Zippo Flex Neck Utility Lighter Silver - 09099

Kód: ZIPPO_09099
Značka: Zippo
524 Kč
Skladem - do 3 dní (1 ks)
Možnosti doručení

Víceúčelový zapalovač Zippo Flex Neck ve stříbrném provedení. Ohebný krk, dvojitý plamen a celokovová konstrukce vám dává výkon a flexibilitu, se kterou se dostanete do těsných míst a navzdory silnému větru.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zippo Flex Neck Utility Lighter Silver - 09099

Neexistuje lepší způsob, jak rozdělat oheň ve velkém větru! Technologie duálního plamene a ohebný krk precizně nasměruje žár jakýmkoliv směrem. Úzká hlava zapalovače je dostatečně malá, aby se dostala do těsných míst v lucernách i kempovacích vařičích. Zapalovače Zippo Flex Neck jsou skvělé pro zapalování svíček, grilů, krbů atd.

- Odolná kovová konstrukce

- Technologie duálního plamene odolná vůči větru

- Regulace výšky plamene, ohebný krk

- Patentovaná dětská pojistka

- Ovládání jednou rukou

- Pro optimální výkon plňte originálním Zippo plynem do zapalovačů

- Záruka: 2 roky

 

Zapalovač je vhodný pro:

Zapalování svíček - Dlouhý ohebný krk je ideální pro zapalování svíček v hlubokých skleničkách a hlava zapalovače je dostatečně úzká, aby se dostala do těsných míst.

Zapalování ve větru - Větruvzdorný dvojitý plamen bude hořet i v silném větru, takže s ním jednoduše zapálíte vaše venkovní příslušenství - grily, lucerny, pochodně atd.

Zapalování táboráku - S ohebným krkem nastavitelným do jakéhokoliv směru se dostanete do nejtěsnějších míst, takže zapálit precizně poskládaný táborák už nebude problém.

Doplňkové parametry

Kategorie: Multifunkční zapalovače
barva: stříbrná

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

ZIPPO_Logo-2023

Untitled

Zippo zapalovače se vyrábí již od roku 1933. Za dobu své existence se Zippo stalo synonymem pro zapalovač. Dodnes firma drží svoji kvalitu a jako jediná na trhu Vám nabízí doživotní záruku na Váš zapalovač Zippo. V roce 2020 byl vyrobený 600.000.000 miliontý zapalovač a to zcela nepochybně svědčí o oblíbenosti a kvalitě této značky. Design zapalovače Zippo zůstal v podstatě dodnes stejný, s drobnými vylepšeními.

Stejně jako u většiny sběratelských předmětů má i u zapalovače Zippo datum výroby často vliv na jeho hodnotu. Cenné informace na spodní straně každého zapalovače Vám pomohou určit datum jeho výroby. Od poloviny 50. let byl na spodní straně každého vyrobeného zapalovače Zippo vyražen kód s datem výroby. Původně sloužil ke kontrole kvality. Avšak od té doby se datový kód stal neocenitelnou pomůckou pro sběratele zapalovačů Zippo.

Příběh společnosti Zippo Manufacturing Company je příběhem těch, kteří přispěli k jejímu úspěchu. Od jejího zakladatele George G. Blaisdella až po mnoho zaměstnanců, zákazníků a sběratelů, kteří sehráli v bohaté historii společnosti Zippo zásadní roli. Jejich loajalita a oddanost učinily ze společnosti Zippo jednu z nejznámějších a nejvýznamnějších amerických ikon.

Objevte naši rozsáhlou kolekci zapalovačů Zippo, která zahrnuje také doplňky značky Zippo.

Vyberte si nové Zippo

TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny