Rosenthal váza ve tvaru zajíce 11 cm, 02487-800001-26011

Kód: 02487-800001-26011
Značka: Rosenthal
450 Kč
Na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…
Bílá porcelánová váza ve tvaru zajíce, vysoká 11 cm, která udělá radost každému, kdo má smysl pro humor. Designový objekt, hodící se do ryze moderních, retro i historických interiérů. Perfektní pro vystavení drobných jarních květů na krátkých stoncích, ve všední den i svátek, nejen na Velikonoce.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Porcelánová váza Rosenthal Zajíc, vysoká 11 cm

Vtipně řešená váza, hodící se pro vystavení kompozic květin na krátkých stoncíchať už to budou traviny, větvičky nebo bohatší kytice. Ćisté linie inspirované panáčkujcím zajícem nechávají díky svému provedení vyniknout umístěné květiny, váza je však zajimavým ryze moderním objektem i sama o sobě.

Zajíc kam se podíváš

Realisticky vyvedené avšak současně stylově velmi jednoduché porcelánové vázy zábavným způsobem evokují jarní a velikonoční čas. Jejich sněhobílá barva jen podtrhne veselé barvy jarních květin, které do ní umístíte, aniž by tlumila jejich kouzlo. Vtipné provedení vázy osvěží jakýkoli interiér samo o sobě.

Za hranicí běžného stolování

Spolupráce firmy Rosenthal se známými postavami ze světa umění, designu a architektury, stejně jako s výjimečně talentovanými nováčky, obohacuje  sortiment kouzelných výrobků Rosenthal o neobvyklé, nadčasové objekty a designerské skvosty, vyráběné buď ve vlajkové lodi Rosenthal v Selbu nebo v porcelánce Thomas ve Speichersdorfu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny