Rosenthal váza Bag 22 cm, 14146-100102-29429

Kód: 14146-100102-29429
Značka: Rosenthal
1 685 Kč
Na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…
Nápaditá, sněhově bílá porcelánová váza ve tvaru papírového pytlíku od značky Rosenthal je vysoká 22 cm. Patří do výběrové kolekce váz od známých autorů. Jde o originální dekorativní objekt vhodný také jako výjimečný vtipný dárek

Detailní informace

Detailní popis produktu

Porcelánová váza Bag značky Rosenthal, vysoká 22 cm

Porcelánová váza Bag vychází z návrhu německé porcelánky Rosenthal. Ve velikosti 22 cm vynikne vtipný nápad vyrobit vázu ve tvaru papírového pytlíku na potraviny. S její pomocí můžete originálně ozdobit vaši kancelář či domácnost. Pro větší efekt ji pak můžete vystavit společně s dalšími kousky z kolekce váz Do not litter.

Kolekce váz Rosenthal

Váz není nikdy dost. A když člověk vidí tak krásné výtvory, jaké byly stvořeny pod značkou Rosenthal, je těžké nepodlehnout neodolatelnému nutkání je sbírat. Některé z těchto váz byly designovány dokonce už před desítkami let, přesto jsou stále nadčasově krásné. To, že jsou stále aktuální, je zásluhou geniality jejich tvůrců, kterými jsou například Tapio Wirkkala, Cairn Young nebo Sebastian Herkner.

Originální váza ve tvaru papírového pytlíku na potraviny od designéra Tapio Wirkkaly pro Rosenthal je jedním z nejoblíbenějších návrhů tradiční porcelánky a je součástí kolekce „Do not litter“. Kolekce obsahuje předměty každodenní potřeby a předměty na jedno použití, jako jsou papírové tašky, plechovky a krabice od mléka, přepracované z vysoce kvalitních materiálů. Váza byla navržena již v roce 1977 a byla inspirována jednoduchou formou papírového sáčku. Charakteristické záhyby, vrásky a klikatý okraj jsou dokonale napodobeny. Porcelánová váza Rosenthal je k dispozici v různých velikostech, díky tomu budete moci aranžovat malé nebo velké kytice podle vašich přání. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Vázy
barva: bílá
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny