 % červeného (růžového) pepře. Lze použití i k mletí sušeného koriandru. (Mlýnek na pepř nelze použít k mletí soli.)

Mlýnky Peugeot = precizní ruční práce, francouzská tradice
Mlýnky Peugeot nejsou jen obyčejným zbožím. Od roku 1810 jsou symbolem tradiční francouzské vášně pro gastronomii a umění užívat života. Mlýnky mají elegantní design ergonomické zpracování, které zajistí, že vám mlýnek výborně padne do ruky.
Těla mlýnků i mlecí mechanismy jsou vyráběny výhradně ve vlastních provozech Peugeot ve Francii a výsledný výrobek je kompletován ručně. Každý z nich v sobě tedy nese nedocenitelný dotyk lidské ruky, který mlýnky Peugeot odlišuje od levných čínských výrobků, vznikajících na automatických linkách, doslova bez zásahu lidského faktoru. Kontroloři Peugeot po zkompletování ještě ověřují funkčnost jednotlivých částí mlýnku a následně jeho bezchybné fungování.

Doplňkové parametry

Kategorie: Mlýnky na koření
barva: měděná
materiál: nerezová ocel
mlýnek a kořenky: na pepř
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

peugeot-logo
Peugeot je jednou z nejikoničtějších francouzských značek se silnou tradicí výjimečné kvality a inovací. Mlýnky na koření Peugeot se objevují v domácích kuchyních po celém světě i na stolech mnoha nejlepších šéfkuchařů a jejich historie je mimořádná. V 19. století začal Peugeot vyrábět mimo jiné mlýnky na kávu, krinolíny, mlýnky na koření a jízdní kola penny-farthing. Kreativita hnala tuto značku vždy na vrchol vynalézavosti. V průběhu let se značka Peugeot dále rozrůstala do ještě více produktových kategorií.

Továrna Peugeot Saveurs se nachází v Quingey ve Francii. V této továrně u švýcarských hranic probíhá a vždy probíhalo vše od nejmodernějších návrhů produktů až po technologický vývoj a výrobní proces. Od skromných začátků se tato továrna vyvinula v lídra exportního prodeje a to do více než 80 zemí světa. Společnost Peugeot získala prestižní označení Entreprise du Patrimoine Vivant (EPV), které je uznáním francouzského státu a je určeno k ocenění francouzských firem za vynikající pověst, tradici a výrobní dovednosti. 

Společnost Peugeot využila svých bohatých zkušeností s mlýnky na koření a kávu a uplatnila své odborné znalosti v odvětví vína. S nadšením pomáhá lidem znovuobjevit umění servírování, otvírání, dekantování a ochutnávání zázraků, které nabízí vinná réva. Vychutnávání vína může být jak formální, tak neformální, ale bez ohledu na danou situaci vám správné doplňky jistě zpříjemní chvíle při jeho popíjení. Peugeot nabízí širokou škálu příslušenství od nálevek na vína po zátky na prosecco a chladící nádoby na šampaňské a zve vás k odhalení rafinovanějšího umění degustace vína.


TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny