Epicurean prkénko s rukojetí v přírodní barvě, 23 x 18 cm
Kód: 008-090701Související produkty
Nůž na chléb řady Pro od Zwilling J.A. Henckels je určen pro snadné a pohodlné krájení chleba. Syntetická, nýtovaná rukojeť. Délka čepele 23 cm.
Dětský nůž Zwilling Twinny pro získání správných návyků při krájení. Pro bezpečí malých pomocníků.
Loupací nůž z kolekce Now S od Zwilling J.A. Henckels. Malý a lehký nůž se zakřivenou čepelí ideální na loupání a očištění ovoce a zeleniny. Délka čepele 7 cm. Ergonomicky...
Nůž na krájení Opinel, který nejvíce oceníte při očištění ovoce, ale také při krájení zeleniny. Čepel o délce 10 cm a rukojeť z habrového dřeva příjemná na dotek.
Japonský nůž na chléb z kolekce Miyabi 5000 MCD s čepelí s damascénským vzorem o délce 23 cm ze speciální oceli, která vyniká extrémní tvrdostí s rukojetí z březového dřeva...
Nůž japonského typu Miyabi 5000 FCD Gyutoh s čepelí o délce 16 cm ze speciální oceli, která vyniká extrémní tvrdostí s rukojetí z exotického dřeva Pakka. Spojení německých a...
Nůž s elegantně prohnutou, vroubkovanou nerezovou, 20 cm dlouhou čepelí a ergonomickou rukojetí z řady Zwilling Now S si hravě poradí s jakýmkoli bochníkem chleba nebo křehkou...
Nůž na chleba z řady Zwilling Twin 1731 s 20 cm exkluzivní vysoce kvalitní ocelí Cronidur 30.
Nůž Opinel má zaoblené ostří a zoubkovanou hranu nože, které zajišťují dokonalé očištění a krájení ovoce či zeleniny se zachováním všech vitamínů. Čepel o délce 7 cm a rukojeť z...
Japonský nůž na chléb z kolekce Miyabi 6000 MCT s tepanou úpravou čepele o délce 23 cm ze speciální oceli, která vyniká extrémní tvrdostí. Rukojeť z exotického dřeva Pakka...
Plátkovací nůž z kolekce Now S od Zwilling J.A. Henckels pro snadné krájení tenkých plátků masa.
Nůž z řady Now S od Zwilling J.A. Henckels. Všestranný pomocník při přípravě a zpracování ovoce a zeleniny. Ergonomicky tvarovaná rukojeť. Neměl by chybět v žádné kuchyni.
Spojení německých a japonských nožířských mistrů dalo vzniknout unikátní sérii nožů Zwilling Tanrei. Plátkovací nůž Tanrei s čepelí o délce 23 cm byl vyroben ze speciální...
Kuchařský nůž z kolekce Twin 1731 od Zwilling J.A. Henckels. Ergonomicky tvarovaná rukojeť pro bezpečnou práci bez únavy. Délka čepele 20 cm.
Plátkovací nůž z kolekce Twin 1731 od Zwilling J.A. Henckels pro snadné krájení tenkých plátků masa.
Plátkovací nůž z kolekce Kramer Euroline od Zwilling J.A. Henckels pro snadné krájení tenkých plátků masa.
Detailní popis produktu
Epicurean prkénko s rukojetí v přírodní barvě, 23 x 18 cm
Kuchyňské prkénko Epicurean je velmi praktické a přináší výhody prkének plastových, skleněných nebo dřevěných. Prkénko má správnou tvrdost, pro udržení ostří vašich nožů, jsou vhodná do myčky a jsou vyráběna z recyklovaných materiálů.
Krájecí deska v přírodním odstínu má velmi jednoduchý design, který se hodí do každé kuchyně. Neporézní materiál Richlite® je certifikovaný NSF, můžete si být proto jistí, že je snadno vyčistíte.
- Vhodné do myčky
- Šetrné k ostří nože
- Ideální pro servírování
- Snadné uskladnění
- Vhodné i na naklepávání masa
Richlite®
Výrobky značky Epicurean z materiálu Richlite® vypadají a mají texturu jako dřevo, ale nejsou tak náročné na údržbu. Richlite® je směs recyklovaných materiálů. Zároveň jsou výrobky nositelem certifikátu NSF a Greenguard.
Vysoce odolné
Vysokou odolnost nádobí zajišťuje zpevnění pryskyřicí, která nijak neovlivňuje chuť nebo nezávadnost jídla. Díky neporéznímu materiálu, který nevsakuje vodu, je nádobí vhodné do myčky, ale i pod horký hrnec.
Šetří vaše nože
Richlite® je tvrdší než dřevo, ale i přesto je k ostří nože šetrný. Vaše nože tak vydrží déle ostré, což přípravu jídla značně urychlí a zjednoduší. Zároveň je můžete použít i místo servírovacích talířů nebo podnosů.
Společnost Epicurean byla založena v roce 2003 na půdě americké Minnesoty. Hlavní myšlenka zakladatelů byla přijít s produkty, které budou krásné na pohled, odolné a jsou vyrobené s ohledem na životní prostředí. Nádobí je vyrobeno z recyklovaného materiálu, který není zdraví škodlivý a nijak neznehodnotí chuť nebo kvalitu připravovaného pokrmu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.