Rosenthal Christmas Eve vánoční talíř 28 cm, 02471-727412-12784

Kód: 02471-727412-12784
Značka: Rosenthal
899 Kč
Na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…
Velký sváteční talíř z porcelánu využijete na vánoční cukroví, drobné pečivo nebo vánočku či štolu, doplní vaše starší vánoční kolekce a i sám o sobě navodí příjemnou sváteční atmosféru. Navíc se jedná o opravdu hezký dárek pro všechny, kteří milují vánoční svátky. Součást kolekce 2022 Štědrý večer, navržené opět Renátou Fučíkovou pro porcelánku Hutschenreuther firmy Rosenthal.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rosenthal Hutschenreuther velký porcelánový vánoční talíř z kolekce Christmas Eve

Porcelánový servírovací talíř, který využijete i jako tác pro vánoční sladké i slané delikatesy, cukroví, vánočku, štolu nebo jiné sváteční pečivo. Je po celém svém povrchu zdoben postavičkami dětí, těšících se z rozbalených dárků, které právě dostaly pod stromeček.
Autorkou žánrových obrázků je i letos česká výtvarnice a ilustrátorka Renáta Fučíková, která pro rok 2022 navrhla vánoční kolekci porcelánky Hutschenreuther značky Rosenthal s motivy vánočních radostí dětí, zvířátek i dospělých a jejich vzájemného souznění.

- Průměr 28 cm

- Nevhodné do mikrovlnné trouby

 

Tichá radost a souznění 

Motivy vánoční kolekce porcelánky Hutschenreuther 2022 pocházejí znova z pracovny ilustrátorky Renaty Fučíkové, která navázala na 4 předcházející úspěšné kolekce "Winter Friends – Zimní radovánky", "Christmas Market – Vánoční trh",  "Vánoční pečení – Christmas Bakery" a "Christmas Gifts – Vánoční dárky".
Letošní vánoční kolekci porcelánu, kterou firma Rosenthal pojmenovala Christmas Eve / Štědrý večer si sama autorka nazvala Tichá noc. Vypravila se v ní opět do poloviny minulého století, nejen do domácností, ale také do zahrad, alejí a zasněžených náměstíček. Jen si to představte: venku už je tma, z nebe se tiše snášejí velké bílé vločky sněhu a zahalují střechy domů i stromy hebkou pokrývkou, třpytící se ve svitu měsíce. Obloha je plná hvězd, očekávání i překvapení. Ani letos v kolekci nechybí malé děti a zvířata, která jsou oblíbenými autorčinými inspiracemi. Kolekce by měla vyvolat klid a pocit souznění se zimní přírodou. Známá česká ilustrátorka se řídí jednoduchým pravidlem, ke kterému říká:„Pokud se budou moje věci lidem líbit, mohou si rok co rok dokupovat talíře a misky v podobném stylu. Navzájem ladí i barevně.“
Středoevropské Vánoce jsou zkrátka krásné a stále mají živou tradici. A to je dobře.

Dolů z nebe sklouzlo třpytivé vánoční kouzlo

Sběratelská kolekce 2022 Christmas Eve – Štědrý večer s motivy od Renáty Fučíkové kromě již tradičních závěsných ozdob ve tvaru koule, zvonečku, šišky a botičky obsahuje také limitované edice sad závěsných ozdob a velké množství dárkově baleného užitného porcelánu, od talířů ve tvaru hvězd, přes miskyšálky s podšálky nebo velké sváteční hrnky až po svícen na čajovou svíčku, sněžítko-těžítko či hrací strojky, které letošní Vánoce potěší své majitele vánoční skladbou Silent Night / Tichá noc.
Součástí kolekce jsou také zdobené plechové krabičky na cukroví a papírové ubrousky. Kolekce porcelánky Hutschenreuther 2022 Štědrý večer zkrátka opět nabízí vše, co k vytvoření dokonalé vánoční atmosféry potřebujete, popřípadě vaše minulé kolekce hezky doplní. Ta letošní má totiž z každé z předchozích 4 kolekcí něco.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny