Epicurean Kuchyňské prkénko v břidlicové barvě, 30 x 23 cm
Kód: 001-120902Související produkty
Nejuniverzálnější ze všech druhů nožů, jeho velikost jej předurčuje ke zpracování velkých kusů potravin na menší kousky. Kolekce Now S od Zwilling J.A. Henckels.
Spojení německých a japonských nožířských mistrů dalo vzniknout unikátní sérii nožů Zwilling Tanrei. Plátkovací nůž Tanrei s čepelí o délce 23 cm byl vyroben ze speciální...
Dětský kuchařský set Opinel obsahuje škrabku a nůž se speciálním kroužkem pro ochranu prstů a praktický chránič prstů. Ochranné kroužky a chránič z odolného plastu v jasně...
Nůž Santoku z kolekce Now S od Zwilling J.A. Henckels. Santoku nůž je typický pro asijskou kuchyni, s širokou a dlouhou čepelí a jemným ostřím.
Nůž z řady Now S od Zwilling J.A. Henckels. Všestranný pomocník při přípravě a zpracování ovoce a zeleniny. Ergonomicky tvarovaná rukojeť. Neměl by chybět v žádné kuchyni.
Zwilling Twin Pollux kuchařský čínský nůž 18 cm. Kolekce Pollux od Zwilling J.A. Henckels. Plná střenka, nýtovaná rukojeť, ergonomicky tvarovaná rukojeť.
Malý a lehký nůž řady Twin Chef od Zwilling J.A. Henckels. Všestranný pomocník při přípravě a zpracování ovoce a zeleniny. Ergonomicky tvarovaná a nýtovaná rukojeť.
Nůž s elegantně prohnutou, vroubkovanou nerezovou, 20 cm dlouhou čepelí a ergonomickou rukojetí z řady Zwilling Now S si hravě poradí s jakýmkoli bochníkem chleba nebo křehkou...
Plátkovací nůž z kolekce Now S od Zwilling J.A. Henckels pro snadné krájení tenkých plátků masa.
Japonský nůž Shotoh z kolekce Miyabi 5000 MCD s čepelí s damascénským vzorem o délce 14 cm ze speciální oceli, která vyniká extrémní tvrdostí s rukojetí z březového dřeva...
Plátkovací nůž z kolekce Gourmet od Zwilling J.A. Henckels pro snadné krájení tenkých plátků masa.
Plátkovací nůž z kolekce Pro Wood od Zwilling J.A. Henckels pro snadné krájení tenkých plátků masa.
Nůž Santoku z kolekce Kramer Euroline od Zwilling J.A. Henckels. Santoku nůž je typický pro asijskou kuchyni, s širokou a dlouhou čepelí a jemným ostřím. Ergonomická rukojeť z...
Japonský nůž Santoku z kolekce Miyabi 5000 MCD s čepelí s damascénským vzorem o délce 18 cm ze speciální oceli, která vyniká extrémní tvrdostí s rukojetí z černého jasanu...
Zwilling Now S špikovací nůž 10 cm. Malý a lehký nůž je univerzálním pomocníkem při zpracování menších a středně velkých surovin.
Nůž na chléb řady Pro od Zwilling J.A. Henckels je určen pro snadné a pohodlné krájení chleba. Syntetická, nýtovaná rukojeť. Délka čepele 23 cm.
Detailní popis produktu
Epicurean Kuchyňské prkénko v břidlicové barvě, 30 x 23 cm
Kuchyňské prkénko Epicurean je velmi praktické a přináší výhody prkének plastových, skleněných nebo dřevěných. Prkénko má správnou tvrdost, pro udržení ostré hrany vašich nožů, jsou vhodná do myčky a jsou vyráběna z recyklovaných materiálů.
Prkénko v břidlicovém odstínu má velmi jednoduchý design, který se hodí do každé kuchyně. Neporézní materiál Richlite je certifikovaný NSF, můžete si být proto jistí, že je snadno vyčistíte.
- Vhodné do myčky
- Šetrné k ostří nože
- Ideální pro servírování
Richlite
Výrobky značky Epicurean z materiálu Richlite vypadají a mají texturu jako dřevo, ale nejsou tak náročné na údržbu. Richlite je směs recyklovaných materiálů. Zároveň jsou výrobky nositelem certifikátu NSF a Greenguard.
Vysoce odolné
Vysokou odolnost nádobí zajišťuje zpevnění pryskyřicí, která nijak neovlivňuje chuť nebo nezávadnost jídla. Díky neporéznímu materiálu, který nevsakuje vodu, je nádobí vhodné do myčky, ale i pod horký hrnec.
Šetří vaše nože
Richlite je tvrdší než dřevo, ale i přesto je k ostří nože šetrný. Vaše nože tak vydrží déle ostré, což přípravu jídla značně urychlí a zjednoduší. Zároveň je můžete použít i místo servírovacích talířů nebo podnosů.
Společnost Epicurean byla založena v roce 2003 na půdě americké Minnesoty. Hlavní myšlenka zakladatelů byla přijít s produkty, které budou krásné na pohled, odolné a jsou vyrobené s ohledem na životní prostředí. Nádobí je vyrobeno z recyklovaného materiálu, který není zdraví škodlivý a nijak neznehodnotí chuť nebo kvalitu připravovaného pokrmu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.