Staub La Coquette hrnec oválný 23 cm/1,7 l černý, 11742323

Kód: 11742323
Značka: Staub
3 925 Kč
Na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Vintage verze oblíbeného litinové oválného hrnec s poklicí z retro edice Staub La Coquette. Průměr 23 cm a objem 1,7 l.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Oválný litinový hrnec s poklicí Staub La Coquette, 23 cm / 1,7 l

Již od roku 1974 je STAUB symbolem nejlepšího francouzského řemeslného mistrovství z Alsaska, které si rychle získalo trvalé místo v mnoha kuchyních po celém světe. S vintage kolekcí "La Coquette" vzdává Staub hold tradiční francouzské kuchyni. Okouzlující retro provedení oválného litinového hrnce nás vrací zpět do časů našich babiček, které kouzlily v kuchyni.
Speciální design víka, které je díky tomu výrazně lehčí, což oceníte při každodenním používání. Velké zvednuté rukojeti zaručují snadnou manipulaci.
Optimální kompromis, když chcete litinový hrnec s nižší hmotností.

Hrnec Staub je nadčasový pomocník pro dušení, pečení, polévky a jídla z jednoho hrnce. Vaření čehokoliv ve Staub smaltovaném litém hrnci Cocotte je velice jednoduché. Hrnec vytváří spojení mezi sporákem a vaším stolem, takže můžete servírovat přímo z něj. Vaše jídlo si zachová teplotu a na vašem stole bude vypadat krásně. Díky speciální úpravě se cokoliv, co v něm vaříte, stane lahodným a delikátním.

Zachovejte připravované zelenině všechny vitamíny a chuť, masu zase šťavnatost a na váš stůl přineste jedinečnou atmosféru smaltovaného nádobí. Právě díky smaltovanému povrchu a litinovému materiálu uchovává nádoba teplo nebo chlad daleko delší dobu než běžné nádobí. Další velmi podstatnou výhodou litinového nádobí je použití na všech typů ohřevných ploch včetně indukce a trouby.

 

- Extrémně odolný materiál

- Vhodné na všechny typy varných povrchů, včetně indukce

- Vhodné do trouby až do 250°C

- Servírování z trouby nebo sporáku přímo na stůl

- Lze používat jako hrnec i jako pekáč

- Ideální pro přípravu porcí pro 1-2 osoby

 

Rozměry litinového hrnce Staub La Coquette:

- Délka 23 cm

- Šířka 17 cm

- Výška s poklicí 13,7 cm, výška bez poklice 11,3 cm

- Objem 1,7  l

- Hmotnost 2,3 kg

 

 

Další výhody litinového nádobí:

- Ikonická mosazná rukojeť na poklici je odolná až do 250°C

- Vyvýšený okraj samotné poklice může sloužit na odkládání vařečky nebo při chlazení v hrnci na odložení kostek ledu

- Jedinečný design rukojetí pro jednoduchý a bezpečný úchop samotné litinové nádoby

 

Litina je velmi odolná vůči teplotním šokům, ale také je odolná vůči poškrábání. Její stálý vzhled a nadčasový design se ideálně hodí i pro servírování přímo z hrnce. Díky svému nepřilnavému povrchu se hodí i na karamelizování, restování, dušení ale především pro pomalé vaření. Litinové nádobí Staub se velmi lehce udržuje a je velmi pohodlné při používání.

Výroba

Samotná výroba litinového nádobí zahrnuje stovky vizuálních i technických kontrol. Proto si můžete být jistí jedinečnou kvalitou a precizností se kterou do vaši domácnosti vstoupí nádobí Staub.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Hrnce
barva: černá
indukce: ano
objem: 1,7 l
průměr: 23
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

staub

STAUB

Prozkoumejte celou kolekci francouzské značky STAUB v aktuálním katalogu a nechte se inspirovat novinkami ze světa kvalitního kuchyňského nádobí. 
Katalog značky STAUB ke stažení (formát PDF): Katalog Staub 2022 / 2023

PŘENESTE KE STOLU SVÉ SRDCE
STAUB je pro ty, kteří milují sdílení jídla a oslavu života.

VYROBENO VE FRANCII
Není náhodou, že francouzské nádobí STAUB je vyhledávané po celém světě - od špičkových mezinárodních restaurací až po miliony domácností. Všude, kde je STAUB, najdete vynikající jídlo, skvělou společnost a dobrou zábavu. Proč právě Francie?

RADOST, KTERÁ VYCHÁZÍ ZE SRDCE
Výrobky splňují nejvyšší standardy kvality, funkčnosti, designu a především se s nimi dokonale vaří. Litinové a keramické nádobí STAUB dokonale zapadne do vaší kuchyně a bude se vyjímat na krásně prostřených stolech. Vytvořte společné okamžiky, které si budete pamatovat navždy.

PRO ŠÉFKUCHAŘE OD ŠÉFKUCHAŘŮ
Na počátku 70. let 20. století se Francis Staub rozhodl vytvořit vysoce kvalitní kuchyňské nádobí pro ambiciózní kuchaře. Výrobky byly vždy vyvíjeny společně se zkušenými kuchaři pro profesionály i začátečníky. Proč si uznávaní šéfkuchaři po celém světě vybírají STAUB?

JEDNOU COCOTTE, NAVŽDY COCOTTE
Vaření "en cocotte" je skvělý způsob přípravy chutných rodinných jídel z čerstvých surovin. STAUB otevírá svět nekonečných možností vaření. Objevte tajemství zpracování Cocotte hrnců.

Vybírejte z nejširší aktuální nabídky výrobků značky STAUB na českém a slovenském trhu. 

Vyberte si svou barvu

staub-cocotte-cervena    staub-cocotte-modra    staub-cocotte-zelena    staub-cocotte-cerna    staub-cocotte-bila    staub-cocotte-seda    staub-cocotte-hneda
 
Litinové nádobí Staub
Keramika Staub
Kuchyňské doplňky Staub

TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny