31 položek celkem
Opinel Les Forgés 1890 nůž na zeleninu 8 cm, 002291
1 492 Kč

Excelentní malý kuchyňský nůž Opinel z prémiové kolekce plně kovaných nožů. Full-tang čepel, řezná část dlouhá 8 cm, dřevěná rukojeť, upravená speciálním voskem. Precizní a...

002291
Opinel Parallele nůž na zeleninu 8 cm, 001825
SKLADEM U NÁS
237 Kč

Opinel Parallèle nůž na zeleninu s bukovou rukojetí, který oceníte při krájení zeleniny. Délka čepele 8 cm.

001825
Opinel Les Essentiels N°114 nůž na zeleninu 7 cm, přírodní, 001923
SKLADEM U NÁS
196 Kč

Nůž Opinel s bukovou rukojetí má zaoblené ostří a zoubkovanou hranu nože, které zajišťují dokonalé očištění a krájení ovoce či zeleniny se zachováním všech vitamínů. Přírodní...

OPINEL_001923
Opinel Les Essentiels N°112 nůž na krájení 10 cm, modrá, 001917
SKLADEM U NÁS
186 Kč

Nůž na krájení Opinel, který nejvíce oceníte při očištění ovoce, ale také při krájení zeleniny. Čepel o délce 10 cm a rukojeť z habrového dřeva příjemná na dotek.

OPINEL_001917
Opinel Les Essentiels N°114 nůž na zeleninu 7 cm, růžová, 002037
Novinka SKLADEM U NÁS
221 Kč

Nůž Opinel má zaoblené ostří a zoubkovanou hranu nože, které zajišťují dokonalé očištění a krájení ovoce či zeleniny se zachováním všech vitamínů. Čepel o délce 7 cm a rukojeť z...

002037
Opinel Les Essentiels N°113 vroubkovaný nůž na krájení 10 cm, růžová, 002036
Novinka SKLADEM U NÁS
221 Kč

Vroubkovaný nůž Opinel je ideální pro krájení rajčat, vařených vajec nebo kiwi. Čepel o délce 10 cm a rukojeť z habrového dřeva příjemná na dotek.

002036
Opinel Les Essentiels N°112 nůž na krájení 10 cm, růžová, 002035
Novinka SKLADEM U NÁS
186 Kč

Nůž na krájení Opinel, který nejvíce oceníte při očištění ovoce, ale také při krájení zeleniny. Čepel o délce 10 cm a rukojeť z habrového dřeva příjemná na dotek.

002035
Zwilling Now S nůž na zeleninu 9 cm, 54540-091
583 Kč

Malý a lehký nůž řady Now S od Zwilling J.A. Henckels. Všestranný pomocník při přípravě a zpracování ovoce a zeleniny. Syntetická, ergonomicky tvarovaná rukojeť.

54540-091
Zwilling Twin Chef nůž na zeleninu 8 cm, 34910-081
713 Kč

Malý a lehký nůž řady Twin Chef od Zwilling J.A. Henckels. Všestranný pomocník při přípravě a zpracování ovoce a zeleniny. Ergonomicky tvarovaná a nýtovaná rukojeť.

34910-081
Zwilling Gourmet nůž Nakiri 17 cm, 36129-171
1 452 Kč

Nůž Nakiri z kolekce Gourmet od Zwilling J.A. Henckels. Nůž ideální na krájení ovoce a zeleniny. Délka čepele 17 cm.

36129-171
Zwilling Gourmet nůž na zeleninu 8 cm, 36110-071
901 Kč

Malý a lehký nůž, všestranný pomocník při přípravě a zpracování ovoce a zeleniny. Kolekce Gourmet od Zwilling J.A. Henckels. Plná střenka, nýtovaná rukojeť.

36110-071
Opinel Intempora vroubkovaný nůž na zeleninu 10 cm, 002366
628 Kč

Malý nůž s nerezovou čepelí o délce 10 cm a ergonomicky tvarovanou rukojetí designové řady Intempora. Všestranný pomocník při přípravě a zpracování ovoce, zeleniny a hub.

002366
Zwilling Pro nůž na zeleninu,  38400-091
Zwilling Pro nůž na zeleninu, 38400-091
Skladem - do 3 dní (>4 ks)
1 490 Kč

Malý a lehký nůž řady Zwilling Pro solingenské značky Zwilling J.A. Henckels. Všestranný pomocník při přípravě a zpracování ovoce a zeleniny. Syntetická, ergonomicky tvarovaná...

38400-091
Opinel Les Essentiels+ N°313 vroubkovaný nůž na zeleninu 10 cm, červená, 002355
SKLADEM U NÁS
171 Kč

Vroubkovaný nůž na ovoce i zeleninu, s odolnou řeznou hranou, perfektní pro krájení rajčat nebo kiwi. Voděodolná rukojeť z prvotřídního polymeru v červené barvě, ostrá čepel z...

002355
Opinel Les Essentiels+ N°313 vroubkovaný nůž na zeleninu 10 cm, zelená, 002354
SKLADEM U NÁS
171 Kč

Vroubkovaný nůž na ovoce i zeleninu, s odolnou řeznou hranou, perfektní pro krájení rajčat nebo kiwi. Voděodolná rukojeť z prvotřídního polymeru v zelené barvě, ostrá čepel z...

002354
Opinel Les Essentiels+ N°313 vroubkovaný nůž na zeleninu 10 cm, modrá, 002353
SKLADEM U NÁS
171 Kč

Vroubkovaný nůž na ovoce i zeleninu, s odolnou řeznou hranou, perfektní pro krájení rajčat nebo kiwi. Voděodolná rukojeť z prvotřídního polymeru v modré barvě, ostrá čepel z...

002353
Opinel Les Essentiels+ N°312 nůž na krájení 10 cm, červená, 002352
146 Kč

Hladký, univerzální nůž na ovoce i zeleninu, pro krájení, sekání i loupání. Voděodolná rukojeť z prvotřídního polymeru v červené barvě, ostrá čepel z martenzitické oceli o délce...

002352
Opinel Les Essentiels+ N°312 nůž na krájení 10 cm, modrá, 002350
146 Kč

Hladký, univerzální nůž na ovoce i zeleninu, pro krájení, sekání i loupání. Voděodolná rukojeť z prvotřídního polymeru v modré barvě, ostrá čepel z martenzitické oceli o délce...

002350
Nahoru
Další produkty

V naší nabídce naleznete především kuchyňské nože ZWILLING. Tato značka se vyznačuje svou vysokou kvalitou, jelikož pracuje pouze s vybranými surovinami v rámci vysoce sofistikovaných výrobních procesů, které podléhají přísné kontrole kvality.

Jak si vybrat ten nejvhodnější nůž pro Vás? Nejdříve se musíte zaměřit na účel, pro který chcete nůž používat. Zdali sháníte nůž vykosťovací, filetovací, špikovací, plátkovací nebo jiný.

Při výběru nože se zaměřte na materiál, délku čepele a také na typ nože. Vedle nožů s univerzálním použitím si můžete vybrat i speciální nože určené pro konkrétní činnosti jako je loupání, vykosťování či porcování masa. Níže jsou uvedeny některé z typů nožů, které jsou běžně k dostání.

Typy nožů:

Kuchařské (univerzální) nože - základní nůž, který má univerzální využití, jehož délka čepele je okolo 20 cm, jeho ostří je hladké a směrem ke špičce nože se zužuje.
Na zeleninu -  mají krátkou čepel (do 10 cm), která je z horní části zakulacená, je to nůž na každodenní použití.
Na pečivo - nože s vroubkovaným ostřím na krájení tvrdého i měkkého pečiva.
Santoku -  speciální japonské a čínské nože na maso a zeleninu, často mají tenké ostří s kuželovou špičkou.
Loupací (okrajovací) nože -  mají tenkou čepel s pevnou špičkou, jehož spodní část je oblá, nebo může mít vykrojenou spodní část pro snazší loupání ovoce a zeleniny.
Vykosťovací nože - mají tenkou čepel, která bývá ze spodu lehce vykrojená.
Filetovací nože - mají úzkou a ohebnou čepel, která usnadňuje filetování masa.
Plátkovací nože - mají úzkou a velmi ostrou čepel, díky které můžete nakrájet maso či šunku na velmi tenké plátky.
Na sýr - pro tyto nože je typická děrovaná čepel s vidličkou na špičce nože.
Sekáčky - mají velkou čepel, která je ideální k porcování masa i s kostmi.

Dalším kritériem pro výběr vhodného nože může být také materiál čepele. Nože z nerezové oceli, nebo keramiky jsou snazší na údržbu i manipulaci. Při výběru zohledněte také délku a tloušťku čepele.
------------------
Řady nožů ZWILLING:
Miyabi, Kramer by Zwilling, Zwilling Tanrei, Zwilling Twin 1731, Zwilling All * Star, Zwilling Pro Wood, Zwilling Pro, Zwilling Twin Four Star II, Zwilling Professional "S", Zwilling Pure, Zwilling ****®Vier Sterne


TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny