WOLL Diamond Lite indukční hrnec 26x26x10,5 cm 5,5l
Kód: 1026-2DPIDetailní popis produktu
Woll Diamond Lite Nepřilnavý kastrol, čtvercový
Při přípravě masového ragú oceníte nejen velkou nádobu na přípravu ale také nepřilnavý povrch, ideální také pro přípravu lahodných polévek. Tento kastrol z kolekce Diamond Lite je vhodný i na indukční povrchy a díky úchytům odolným vysokým teplotám (až do 250°C) jej můžete vložit i do trouby.
Dostupné v těchto variantách:
- Rozměr: 22 x 22 cm, výška 9 cm, objem 3,5 l
- Rozměr: 26 x 26 cm, výška 10,5 cm, objem 5,5 l
- Německá výroba
- Vhodné na indukci
- Vhodné do myčky
- Vhodné do trouby (až do 250°C)
- Neobsahuje PFOA
- Odnímatelná rukojeť
Povrch
Nepřilnavý povrch je nanášen ve 4 vrstvách a je vypalován při teplotě nad 400°C, dokonale se tak spojí s tvrzeným podkladem, což výrazně zvýší jeho odolnost mechanickému poškození. Díky důmyslné technologii nanášení nepřilnavého povrchu lze pánev mýt i v myčce nádobí.
Dno
Revoluční technologie použitá v kolekci Diamond Lite umožnila, aby produkty byly mimořádně lehké, ale neztratili ani kousek na své odolnosti. Tloušťka dna, které je vhodné i pro indukční povrchy je přibližně 8 mm, tato tloušťka dna umožňuje optimální distribuci tepla a navíc se při vyšších teplotách nezkroutí. Tato edice má také spodní hranu dna z nerezové oceli, pro účinnější přenos tepla.
Úchyt
Ergonomická rukojeť, která vám přesně padne do ruky, je možné vložit i do trouby o maximální teplotě 250°C, rukojeť je také pevně spojena s tělem indukčního nepřilnavého nádobí.
Založení společnosti Norbert Woll GmbH se datuje k roku 1979, ale prodej nepřilnavého nádobí zastřešené pod touto značkou začal ještě 5 let před založením společnosti. Pod jménem Woll si představíte sadu kuchyňského nádobí, které vzniká originální technikou odlévání hliníku a následnému zpracování pomocí lidské ruky už od roku 1983. Tato technika se za více než 30 let od její existence nepřesunula z Německa ani se výrazně nezměnila. Proto jsou nepřilnavé pánve, hrnce a rendlíky značky Woll pojmem kvality při vaření.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.