Staub Cocotte hrnec kulatý 16 cm/1,2 l černý, 1101625

Kód: 1101625
Značka: Staub
3 650 Kč
Skladem - do 3 dní (>4 ks)
Možnosti doručení
Ikonický design litinového hrnce Staub vás okouzlí nejen na pohled, ale také svými vlastnostmi, včetně jedinečného systému samopodlévání.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Staub Cocotte hrnec kulatý 16 cm/1,2 l černý

Vyberte si ten svůj pravý litinový hrnec Staub, kdy si můžete vybrat ze široké škály barev a objemů. Nádobí řady Cocotte, vybízí k pomalému vaření, dušení nebo i k přípravě polévek. Zachovejte připravované zelenině všechny vitamíny a chuť, masu zase šťavnatost a na váš stůl přineste jedinečnou atmosféru smaltovaného nádobí. Právě díky smaltovanému povrchu a litinovému materiálu uchovává nádoba teplo nebo chlad daleko delší dobu než běžné nádobí. Další velmi podstatnou výhodou litinového nádobí je použití na všech typů ohřevných ploch včetně indukce a trouby.

- Extrémně odolný materiál
- Vhodné na všechny typy varných povrchů, včetně indukce
- Vhodné do trouby až do 250°C
- Servírování z trouby nebo sporáku přímo na stůl
- Objem 1,2 l
- Ideální pro přípravu porcí pro 1 osobu
- Barva: černá 

Aromatický déšť

Zlepšená konstrukce a značná hmotnost plochého víka se speciálními hroty, má za následek vynikající zadržování vlhkosti a rovnoměrnou distribuci v celém hrnci.

9x efektivnější

Malé hroty pod poklicí zaručují plynulou cirkulaci, vytvářející ideální podmínky pro pomalé vaření, perfektní pro dušení, opékání, pečení a smažení.

Pokrmy ještě šťavnatější

Staub Cocotte udržuje až o 10 % více vlhkosti během vaření než v jiném litinovém nádobí. 

Další výhody litinového nádobí:

- Ikonická niklová nebo mosazná rukojeť na poklici je odolná až do 250°C
- Vyvýšený okraj samotné poklice může sloužit na odkládání vařečky nebo při chlazení v hrnci na odložení kostek ledu
- Jedinečný design rukojetí pro jednoduchý a bezpečný úchop samotné litinové nádoby 

Litina je velmi odolná vůči teplotním šokům, ale také je odolná vůči poškrábání. Její stálý vzhled a nadčasový design se ideálně hodí i pro servírování přímo z hrnce. Díky svému nepřilnavému povrchu se hodí i na karamelizování, restování, dušení ale především pro pomalé vaření. Litinové nádobí Staub se velmi lehce udržuje a je velmi pohodlné při používání. 

Výroba

Samotná výroba litinového nádobí zahrnuje stovky vizuálních i technických kontrol. Proto si můžete být jistí jedinečnou kvalitou a precizností se kterou do vaši domácnosti vstoupí nádobí Staub.

Doplňkové parametry

Kategorie: Hrnce, Staub v černé barvě
barva: černá
indukce: ano
objem: 1,2 l
průměr: 16

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

staub

STAUB

Prozkoumejte celou kolekci francouzské značky STAUB v aktuálním katalogu a nechte se inspirovat novinkami ze světa kvalitního kuchyňského nádobí. 
Katalog značky STAUB ke stažení (formát PDF): Katalog Staub 2022 / 2023

PŘENESTE KE STOLU SVÉ SRDCE
STAUB je pro ty, kteří milují sdílení jídla a oslavu života.

VYROBENO VE FRANCII
Není náhodou, že francouzské nádobí STAUB je vyhledávané po celém světě - od špičkových mezinárodních restaurací až po miliony domácností. Všude, kde je STAUB, najdete vynikající jídlo, skvělou společnost a dobrou zábavu. Proč právě Francie?

RADOST, KTERÁ VYCHÁZÍ ZE SRDCE
Výrobky splňují nejvyšší standardy kvality, funkčnosti, designu a především se s nimi dokonale vaří. Litinové a keramické nádobí STAUB dokonale zapadne do vaší kuchyně a bude se vyjímat na krásně prostřených stolech. Vytvořte společné okamžiky, které si budete pamatovat navždy.

PRO ŠÉFKUCHAŘE OD ŠÉFKUCHAŘŮ
Na počátku 70. let 20. století se Francis Staub rozhodl vytvořit vysoce kvalitní kuchyňské nádobí pro ambiciózní kuchaře. Výrobky byly vždy vyvíjeny společně se zkušenými kuchaři pro profesionály i začátečníky. Proč si uznávaní šéfkuchaři po celém světě vybírají STAUB?

JEDNOU COCOTTE, NAVŽDY COCOTTE
Vaření "en cocotte" je skvělý způsob přípravy chutných rodinných jídel z čerstvých surovin. STAUB otevírá svět nekonečných možností vaření. Objevte tajemství zpracování Cocotte hrnců.

Vybírejte z nejširší aktuální nabídky výrobků značky STAUB na českém a slovenském trhu. 

Vyberte si svou barvu

staub-cocotte-cervena    staub-cocotte-modra    staub-cocotte-zelena    staub-cocotte-cerna    staub-cocotte-bila    staub-cocotte-seda    staub-cocotte-hneda
 
Litinové nádobí Staub
Keramika Staub
Kuchyňské doplňky Staub

TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny