Joseph Joseph Multi-Grip Mandoline plátkovací struhadlo, bílá, 20186

Kód: 20186
Značka: Joseph Joseph
1 521 Kč
Skladem - do 3 dní (>4 ks)
Možnosti doručení
Velký kráječ na zeleninu Multi-Grip Mandoline od anglické značky Joseph Joseph vám pomůže snadno a rychle nakrájet ovoce nebo zeleninu na rovnoměrné plátky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Joseph Joseph Multi-Grip Mandoline plátkovací struhadlo, bílá

Tato praktická pomůcka vám pomůže snadno a rychle nakrájet ovoce nebo zeleninu na rovnoměrné plátky a zároveň udrží vaše prsty v bezpečné vzdálenosti od ostré čepele z nerezové oceli.

- Bezpečné a rovnoměrné plátkování různých druhů ovoce a zeleniny
- Držák na potraviny chrání prsty a nabízí tři možnosti krájení
- Lze nastavit 3 tloušťky plátků a 2 tloušťky proužků julienne
- Ostré čepele z nerezové oceli
- Protiskluzové nožičky se sklopnou, snadno uchopitelnou rukojetí
- Není vhodné do myčky nádobí
- Materiál: nerezová ocel, plast bez obsahu BPA
Rozměry: 6,5 x 38,4 x 14,2 cm

Joseph Joseph - vše začalo jedním skleněným prkénkem
Společnost Joseph Joseph založili v roce 2003 bratři a designéři Antony a Richard Josephovi z vášně pro navrhování výrobků, které by fungovaly lépe při každodenním používání i ve vaší kuchyni. Od té doby si společnost vybudovala pověst jedné z nejinovativnějších světových značek domácích potřeb. Jejich schopnost spojit nápaditý design s moderním stylem a výrazným použitím barev je v tomto odvětví jedinečná. Každý produkt je vyroben v nejvyšší kvalitě a z těch nejlepších materiálů, aby byla zajištěna jeho dlouhá životnost. Ať už jde o přípravu jídla, organizaci kuchyně, praní prádla nebo recyklaci, výrobky od značky Joseph Joseph jsou navrženy tak, aby vám usnadnily každodenní život.

Doplňkové parametry

Kategorie: Struhadla
barva: bílá

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

JosephJoseph

JOSEPHJOSEPH2

Inspirujte se neotřelými a inovativními řešeními do vaší kuchyně a domácnosti od britské značky Joseph Joseph. 
Katalog značky JOSEPH JOSEPH ke stažení (formát PDF): katalog Joseph Joseph

VŠE ZAČALO JEDNÍM PRKÉNKEM
Značka JOSEPH JOSEPH vstoupila na trh s řadou odvážných, moderních skleněných prkének na krájení a otevřela svou první kancelář v ikonické OXO Tower v Londýně. Se třemi zaměstnanci a působící výhradně ve Velké Británii se postupem času sortiment rozrostl o skleněné servírovací nádobí a hodiny.

CELOSVĚTOVÝ ÚSPĚCH
Po velkém úspěchu, kdy bylo uvedeno na trh originální a slavné skládací prkénko Chop2Pot, se v JOSEPH JOSEPH zaměřili na další inovativní kuchyňské produkty, jako je kuchyňské náčiní Elevate a oceňované sady na přípravu jídla Nest. V současnosti značka nabízí více jak 120 výrobků a svou distribuci rozšířila na 32 zemí, včetně uvedení na trh v USA.

OCENĚNÍ STÁLE PŘIBÝVAJÍ
Vedle uvedení nové kolekce domácích potřeb Duo jsou v JOSEPH JOSEPH mimo jiné poctěni dvěma prestižními cenami The Queen´s Award v oblasti podnikání, jednou za mezinárodní obchod a druhou za inovace, které udělila Její královská Výsost princezna Anne. Oceňované produkty, navržené v Londýně, jsou kombinací inovativního designu spolu s vysoce kvalitními materiály, které vytvářejí odolné a skvěle fungující výrobky.

Dvojčata a designéři Antony a Richard Josephovi založili společnost JOSEPH JOSEPH s cílem přinést zásadní změnu do domácností a zefektivnit každodenní práci. Oslavte spolu s nimi přes 20 let inovací a objevte některé z jejich největších úspěchů, které vám usnadní každodenní život, ať už jde o přípravu jídla, organizaci kuchyně, praní prádla nebo recyklaci.


TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny