Rosenthal Nora Spring jídelní talíř 22 cm, 02048-726041-10862

Kód: 02048-726041-10862
Značka: Rosenthal
385 Kč
Na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…
Talíř o průměru 22 cm z bílého porcelánu nové jarní kolekce Nora Spring Vibes zdobí precizně a přitom jemně vyvedené jarní květy, poletující čmelák a motýl. Použít jej můžete nejen jako klasicky jídelní, ale také jako přílohový nebo dezertní či talíř na pečivo.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rosenthal Nora Spring Vibes jídelní talíř, průměr 22 cm

Talíř je vyroben z mléčně bílého porcelánu, zdobeného ilustrací kvítí, které můžete najít na jarní louce. Celkovou kompozici doplňují poletující čmelák a žlutý motýl. Porcelánový talíř o průměru 22 cm můžete použít nejen jako mělký jídelní talíř, ale také jako přílohový či talíř na dezerty nebo pečivo. Kromě tohoto malého jídelního talíře je součástí kolekce i hluboký polévkový talíř, který lze s úspěchem použít i pro servírování těstovin a samozřejmě také velký jídelní talíř, který může plnit funkci klubového, tedy zakládacího či servírovacího talíře.
Vyzkoušejte různé kombinace a sestavte si svou originální rozkvetlou louku na vlastním stole! I když se v této kolekci vysloveně nevyskytují velikonoční motivy, může být vaší inspirací pro dokonale a slavnostně prostřený stůl o Velikonocích.

- porcelán

- díky speciální malbě pod glazuru vhodný do myčky nádobí

- vhodný do mikrovlnné trouby

- průměr: 22 cm

 

Kolekce Nora Spring Vibes = Zpátky do přírody!

Po celé jaro kvetoucí luční květiny jsou namíchány tak, že vždy obsáhnou celou barevnou škálu, takže na espresso šálku se modré zvonky harmonicky snoubí s fialovým jetelem a žlutým pryskyřníkem, zatímco třeba na misce si můžete prohlédnout dokonalou kombinaci modrých pomněnek a zvonků s červenofialovým jetelem a modrofialovou chrpou. Na porcelánu mléčně bílé barvy je luční kvítí velmi precizně vymalováno, květiny připomínají akvarelový obraz či vyobrazení v moderním herbáři. S novým dekorem jarní kolekce Nora Spring Vibes v podání firmy Hutschenreuther jdete zkrátka procházkou po právě kvetoucí louce, plné květů, bzučících čmeláků a létajících motýlů. I jedním hrnkem nebo šálkem jarní novinky roku 2020 Nora Spring Vibes si tak domů přivoláte jaro a s ním i pohodu a  snad i dobrou náladu.

 

Rosenthal = Synonymum kvality, snoubící se s elegancí

Německá značka Rosenthal představuje inovaci, design, kvalitu a sofistikované řemeslné zpracování perfektního porcelánu už od roku 1879. Stejně jako před lety i dnes Rosenthal vyvíjí svoje produkty jak pro náročné koncové zákazníky, tak i pro profesionální klientelu z restauračního a hotelového provozu. Všechny výrobky porcelánek Rosenthal vynikají výjimečnou formou, funkcí, kvalitou i zpracováním a představují synonymum prestižního „vyrobené v Německu“. Díky za design pravidelně oceňovaným výrobkům, trendy life-style kolekcím i  nadčasově elegantní klasice značka Rosenthal nestále zvyšuje laťku v oblasti nároků na originalitu, osobitost a individualitu v oblasti stolování a bytového designu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny