Peugeot Paris u´Select mlýnek na sůl 40 cm, přírodní, 23430

Kód: 23430
Značka: Peugeot
1 830 Kč
Skladem - do 3 dní (1 ks)
Možnosti doručení
Mlýnek na sůl Peugeot Paris u´Select velikosti 40 cm a v přírodním provedení představuje tvarem i kvalitou ikonu mezi mlýnky. Mlýnek má patentovaný systém u´Select se 6 různými předvolbami - od jemného po hrubé mletí. Po zvolení se nastavení při používání mlýnku nezmění. Jednoduše stačí otočit kroužkem na spodní straně mlýnku a vybrat požadovaný stupeň jemnosti. Mlýnek je vyrobený ve Francii.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Peugeot Paris u´Select mlýnek na sůl 40 cm, přírodní

Už více než 30 let uplynulo od chvíle, kdy spatřl světlo světa první mlýnek typu Paris, mlýnek, který se stal na dlouhé roky poznávacím znamením a vlajkovou lodí firmy Peugeot. Tento 40 cm vysoký mlýnek na sůl je vyroben tradičně z bukového dřeva. K dispozici i mlýnek na pepř.

Krásný kousek na váš stůl i do kuchyně
40 cm vysoký mlýnek z bukového dřeva bude pomyslnou třešničkou na vašem kuchyňském stole. Po odšroubování korunky a sejmutí vrchní části jej snadno naplníte. Při mletí jen otáčíte horní částí mlýnku ve směru hodinových ručiček. Mlecí mechanismus je vyroben z nerezové oceli 18/10 specificky ošetřené pro vyšší odolnost proti korozi a opotřebení a tedy pro dlouhotrvající ostrost. Vlastní hrubost mletí si snadno nastavíte díky patentované technologii u´Select, a to volbou z celkem 6 přednastavených možností, od nejhrubšího po nejjemnější mletí.

Jak mlecí systém u´Select funguje?
Mlýnek na pepř: mlecí mechanismus má spirálovitý tvar a je opatřen dvojitou řadou zubů, které zrnka pepře navádějí a přidržují k zaručení dokonalého namletí. Doporučujeme používat sušená zrnka pepře o průměru 6 mm a méně, a to pepř bílý, černý nebo zelený. Směsi barevných pepřů by neměly obsahovat více než 15% červeného (růžového) pepře. Lze použití i k mletí sušeného koriandru.

Mlýnek na sůl: mlecí mechanismus na sůl je konstruován tak, aby drtil hrubou suchou sůl - mořskou i kamennou. Ideálně s krystaly o průměru 4 mm a méně.

Hlavní výhody Peugeot Paris mlýnku se systémem u´Select
- jednoduchá manipulace při naplňování
- snadné nastavení hrubosti mletí
- elegantní design
- ergonomické zpracování
- tělo mlýnku vyrobeno z ryze přírodního materiálu
- vyrobeno 100 % ve Francii

Péče o mlýnek Peugeot
- čistěte měkkým suchým hadříkem
- nemyjte v myčce nádobí
- chraňte před vlhkem a přílišným teplem
- mlýnek na pepř nepoužívejte k mletí soli a naopak!

Mlýnky Peugeot = precizní ruční práce, francouzská tradice
Mlýnky Peugeot nejsou jen obyčejným zbožím. Od roku 1810 jsou symbolem tradiční francouzské vášně pro gastronomii a umění užívat života. Mlýnky mají elegantní design ergonomické zpracování, které zajistí, že vám mlýnek výborně padne do ruky.
Těla mlýnků i mlecí mechanismy jsou vyráběny výhradně ve vlastních provozech Peugeot ve Francii a výsledný výrobek je kompletován ručně. Každý z nich v sobě tedy nese nedocenitelný dotyk lidské ruky, který mlýnky Peugeot odlišuje od levných čínských výrobků, vznikajících na automatických linkách, doslova bez zásahu lidského faktoru. Kontroloři Peugeot po zkompletování ještě ověřují funkčnost jednotlivých částí mlýnku a následně jeho bezchybné fungování. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Mlýnky na koření
barva: přírodní
materiál: dřevo
mlýnek a kořenky: na sůl

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

peugeot-logo
Peugeot je jednou z nejikoničtějších francouzských značek se silnou tradicí výjimečné kvality a inovací. Mlýnky na koření Peugeot se objevují v domácích kuchyních po celém světě i na stolech mnoha nejlepších šéfkuchařů a jejich historie je mimořádná. V 19. století začal Peugeot vyrábět mimo jiné mlýnky na kávu, krinolíny, mlýnky na koření a jízdní kola penny-farthing. Kreativita hnala tuto značku vždy na vrchol vynalézavosti. V průběhu let se značka Peugeot dále rozrůstala do ještě více produktových kategorií.

Továrna Peugeot Saveurs se nachází v Quingey ve Francii. V této továrně u švýcarských hranic probíhá a vždy probíhalo vše od nejmodernějších návrhů produktů až po technologický vývoj a výrobní proces. Od skromných začátků se tato továrna vyvinula v lídra exportního prodeje a to do více než 80 zemí světa. Společnost Peugeot získala prestižní označení Entreprise du Patrimoine Vivant (EPV), které je uznáním francouzského státu a je určeno k ocenění francouzských firem za vynikající pověst, tradici a výrobní dovednosti. 

Společnost Peugeot využila svých bohatých zkušeností s mlýnky na koření a kávu a uplatnila své odborné znalosti v odvětví vína. S nadšením pomáhá lidem znovuobjevit umění servírování, otvírání, dekantování a ochutnávání zázraků, které nabízí vinná réva. Vychutnávání vína může být jak formální, tak neformální, ale bez ohledu na danou situaci vám správné doplňky jistě zpříjemní chvíle při jeho popíjení. Peugeot nabízí širokou škálu příslušenství od nálevek na vína po zátky na prosecco a chladící nádoby na šampaňské a zve vás k odhalení rafinovanějšího umění degustace vína.


TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny