Rosenthal miniváza Bag 9 cm, 13581-800001-26009

Kód: 13581-800001-26009
Značka: Rosenthal
618 Kč
Na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…
Nápaditá, sněhově bílá glazovaná porcelánová váza ve tvaru papírového pytlíku od značky Rosenthal je vysoká pouhých 9 cm. Patří do výběrové kolekce miniváz od známých autorů. Jde o originální dekorativní objekt vhodný také jako výjimečný vtipný dárek.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Porcelánová miniváza Bag značky Rosenthal, vysoká 9 cm

Miniváza City Bag v lesklém provedení vychází z návrhu stejnojmenné vázy Bag německé porcelánky Rosenthal. I ve velikosti 9 cm vynikne vtipný nápad vyrobit vázu ve tvaru papírového pytlíku na potraviny. Svou velikostí spíše připomíná dekoraci než plnohodnotnou vázu, ale vězte, že pro jednotlivé menší květy ji použít lze. Nebo s její pomocí můžete originálně ozdobit vaši kancelář či domácnost. Pro větší efekt ji pak můžete vystavit společně s dalšími kousky z kolekce miniváz.

Kolekce miniaturních váz Rosenthal

Váz není nikdy dost. A když člověk vidí tak krásné výtvory, jaké byly stvořeny pod značkou Rosenthal, je těžké nepodlehnout neodolatelnému nutkání je sbírat. Naštěstí, nejoblíbenější vázy této německé porcelánky jsou nyní k dispozici také ve zmenšeném provedení o výšce devíti či deseti centimetrů. V sérii miniatur naleznete proslavené kousky, jakými jsou vázy: Surface, Squall, Fast, Totem, Falda, SKum, Fast, Falda nebo Skum. Některé z těchto váz byly designovány dokonce už před desítkami let, přesto jsou stále nadčasově krásné. To, že jsou stále aktuální, je zásluhou geniality jejich tvůrců, kterými jsou například Tapio Wirkkala, Cairn Young nebo Sebastian Herkner.

 

 
 

Doplňkové parametry

Kategorie: Vázy
barva: bílá
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny