Koření
Balení 4 sáčků po 20 g bílého pepře Sarawak, celkem 80 g. Pepř z Malajsie, z oblasti Sarawak na ostrově Borneo, s pálivostí na stupni 7. Ideální k bílému masu, rybě či zelenině....
Rivsalt Pasta Salt obsahuje halitové solné krystaly, které se nacházejí hluboko v pákistánských horách. Sůl má přírodní, ale poměrně intenzivní chuť a je ideální pro dokonale...
Solný blok z himalájské soli o rozměru 20 x 15 cm pro pečení a grilování má přirozeně nepřilnavý povrch. Je ideální při grilování masa, ryb, korýšů nebo zeleniny. Rovnoměrně...
Tyto sušené Jalapeno Chili papričky v bio kvalitě se pěstují ve Španělsku. Chuť je jemná, kulatá a ovocná s pálivostí kolem 5 000 SHU. Jsou dostatečně jemné, takže se hodí k...
Červené chilli papričky Bird's Eye pochází z Ugandy. S 90 000-120 000 pálivými jednotkami na Scovilleho stupnici patří mezi nejpálivější chilli papričky na světě. Pálivost je...
Chilli papričky se běžně používají v mnoha kuchyních, aby dodaly pálivost a chuť pokrmům. Tyto žluté amazonské chilli papričky rostou v Kolumbii. Patří do ostřejší, ale ne...
Muškátový oříšek jsou sušená a loupaná jádra plodů muškátovníku. Ty z Rivsalt jsou ekologické a ručně sbírané malým zemědělským družstvem na indonéském souostroví Moluky, známém...
Skořice v podobě přírodní kůry Kasie je dokonalým ochucovadlem dezertů, pečiva a masa. Nastrouhaná kůra Kasie se také skvěle hodí do kari nebo na latté či koktejl.
Přidejte nový nádech Vašemu oblíbenému receptu! Ať už jste zkušený profesionál, nebo v kuchyni teprve začínáte, máme pro Vás to pravé koření, které je inspirací pro nové recepty a kombinace chutí!