Zapékací a servírovací miska na vejce 0,3 l granátová, 348409

Kód: 348409
Značka: Emile Henry
1 045 Kč
Skladem - do 3 dní (2 ks)
Možnosti doručení
Multifunkční zapékací miska Emile Henry s víčkem, které poslouží jako stojánek na vajíčko.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Miska s víkem Egg Nest, Emile Henry, objem 300 ml, granátová

Miska na snídani, polévku i zapékání plus kalíšek na vejce! To všechno splňuje malá multifunkční miska s vnitřním průměrem 9,5 cm a objemem 0,3 litru; má velmi příjemnou velikost pro jednotlivou porci, ať už to budou snídaňové cereálie nebo horká polévka. Misku s pokličkou, která je uzpůsobena i jako stojánek na vejce naměkko nebo nahniličku. Můžete použít i pro servírování jakýchkoli gratinovaných – zapečených pokrmů. Perfektně se hodí pro i servírovaní klasické francouzské polévky – cibulačky. Je vyrobena z ryze přírodního materiálu – oboustranně glazované keramiky, takže se také skvěle udržuje, protože je možné ji bez problémů mýt v myčce nádobí

Multifunkční použití
Oboustranně glazovaná miska s uchya víkem s kalíškem na vejce je vyrobena z vysoce trvanlivé a odolné keramiky Emile Henry Hight Resistance, a tak jen nejen velmi odolná vůči odření, ale také perfektně zvládá teplotní šoky. Můžete ji z mrazáku postavit do trouby, přihřát v mikrovlnce nebo na plotně a připravit tak večeři či překvapení pro návštěvu coby dup. 

Univerzální miska nejen na snídani či polévku
Kulatou malou misku užijete nejen pro servírování snídaně v podobě jogurtu, kaše nebo cereálií a k tomu čerstvě připraveného vajíčka naměkko či nahniličku, ale také třeba pro podávání pravé francouzské cibulačky, která se zapéká v troubě. Uplatnění najde také jako klasická polévková miska, ze které si vychutnáte každou horkou či studenou polévku, hodí se i pro přípravu a servírování chilli con carne nebo jednotlivých porcí gratinované zeleniny či různých soufflé.

Misku lze mýt v myčce nádobí a je vhodná do mikrovlnné i obyčejné trouby. Skvěle odolává teplotním šokům (- 20 +270 °C). 

Technické specifikace:
- průměr vntřní: 9,5 cm
- průměr vnější: 11cm
- šířka včetně úchytů: 14 cm
- objem: 0,3 l
- výška včetně víka: 11,5 cm
- váha včetně víka: 500 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Zapékací mísy
barva: červená

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny