Rosenthal váza Crystal Dandelion 21 cm, 69139-110002-47021

Kód: 69139-110002-47021
Značka: Rosenthal
2 749 Kč
Na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…
Průhledná, skleněná váza, vysoká 21 cm, z autorské kolekce Dandelion, vytvořené designerem Alvaro Uribem. Designový objekt, vhodný k dotvoření atmosféry moderní sváteční tabule.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Skleněná váza Rosenthal z kolekce Dandelion, čirá, vysoká 21 cm, průměr 11 cm

Váza, vyrobená podle návrhu newyorského designera Alvara Uriba, je uměleckým objektem sama o sobě. Čiré sklo zdůrazňuje oblé ladné linie a díky svému lehounce členěnému tvaru si jednoznačně pohrává se světlem. Elegantní, filigránská kolekce Dandelion je inspirováná lehounkým chmýřím pampelišky, unášeným větrem. Efekt, způsobený lomem světla, přídává vázám poetický prvek.

 – výška 21 cm a průměr 11 cm

 

Důležité pokyny pro údržbu:

1. Tyto skleněné vázy prosíme umývejte POUZE ručně!

2. Po umytí nechte chvíli odkapat. Mokrá utěrka by se mohla na sklo přilepit a tak by díky jeho křehkosti mohlo dojít k poškození

3. Zkontrolujte, za na váze nezůstaly zbytky mycího či oplachovacího přípravku a suchou utěrkou doleštěte

 

Za hranicí běžného stolování

Spolupráce firmy Rosenthal se známými postavami ze světa umění, designu a architektury, stejně jako s výjimečně talentovanými nováčky, obohacuje sortiment kouzelných výrobků Rosenthal o neobvyklé, nadčasové objekty a designerské skvosty, vyráběné buď ve vlajkové lodi Rosenthal v Selbu nebo v porcelánce Thomas ve Speichersdorfu.

Made in Germany

Německá značka Rosenthal má za sebou úžasnou historii sahající až do roku 1879. Téměř 140 let zosobňuje neustálou touhu po inovaci, špičkový design, hluboký smysl pro detail, sofistikované, precizně perfektní řemeslné zpracování. Zkrátka tu nejvyšší kvalitu. Odráží v sobě všechny současné kulturní hodnoty „made in Germany“.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny