Brousky
Malý brousek na kuchyňské nože AnySharp Premium – nejlepší brousek na nože jaký jste si mohli přát. Lehce omyvatelné plastové tělo, upevnění k jakékoli podložce přísavným...
Malý brousek na kuchyňské nože AnySharp Premium – nejlepší brousek na nože jaký jste si mohli přát. Lehce omyvatelné plastové tělo, upevnění k jakékoli podložce přísavným...
Ocílka Opinel pro časté a snadné broušení nožů, délka brusné části je 25 cm. Rukojeť z bukového dřeva s koženým poutkem pro zavěšení.
Udržujte své nože ostré a v dobrém stavu pomocí stylových brousků na nože, ocílek a brusných kamenů. Zde si můžete vybrat z našeho širokého sortimentu kvalitních brousků na nože od známe značky ZWILLING. Broušení a ostření Vám umožní udržovat nože ostré a funkční a může pomoci zabránit jejich časté výměně.
U běžných kuchyňských nožů by mělo stačit ostření dvakrát až třikrát ročně, aby se udržely v dobrém stavu. Nože je však dobré brousit pravidelněji, minimálně jednou až dvakrát týdně. Abyste nemuseli nože brousit a ostřit příliš často, doporučujeme nože skladovat pomocí bloku na nože nebo magnetické lišty. Volné uložení nožů v kuchyňských zásuvkách může poškodit jejich ostří a zkrátit jejich životnost.