Zapékací mísy, Strana 2
Výpis produktů

Podávejte své oblíbené domácí jídlo v klasické zapékací míse Hammershøi od dánské značky Kähler. Zapékací mísa o rozměrech 39 x 29,5 cm má dekorativní rýhovanou strukturu,...

Obdélníková zapékací mísa z kameniny je součástí kompletní kolekce nádobí a kuchyňských potřeb Classic Collection. Rozměry 18 x 11 cm.

Čtvercová zapékací mísa z kameniny je součástí kompletní kolekce nádobí a kuchyňských potřeb Classic Collection. Rozměry 24 x 24 cm.

Kameninová miska Original White Pudding Basins určená pro přípravu a skladování pudinků nebo zapékaných směsí.

Obdélníková zapékací mísa Grand Cru od dánské značky Rosendahl je vyrobena z kvalitního a odolného skla o rozměrech 24 x 12,5 cm a objemu 1,1 l. Skleněné misky jsou k dispozici...

Čtvercová zapékací mísa Grand Cru od dánské značky Rosendahl je vyrobena z kvalitního a odolného skla o rozměrech 24 x 24 cm a objemu 2,4 l. Skleněné misky jsou k dispozici ve...

Kulatá zapékací mísa Grand Cru od dánské značky Rosendahl je vyrobena z kvalitního a odolného skla o průměru 24,5 cm a objemu 3,2 l. Skleněné misky jsou k dispozici v několika...

Obdélníková zapékací mísa Grand Cru od dánské značky Rosendahl je vyrobena z kvalitního a odolného skla o rozměrech 38 x 25 cm a objemu 4,2 l. Skleněné misky jsou k dispozici ve...

Obdélníková zapékací mísa Grand Cru od dánské značky Rosendahl je vyrobena z kvalitního porcelánu o rozměrech 35 x 15 cm. Mísa je velmi dekorativní a nabízí mnoho možností použití.

Staub Cocotte zapékací miska ve tvaru artyčoku je vynikající pro přípravu malých porcí nákypů nebo dušených pokrmů.

Staub Cocotte zapékací miska ve tvaru dýně je vynikající pro přípravu široké škály dušených pokrmů a zapékaných jídel.

Staub Cocotte zapékací miska ve tvaru papriky je vynikající pro přípravu malých porcí nákypů nebo dušených pokrmů.

Staub Cocotte zapékací miska ve tvaru papriky je vynikající pro přípravu malých porcí nákypů nebo dušených pokrmů.

Mini Cocotte kulatá zapékací forma je vynikající pro přípravu a servírování malých porcí gratinovaných pokrmů nebo suflé.