Joseph Joseph Elevate otočný stojan s kuchyňským náčiním, 7 ks, zelená, 10540

Kód: 10540
Značka: Joseph Joseph
1 617 Kč
Skladem - do 3 dní (>4 ks)
Možnosti doručení
Sada kuchyňského náčiní Elevate obsahuje 1x vařečku, 1x perforovanou vařečku, 1x naběračku na špagety, 1x obracečku, 1x perforovanou obracečku, 1x naběračku. Součástí je také samostatný otočný stojánek, který šetří místo a usnadní vám hledání kuchyňského náčiní.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Joseph Joseph Elevate otočný stojan s kuchyňským náčiním, 7 ks, zelená

Kuchyňské náčiní Elevate s důmyslnou integrovanou podpěrou - pracovní část je vždy umístěna nad pracovní deskou, je vyrobeno z nylonu a silikonové gumy, vhodné do myčky na nádobí, žáruvzdorné do 200°C. Otočný stojan Elevate obsahuje vařečku/lžíci, perforovanou vařečku/lžíci, naběračku na špagety, obracečku, perforovanou obracečku, naběračku. Všechny s ergonomickými, žáruvzdornými rukojeťmi. Otočný stojan zajišťuje, že každé náčiní snadno uchopíte, když jej právě potřebujete. Stačí jednou rukou otočit a vybrat si.

- Technologie Elevate navržená pro lepší hygienu a snížení nepořádku v kuchyni
- Stabilní odložení na pracovní desku, prkénko nebo talíř
- Odolné vůči teplotám do 200°C a vhodné pro nepřilnavé nádobí
- Otočný odkládací stojan pro snadný výběr náčiní
- Vhodné do myčky nádobí (kromě stojanu)
- Neobsahuje BPA
Sada obsahuje: 1x vařečka, 1x perforovaná vařečka, 1x naběračka na špagety, 1x obracečka, 1x perforovaná obracečka, 1x naběračka, 1x otočný stojan
Rozměry: 16,5 x 35 x 16,5 cm

Joseph Joseph - vše začalo jedním skleněným prkénkem
Společnost Joseph Joseph založili v roce 2003 bratři a designéři Antony a Richard Josephovi z vášně pro navrhování výrobků, které by fungovaly lépe při každodenním používání i ve vaší kuchyni. Od té doby si společnost vybudovala pověst jedné z nejinovativnějších světových značek domácích potřeb. Jejich schopnost spojit nápaditý design s moderním stylem a výrazným použitím barev je v tomto odvětví jedinečná. Každý produkt je vyroben v nejvyšší kvalitě a z těch nejlepších materiálů, aby byla zajištěna jeho dlouhá životnost. Ať už jde o přípravu jídla, organizaci kuchyně, praní prádla nebo recyklaci, výrobky od značky Joseph Joseph jsou navrženy tak, aby vám usnadnily každodenní život.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sady kuchyňského náčiní
barva: zelená

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

JosephJoseph

JOSEPHJOSEPH2

Inspirujte se neotřelými a inovativními řešeními do vaší kuchyně a domácnosti od britské značky Joseph Joseph. 
Katalog značky JOSEPH JOSEPH ke stažení (formát PDF): katalog Joseph Joseph

VŠE ZAČALO JEDNÍM PRKÉNKEM
Značka JOSEPH JOSEPH vstoupila na trh s řadou odvážných, moderních skleněných prkének na krájení a otevřela svou první kancelář v ikonické OXO Tower v Londýně. Se třemi zaměstnanci a působící výhradně ve Velké Británii se postupem času sortiment rozrostl o skleněné servírovací nádobí a hodiny.

CELOSVĚTOVÝ ÚSPĚCH
Po velkém úspěchu, kdy bylo uvedeno na trh originální a slavné skládací prkénko Chop2Pot, se v JOSEPH JOSEPH zaměřili na další inovativní kuchyňské produkty, jako je kuchyňské náčiní Elevate a oceňované sady na přípravu jídla Nest. V současnosti značka nabízí více jak 120 výrobků a svou distribuci rozšířila na 32 zemí, včetně uvedení na trh v USA.

OCENĚNÍ STÁLE PŘIBÝVAJÍ
Vedle uvedení nové kolekce domácích potřeb Duo jsou v JOSEPH JOSEPH mimo jiné poctěni dvěma prestižními cenami The Queen´s Award v oblasti podnikání, jednou za mezinárodní obchod a druhou za inovace, které udělila Její královská Výsost princezna Anne. Oceňované produkty, navržené v Londýně, jsou kombinací inovativního designu spolu s vysoce kvalitními materiály, které vytvářejí odolné a skvěle fungující výrobky.

Dvojčata a designéři Antony a Richard Josephovi založili společnost JOSEPH JOSEPH s cílem přinést zásadní změnu do domácností a zefektivnit každodenní práci. Oslavte spolu s nimi přes 20 let inovací a objevte některé z jejich největších úspěchů, které vám usnadní každodenní život, ať už jde o přípravu jídla, organizaci kuchyně, praní prádla nebo recyklaci.


TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny