Ken Hom malá Wok pánev Excellence 20 cm, KH420001
Kód: KH420001Související produkty
Detailní popis produktu
Ken Hom Excellence malá wok pánev s nepřilnavým povrchem, průměr 20 cm
Wok pánev pro zdravé a rychlé vaření, vhodná pro každý zdroj ohřevu, tedy i pro vaření na indukci. Černý třívrstvý nepřilnavý povrch Eclipse byl speciálně navržen pro smažení při vysokých teplotách s menším množstvím oleje. Je nejen uživatelsky velmi příjemný, protože se snadno myje, ale navíc také značně odolný proti poškrábání, takže umožňuje používat i kovové náčiní. Vysoce kvalitní je i vnější černý povlak, který je oděruvzdorný a zajišťuje tak dlouhodobé bezproblémové používání. Pánev je dvěma nýty spojena s příjemně dlouhou, černou, fenolickou, tedy vysoce tepelně odolnou rukojetí ze speciálního plastu. Malý wok je ideální pro singls, připravíte v něm také kompletní jídlo pro 1- 2 osoby nebo zeleninovou přílohu.
Ken Hom wok = světová špička pro autentickou přípravu čínské a asijské kuchyně
Pánev wok řady Excellence je navržena tak, aby vám umožnila rychlou, snadnou a zdravou přípravu oblíbených jídel asijské kuchyně. Vynikající nepřilnavý povlak zajišťuje, že se tento wok rychleji zahřeje, udržuje potřebnou vysokou teplotu i při nižším stupni nastaveném na plotýnce a navíc spotřebujete méně oleje. Perfektní kuchyňské vybavení pro každodenní použití pro přípravu jídel technikou stir-fry z ní činí také:
- lehkost – kostru tvoří uhlíková ocel o síle 1,5 mm
- stabilnost – plochá základna, pevně sedí na všech typech ohřevu
- nepřilnavost – 3 vrstvý, oděruvzdorný nepřilnavý povrch
- vysoká odolnost – možno používat i kovové kuchyňské náčiní
- bezpečnost – fenolická rukojeť s minimální tepelnou vodivostí
- snadná údržba – možné použít i myčku nádobí
- skladnost – velké kovové oko na zavěšení
- univerzálnost – vhodná na všechny typy ohřevu, včetně indukce
Technické specifikace:
- průměr: 20 cm
- délka: 37 cm
- hloubka: 11 cm
- váha: 0,58 kg
Doporučení pro údržbu:
Pokud myjete pánev v myčce, po dokončení cyklu ji vyjměte a do sucha vytřete měkkou utěrkou. Při ručním mytí nepoužívejte silně abrasivní prostředky ani drátěnku, přichycené zbytky jídla nechejte odmočit. Čas od času potřete vnitřní povrch pánve olejem. Pokud chcete prodloužit životnot nepřilnavého povrchu, používejte raději dřevěné nebo silikonové náčiní.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Vysoce kvalitní wok pánve pro ty nejlepší zážitky z vaření - a nejlepší výsledky!
Od roku 1986 ukazuje společnost Ken Hom světu, jak vařit autentickou asijskou kuchyni od základu, rychle a snadno. Ken Hom je předním odborníkem na čínskou kuchyni a jedním z nejuznávanějších a nejslavnějších televizních kuchařů všech dob. Jeho fenomenální úspěch je snadno měřitelný. Je autorem téměř 40 knih, které inspirovaly miliony domácích kuchařů po celém světě. A jen v Británii se woky Ken Hom nachází v každé sedmé kuchyni. Ken Hom, který žije ve Francii a v Thajsku a neúnavně cestuje po celém světě, nadále pravidelně vystupuje jako šéfkuchařská celebrita, píše knihy a udržuje spolupráci s restauracemi po celém světě.
"Mým cílem je podělit se o jídlo a kulturu se všemi. Jediný způsob, jak přežít v dnešním světě, je učit se a být tolerantní".
Slavný šéfkuchař Ken Hom, všeobecně považovaný za jednu z největších světových autorit v oblasti orientální kuchyně, získal čestný titul OBE za "zásluhy o kulinářské umění". Řád britského impéria (OBE) je uznáním jeho úspěchů a působivého společenského a historického vlivu, který měl na způsob, jakým Spojené království "přijalo" čínskou kuchyni, která se nyní stala jednou z nejoblíbenějších v zemi. Na seznamu Queen's Jubilee Birthday Honours list 2022 získal titul Komandér Řádu britského impéria (CBE) jako uznání za zásluhy o charitu, kulinářské umění a vzdělávání.
Během své dlouholeté kariéry vedl Ken Hom řadu špičkových restaurací po celém světě, včetně skupiny Yellow River a Oriental Restaurants ve Velké Británii, restaurace Maison Chin v hotelu Bandara v Bangkoku a nejnověji restaurace MEE v hotelu Belmond's Copacabana Palace v Riu de Janeiru. Všechny restaurace získaly několik prestižních ocenění, přičemž restaurace MEE byla oceněna michelinskou hvězdou a získala také ocenění "Nejlepší asijská restaurace" v soutěži Eat and Drink awards a "Restaurace roku" od brazilského vládního úřadu pro cestovní ruch. Ken Hom pracoval také jako konzultant pro hotely, restaurace a letecké společnosti a osobně vařil pro prezidenty, premiéry, celebrity a královské rodiny.
Ken Hom své wok pánve samozřejmě používá a každý nový výrobek také osobně velmi pečlivě testuje, než je vypuštěn na trh. Ví totiž moc dobře, jak je důležité při vaření pracovat s kvalitním nádobím a příslušenstvím, protože i to ovlivní chuť připravovaného jídla. Vyzkoušejte si ještě dnes vaření s nepřilnavými a kvalitními pánvemi wok a řadou příslušenství, které své uživatele nikdy nezklamou.