Rosenthal sada nádobí Jade White, hrnky a talíře 18 ks, 61040-800001-28429

Kód: 61040-800001-28429
Značka: Rosenthal
8 739 Kč
Na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…
Sada prémiového kostního porcelánu mléčně bílé barvy na kávu či čaj z kolekce Jade, určená pro 6 osob (obsahuje 18 kusů nádobí).

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kolekce Rosenthal Jade – na vlnách fantazie bez hranic

Kolekce Jade kombinuje estetiku s posledním trendem stylového stolování. Elegantní, ryze moderní tvar podtrhuje nestárnoucí krásu tenkostěnného kostního porcelánu. Nechte se unášet svou fantazií při zkoumání možných kombinací samotných produktů.

Kostní porcelán je porcelán obohacený o kostní moučku. Mezi jeho přednosti patří vyšší odolnost, tenkost a mléčná barva. Proto se hodí téměř na každou událost. Průsvitný lesk kolekce Jade je dosažen glazurou. Všechny součásti kolekce Jade jsou tenkostěnné, působí sférickým dojmem, jakoby se vznášely nad stolem. 

Sada obsahuje:

- 6x šálek kombi 0,28 l

- 6x podšálek kombi průměr 16 cm

- 6x snídaňový talíř průměr 23 cm

Vlastnosti:

- Materiál: Kostní porcelán

- Mikrovlnná trouba: Ano

- Myčka nádobí: Ano

 

Co to je kostní porcelán?

Kostní porcelán, je vysoce jakostní porcelán, obohacený o kostní moučku. Mezi jeho přednosti patří vyšší odolnost, zároveň však až průsvitná tenkost, vysoký lesk a mléčně bílá barva. 

- Mikrovlnná trouba: Ano

- Myčka nádobí: Ano

Pokyny pro údržbu:

Kostní porcelán je v technickém slova smyslu typ skla a měl by tak být odpovídajícím způsobem ošetřován. Mějte tedy na paměti následující:
Pokud se na něm objeví jakýkoli film nebo povlak, je obvykle způsoben usazeninami v myčce, které se v ní mohou v průběhu času nahromadit a vytvářet pak na skle a porcelánu relativně tenkou, ale extrémně odolnou vrstvu. Usazeniny se v myčce vytváří v důsledku tvrdé vody, mytí silně znečištěného nádobí nebo také kvůli nesprávnému dávkování mycího prostředku.

 

Rosenthal = Synonymum kvality, snoubící se s elegancí

Německá značka Rosenthal představuje inovacidesignkvalitu a sofistikované řemeslné zpracování perfektního porcelánu už od roku 1879. Stejně jako před lety i dnes Rosenthal vyvíjí svoje produkty jak pro náročné koncové zákazníky, tak i pro profesionální klientelu z restauračního a hotelového provozu. Všechny výrobky porcelánek Rosenthal vynikají výjimečnou formou, funkcí, kvalitou i zpracováním a představují synonymum prestižního „vyrobené v Německu“. Díky za design pravidelně oceňovaným výrobkům, trendy life-style kolekcím i nadčasově elegantní klasice značka Rosenthal nestále zvyšuje laťku v oblasti nároků na originalitu, osobitost a individualitu v oblasti stolování a bytového designu.


 

Doplňkové parametry

Kategorie: Sady nádobí
barva: bílá
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny