5 položek celkem
Zwilling Pro nůž na sýry, 37160-017
SKLADEM U NÁS
558 Kč

Ostrý nůž na sýry Zwilling Pro ocení milovníci lahodných měkkých a poloměkkých sýrů. Elegantní provedení kombinující matnou a leštěnou nerezovou ocel 18/10 je příjemné do ruky a...

37160-017
Zwilling Collection nůž na parmazán 7 cm, 39405-010
691 Kč

S tímto nožem nebude žádný problém ukrojit i ty nejtvrdší sýry jako je parmezán, vyzrálá gouda nebo grana padano.

39405-010
Zwilling Collection nůž na sýr s vidličkou 13 cm, 39403-010
711 Kč

S tímto nožem na sýr, který přesvědčí svou funkčností i krásným designem, budete ideálně vybaveni i pro pořádání velkých oslav.

39403-010
Zwilling Collection nůž na měkké sýry 13 cm, 39402-010
711 Kč

S tímto nožem na sýr, jehož čepel zajišťuje čistý řez, budete dokonale vybaveni pro každou příležitost.

39402-010
Zwilling Collection nůž na sýr 13 cm, 39401-010
752 Kč

Nůž na sýr vám umožní nakrájet i tenké plátky sýru, aniž by se přilepily na ocelové ostří.

39401-010

V naší nabídce naleznete především kuchyňské nože ZWILLING. Tato značka se vyznačuje svou vysokou kvalitou, jelikož pracuje pouze s vybranými surovinami v rámci vysoce sofistikovaných výrobních procesů, které podléhají přísné kontrole kvality.

Jak si vybrat ten nejvhodnější nůž pro Vás? Nejdříve se musíte zaměřit na účel, pro který chcete nůž používat. Zdali sháníte nůž vykosťovací, filetovací, špikovací, plátkovací nebo jiný.

Při výběru nože se zaměřte na materiál, délku čepele a také na typ nože. Vedle nožů s univerzálním použitím si můžete vybrat i speciální nože určené pro konkrétní činnosti jako je loupání, vykosťování či porcování masa. Níže jsou uvedeny některé z typů nožů, které jsou běžně k dostání.

Typy nožů:

Kuchařské (univerzální) nože - základní nůž, který má univerzální využití, jehož délka čepele je okolo 20 cm, jeho ostří je hladké a směrem ke špičce nože se zužuje.
Na zeleninu -  mají krátkou čepel (do 10 cm), která je z horní části zakulacená, je to nůž na každodenní použití.
Na pečivo - nože s vroubkovaným ostřím na krájení tvrdého i měkkého pečiva.
Santoku -  speciální japonské a čínské nože na maso a zeleninu, často mají tenké ostří s kuželovou špičkou.
Loupací (okrajovací) nože -  mají tenkou čepel s pevnou špičkou, jehož spodní část je oblá, nebo může mít vykrojenou spodní část pro snazší loupání ovoce a zeleniny.
Vykosťovací nože - mají tenkou čepel, která bývá ze spodu lehce vykrojená.
Filetovací nože - mají úzkou a ohebnou čepel, která usnadňuje filetování masa.
Plátkovací nože - mají úzkou a velmi ostrou čepel, díky které můžete nakrájet maso či šunku na velmi tenké plátky.
Na sýr - pro tyto nože je typická děrovaná čepel s vidličkou na špičce nože.
Sekáčky - mají velkou čepel, která je ideální k porcování masa i s kostmi.

Dalším kritériem pro výběr vhodného nože může být také materiál čepele. Nože z nerezové oceli, nebo keramiky jsou snazší na údržbu i manipulaci. Při výběru zohledněte také délku a tloušťku čepele.
------------------
Řady nožů ZWILLING:
Miyabi, Kramer by Zwilling, Zwilling Tanrei, Zwilling Twin 1731, Zwilling All * Star, Zwilling Pro Wood, Zwilling Pro, Zwilling Twin Four Star II, Zwilling Professional "S", Zwilling Pure, Zwilling ****®Vier Sterne


TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny