Rosenthal Springtime Rosé Cappuccino podšálek 16 cm, 02471-725964-14766

Kód: 02471-725964-14766
Značka: Rosenthal
216 Kč
Na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…
Porcelánový cappuccino podšálek z velikonoční kolekce Hutschenreuther Springtime zdobí svěží jarní barvy a bílé puntíky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rosenthal Hutschenreuther Springtime cappuccino podšálek, průměr 16 cm

Puntikované porcelánové cappuccino podšálky různých barev z kolekce Rosenthal Hutschenreuther Springtime jdou skvěle dohromady s bílými, siluetou zajíce zdobenými šálky na cappuccino téže kolekce. Vyzkoušejte netradiční kombinace na vlastním stole a sestavte si svůj originální servis.

- jakostní porcelán

- vhodný do myčky nádobí

- průměr 16 cm

Německá značka Rosenthal představuje inovacidesignkvalitu a sofistikované řemeslné zpracování perfektního porcelánu už od roku 1879. Dáváte přednost inovativnímu soudobému designu? Pak je nová jarní kolekce Springtime navržena právě pro vás.

O kolekci Springtime

Tato kolekce s nádechem vintage v sobě kombinuje design puntíků se svěžími květinovými motivy. Ke 4 oblíbeným barevným variacím (tyrkysově modrá, svěže limetkově zelenášedá a růžová) přibyla ještě pátá, a to teplá, žlutá barva sluncevariace Springtime Sun. Veselé puntíky mají tu výhodu, že vás nikdy nezačnou nudit, a navíc dokonale ladí se současnými módními trendy, včetně retro a „shabby-chic“. Velikonoční kolekce Springtime v podání firmy Hutschenreuther je zkrátka čas zajíčků, puntíků a světlých jarních barev.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny