Peugeot sada mlýnků na pepř a sůl Tahiti zelené jablko, slámově žlutá, 2/33262

Kód: 2/33262
Značka: Peugeot
1 222 Kč
Na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…
Duo manuálních mlýnků na pepř a sůl Tahiti vyhlášené francouzské značky Peugeot přinese na váš stůl krásné jarní barvy: barvu zeleného jablka granny smith a slámově žlutou. Mlýnky byly vyrobeny z bukového dřeva o výšce 15 cm.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Peugeot Tahiti set na pepř a sůl, zelené jablko / slámově žlutá

Mlýnky na pepř a sůl Tahiti francouzské společnosti Peugeot se staly velmi oblíbené pro své decentní jemné linie, které podtrhují ergonomicky zpracované bukové dřevo. Korunka z broušené nerezové oceli ve spojení s jarní zelenou a slámově žlutou barvou jen umocňuje eleganci, která z těchto mlýnků vyzařuje. Jednoduché, a přece důmyslné linie ozdobí každý stůl. Vyrobeny byly z barveného bukového dřeva o výšce 15 cm v barvě zeleného jablka Grany Smith a slámově žluté.

Mlýnky se velmi snadno plní, postačí odšroubovat korunku a sejmout vrchní část mlýnku. Při mletí otáčejte horní částí mlýnku ve směru hodinových ručiček. Na mlecí mechanismus, který je vyroben z nerezové oceli 18/10 ošetřené patentovanou metodou pro vyšší odolnost korozi, opotřebení a pro dlouhotrvající ostrost, je poskytována celoživotní záruka. Výhodou mechanismu je možnost plynulého nastavení hrubosti mletí za pomoci utažení či povolení korunky (vrchní kovová část mlýnku). Mlýnky od sebe snadno rozeznáte díky odlišné barevně loga na korunce – černé logo v podobě lva pro mlýnek na pepř a bílé logo pro mlýnek na sůl. 

Zelený mlýnek na pepř: mlecí mechanismus má spirálovitý tvar a je opatřen dvojitou řadou zubů, které zrnka pepře navádějí a přidržují k zaručení dokonalého namletí. Doporučujeme používat sušená zrnka pepře o průměru 6 mm a méně, a to pepř bílý, černý nebo zelený. Směsi barevných pepřů by neměly obsahovat více než 15% červeného (růžového) pepře. Lze použití i k mletí sušeného koriandru.

Slámově žlutý mlýnek na sůl: mlecí mechanismus na sůl je konstruován tak, aby drtil hrubou suchou sůl - mořskou i kamennou. Ideálně s krystaly o průměru 4 mm a méně. (Mlýnek na pepř nelze použít k mletí soli, mlýnek na sůl nelze použít k mletí pepře.)

Jedinečné mlýnky francouzské značky Peugeot
Mlýnky Peugeot nejsou jen zboží. Od roku 1810 jsou symbolem tradice francouzské vášně pro gastronomii a umění užívat života. Těla mlýnků a mlecí mechanismy jsou vyráběny výhradně ve vlastních provozech Peugeot ve Francii a ručně je kompletují pracovníci, kteří každému mlýnku dávají nedocenitelný dotyk lidské ruky, který mlýnky Peugeot odlišuje od čínských výrobků, které vznikají doslova bez zásahu lidského faktoru. Kontroloři pak ověří součinnost jednotlivých součástí mlýnku a jeho bezchybné fungování. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Mlýnky na koření
barva: zelená, žlutá
materiál: dřevo
mlýnek a kořenky: sada mlýnků
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

peugeot-logo
Peugeot je jednou z nejikoničtějších francouzských značek se silnou tradicí výjimečné kvality a inovací. Mlýnky na koření Peugeot se objevují v domácích kuchyních po celém světě i na stolech mnoha nejlepších šéfkuchařů a jejich historie je mimořádná. V 19. století začal Peugeot vyrábět mimo jiné mlýnky na kávu, krinolíny, mlýnky na koření a jízdní kola penny-farthing. Kreativita hnala tuto značku vždy na vrchol vynalézavosti. V průběhu let se značka Peugeot dále rozrůstala do ještě více produktových kategorií.

Továrna Peugeot Saveurs se nachází v Quingey ve Francii. V této továrně u švýcarských hranic probíhá a vždy probíhalo vše od nejmodernějších návrhů produktů až po technologický vývoj a výrobní proces. Od skromných začátků se tato továrna vyvinula v lídra exportního prodeje a to do více než 80 zemí světa. Společnost Peugeot získala prestižní označení Entreprise du Patrimoine Vivant (EPV), které je uznáním francouzského státu a je určeno k ocenění francouzských firem za vynikající pověst, tradici a výrobní dovednosti. 

Společnost Peugeot využila svých bohatých zkušeností s mlýnky na koření a kávu a uplatnila své odborné znalosti v odvětví vína. S nadšením pomáhá lidem znovuobjevit umění servírování, otvírání, dekantování a ochutnávání zázraků, které nabízí vinná réva. Vychutnávání vína může být jak formální, tak neformální, ale bez ohledu na danou situaci vám správné doplňky jistě zpříjemní chvíle při jeho popíjení. Peugeot nabízí širokou škálu příslušenství od nálevek na vína po zátky na prosecco a chladící nádoby na šampaňské a zve vás k odhalení rafinovanějšího umění degustace vína.


TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny