RS Brill. Fleurs Sauv. Talíř 19 cm, 10530-405101-10019

Kód: 10530-405101-10019
Značka: Rosenthal
518 Kč
Na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…
Porcelánový pečivový talíř značky Rosenthal z kolekce Brillance Fleurs Sauvages, 19 cm. Talíř využijete také jako omáčníkový podšálek.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rosenthal Brillance Fleurs Sauvages Pečivový talíř, 19 cm

Servírujte snídaně, svačiny či dezerty stylově s pečivovým talířem z kolekce Brillance Fleurs Sauvagesod Rosenthal. 

Rozkvetlá jarní louka

Sortiment talířů, šálků a misek z jemného kostního porcelánu, je navržený tak, aby odpovídal každé příležitosti. Ať už to bude svatba v honosném stylu, BBQ večírek s přáteli nebo jen klidná domácí snídaně či večeře v rodinném kruhu. Dárkově balené talíře jsou také pěknou a velmi stylovou pozorností a příjemným překvapením například k narozeninám. 

Inspirací pro dekor Fleurs Sauvages byly jarní rozkvetlé louky, na kterých jsou různě barevné květiny v dokonalé harmonii. Autorkou návrhu je švýcarská oděvní designérka Regula Stüdli. Nechte se tedy unést jemným, květinovým porcelánem z kolekce Brillance Fleurs Sauvages a nebojte se případně kombinovat s prvky tvarově stejné kolekce Brillance White, která je v čistě bílém provedení. Nebo si zaexperimentujte v kombinaci s Brillance Fleurs des Alpes.

Co to je kostní porcelán?

Kostní porcelán, je vysoce jakostní porcelán, obohacený o kostní moučku. Mezi jeho přednosti patří vyšší odolnost, zároveň však až průsvitná tenkost, vysoký lesk a mléčně bílá barva. 

  • Mikrovlnná trouba: Ano
  • Myčka nádobí: Ano

Pokyny pro údržbu:

Kostní porcelán je v technickém slova smyslu typ skla a měl by tak být odpovídajícím způsobem ošetřován. Mějte tedy na paměti následující:
Pokud se na něm objeví jakýkoli film nebo povlak, je obvykle způsoben usazeninami v myčce, které se v ní mohou v průběhu času nahromadit a vytvářet pak na skle a porcelánu relativně tenkou, ale extrémně odolnou vrstvu. Usazeniny se v myčce vytváří v důsledku tvrdé vody, mytí silně znečištěného nádobí nebo také kvůli nesprávnému dávkování mycího prostředku.

Usazeninám na sklenicích a porcelánových glazurách se tak lze vyhnout pouze kombinací vody s optimálním ph (s případným použitím změkčovadel) se správným dávkováním čisticíhooplachovacího prostředku.
Ve většině případů lze tyto usazeniny odstranit tekutým čisticím prostředkem na porcelán nebo čisticím prostředkem na sklokeramické varné desky. Glazura obvykle zůstane nepoškozená. V případě zanedbání včasného odstranění takového povlaku však může být jeho odstranění velmi obtížné nebo v některých případech dokonce nemožné.

Rosenthal = Synonymum kvality, snoubící se s elegancí

Německá značka Rosenthal představuje inovaci, design, kvalitu a sofistikované řemeslné zpracování perfektního porcelánu už od roku 1879. Stejně jako před lety i dnes Rosenthal vyvíjí svoje produkty jak pro náročné koncové zákazníky, tak i pro profesionální klientelu z restauračního a hotelového provozu. Všechny výrobky porcelánek Rosenthal vynikají výjimečnou formou, funkcí, kvalitou i zpracováním a představují synonymum prestižního „vyrobené v Německu“. Díky za design pravidelně oceňovaným výrobkům, trendy life-style kolekcím i nadčasově elegantní klasice značka Rosenthal nestále zvyšuje laťku v oblasti nároků na originalitu, osobitost a individualitu v oblasti stolování a bytového designu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny