4 položek celkem
Ken Hom wok pánev Excellence z uhlíkové oceli, vypalovací, 32 cm, KH432003
SKLADEM U NÁS
1 141 Kč

Tradiční wok pánev od mistra asijské kuchyně z řady Excellence, vhodná pro všechny zdroje ohřevu. Vyrobena z lehké uhlíkové oceli 1,8 mm silné. Kovové oko na konci bukové...

KH432003
Ken Hom wok pánev Classic z uhlíkové oceli 32 cm, KH332003
SKLADEM U NÁS
1 065 Kč

Wok pánev z uhlíkové oceli od mistra asijské kuchyně z řady Classic. Pánev je vhodná pro přípravu jídla pro 3-4 osoby.

KH332003
Ken Hom wok pánev Excellence z uhlíkové oceli, vypalovací, 36 cm, KH436003
SKLADEM U NÁS
1 468 Kč

Tradiční velká wok pánev od mistra asijské kuchyně z řady Excellence, vhodná pro všechny zdroje ohřevu. Vyrobena z lehké uhlíkové oceli 1,8 mm silné. Kovové oko na konci bukové...

KH436003
Ken Hom sada wok pánev Classic z uhlíkové oceli 31 cm, KH331103
SKLADEM U NÁS
1 750 Kč

Wok pánev s víkem a kuchyňským náčiním, vše od mistra asijské kuchyně z řady Classic. Pánev je vhodná pro přípravu jídla pro 3-4 osoby.

KH331103

V naší nabídce naleznete nejrůznější druhy pánví, podle velikosti nebo účelu použití. Pánev Vám doporučujeme vybírat především s ohledem na její účel. V případě, že potřebujete pánev k univerzálnímu použití, postačí Vám klasická hluboká pánev. Dále pak můžete vybírat některou ze specializovaných pánví jako jsou pánve wok, grilovací nebo na palačinky. Dále je důležité věnovat pozornost také výběru materiálu, ze kterého je pánev vyrobena, její velikost a zda je vhodná právě pro váš typ varné desky, zda máte indukci, plyn nebo sklokeramiku.

Níže uvádíme několik typů pánví, které u nás naleznete:

Typ pánve - na základě použití máte na výběr ze 4 typů pánví:

Klasická pánev - hlubší pánev, univerzální použití.
Wok - speciální hluboká pánev používaná v asijské kuchyni, její přednosti oceníte především na plynových varných deskách, kdy budou suroviny zahřívány nejen zespodu, ale i po stranách.
Grilovacípánev určená pro přípravu steaků, pánve jsou těžší a mají vroubkovaný povrch.
Na palačinky - mají nízký okraj, obracení palačinek či lívanců je tak mnohem snazší.

Materiál - Pánve jsou nejčastěji vyrobené z nerezové oceli nebo hliníku kvůli dobré vodivosti tepla těchto materiálů. Povrch pánve by měl být nejlépe z nepřilnavého materiálu. Nejčastější materiály povrchu jsou:

Teflon a další nepřilnavé povrchy (PTFE) - lze na nich smažit bez přípravy tuku, ovšem nejsou odolné vůči poškrábání.
Keramika nepřilnavý povrch (ovšem nelze vařit zcela bez tuku), odolné vůči poškrábání.
Titan - nepřilnavý povrch, dobrá vodivost tepla, odolnost vůči poškrábání.
Litina - odolné a vysoce trvanlivé, při správné péči Vám vydrží celý život. Tento typ pánví odolává vysokým teplotám a rovnoměrně rozvádí teplo.

Další parametry, které by jste měli brát v úvahu při výběru vhodné pánve pro Vás:

Velikost a objem - závisí na účelu pánve a na počtu osob v domácnosti.
Vhodnost na indukci
Použití v troubě


TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny