Rosenthal jídelní talíř Brillance Fleurs des Alpes 27 cm, 10530-405108-10227

Kód: 10530-405108-10227
Značka: Rosenthal
890 Kč
Na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…
Porcelánový jídelní talíř z kolekce Brillance Fleurs de Alpes od Rosenthal, 27 cm.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jídelní talíř Rosenthal Brillance Fleurs des Alpes, 27 cm

Servírujte hlavní chod k obědu nebo vydatnou večeři kvalitně s jídelním talířem z kolekce Brillance Fleurs des Alpes od Rosenthal.

Procházka po rozkvetlé alpské louce

Sortiment talířů, šálků a misek z jemného kostního porcelánu, je navržený tak, aby odpovídal každé příležitosti. Ať už to bude svatba v honosném stylu, BBQ večírek s přáteli nebo jen klidná domácí snídaně či večeře v rodinném kruhu. Dárkově balené talíře jsou také pěknou a velmi stylovou pozorností a příjemným překvapením například k narozeninám. 

Inspirací pro dekor Fleurs des Alpes byly alpské louky, kam od dětství chodívala na výlety švýcarská oděvní designérka Regula Stüdli, která je jeho autorkou. Návrhářka se inspirovala převažujícími barvami rozkvetlých jarních alpských pastvin. Jasně modrý orlíček a žlutý alpský krokus citlivě zkombinovala s bíle kvetoucí Betlémskou hvězdou a zelenými travinami a lístky. 
Nechte se tedy unést jemně dekorovaným porcelánem z kolekce Brillance Fleurs des Alpes a nebojte se případně kombinovat s prvky tvarově stejné kolekce Brillance White, která je v čistě bílém provedení. Nebo si zaexperimentujte v kombinaci s Brillance Fleurs Savages.

Co to je kostní porcelán?

Kostní porcelán, je vysoce jakostní porcelán, obohacený o kostní moučku. Mezi jeho přednosti patří vyšší odolnost, zároveň však až průsvitná tenkost, vysoký lesk a mléčně bílá barva. 

- Mikrovlnná trouba: Ano

- Myčka nádobí: Ano

 

Pokyny pro údržbu:

Kostní porcelán je v technickém slova smyslu typ skla a měl by tak být odpovídajícím způsobem ošetřován. Mějte tedy na paměti následující:
Pokud se na něm objeví jakýkoli film nebo povlak, je obvykle způsoben usazeninami v myčce, které se v ní mohou v průběhu času nahromadit a vytvářet pak na skle a porcelánu relativně tenkou, ale extrémně odolnou vrstvu. Usazeniny se v myčce vytváří v důsledku tvrdé vody, mytí silně znečištěného nádobí nebo také kvůli nesprávnému dávkování mycího prostředku.

Usazeninám na sklenicích a porcelánových glazurách se tak lze vyhnout pouze kombinací vody s optimálním ph (s případným použitím změkčovadel) se správným dávkováním čisticího i oplachovacího prostředku.
Ve většině případů lze tyto usazeniny odstranit tekutým čisticím prostředkem na porcelán nebo čisticím prostředkem na sklokeramické varné desky. Glazura obvykle zůstane nepoškozená. V případě zanedbání včasného odstranění takového povlaku však může být jeho odstranění velmi obtížné nebo v některých případech dokonce nemožné.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny