Čínský kuchařský nůž z kolekce Gourmet Zwilling J.A. Henckels. Ergonomicky tvarovaná rukojeť se 3 nýty skvěle padne do ruky a umožňuje precizní vedení řezu. Černý brousek...
36130-001
Brusné kameny vyvinuté speciálně pro nože Miyabi.
34536-002
Zwilling ocílka s pochromovaným pláštěm, rýhovaný povrch umožňuje snadné broušení nožů, délka brusné části je 21 cm.
32576-211
Zwilling ocílka s pochromovaným pláštěm, rýhovaný povrch umožňuje snadné broušení nožů, délka brusné části je 23 cm.
32567-231
Zwilling ocílka s pochromovaným pláštěm, rýhovaný povrch umožňuje snadné broušení nožů, délka brusné části je 26 cm.
32565-261
Zwilling ocílka s pochromovaným pláštěm, rýhovaný povrch umožňuje snadné broušení nožů, délka brusné části je 31,5 cm.
32542-310
Zwilling Twin Finishing Stone Pro - brusný kámen s hrubostí 3000 a 8000 pro perfektní naostření.
32505-300
Ocílka Twin 1731 je ideální volbou pro každého, kdo si chce při vaření užívat ostré nože. Délka 23 cm.
32579-360
Brusné kameny vyvinuté speciálně pro nože Miyabi.
34536-001
Tato základní sada je speciálně navržena pro broušení nožů Miyabi. Skládá se ze základny vyrobené ze dřeva hinoki, do kterého mohou být vloženy různé brousky. Základní sada...
34536-000
Brusné kameny vyvinuté speciálně pro nože Miyabi.
34536-005
Zwilling ocílka s pochromovaným pláštěm, rýhovaný povrch umožňuje snadné broušení nožů, délka brusné části je 23 cm.
32576-231
Zwilling ocílka s pochromovaným pláštěm, rýhovaný povrch umožňuje snadné broušení nožů, délka brusné části je 26 cm.
32576-261
Červený brousek Zwilling Twin Sharp pro rychlé a snadné nabroušení vašich nožů.
32590-300
Vylepšený brousek Zwilling Twin Sharp Duo pro snadné obnovení ostrosti vašich nožů.
32601-000
Zwilling MIYABI brousek s keramickými disky, délka 21 cm.
34536-007
Keramická ocílka Zwilling pro precizní broušení ostří všech nožů.
32513-231
Černý brousek Zwilling Twin Sharp pro rychlé a snadné nabroušení vašich nožů.
ZWILLING_32591-000
Udržujte své nože ostré a v dobrém stavu pomocí stylových brousků na nože, ocílek a brusných kamenů. Zde si můžete vybrat z našeho širokého sortimentu kvalitních brousků na nože od známe značky ZWILLING. Broušení a ostření Vám umožní udržovat nože ostré a funkční a může pomoci zabránit jejich časté výměně.
U běžných kuchyňských nožů by mělo stačit ostření dvakrát až třikrát ročně, aby se udržely v dobrém stavu. Nože je však dobré brousit pravidelněji, minimálně jednou až dvakrát týdně. Abyste nemuseli nože brousit a ostřit příliš často, doporučujeme nože skladovat pomocí bloku na nože nebo magnetické lišty. Volné uložení nožů v kuchyňských zásuvkách může poškodit jejich ostří a zkrátit jejich životnost.