7 položek celkem
Zwilling Tanrei nůž na chléb 23 cm, 30576-231
8 877 Kč

Spojení německých a japonských nožířských mistrů dalo vzniknout unikátní sérii nožů Zwilling Tanrei. Nůž na chléb Tanrei s čepelí o délce 23 cm byl vyroben ze speciální...

30576-231
Zwilling Tanrei nůž plátkovací 23 cm, 30570-231
8 877 Kč

Spojení německých a japonských nožířských mistrů dalo vzniknout unikátní sérii nožů Zwilling Tanrei. Plátkovací nůž Tanrei s čepelí o délce 23 cm byl vyroben ze speciální...

30570-231
Zwilling Pro nůž na chléb 23 cm, 38406-231
2 644 Kč

Nůž na chléb řady Pro od Zwilling J.A. Henckels je určen pro snadné a pohodlné krájení chleba. Syntetická, nýtovaná rukojeť. Délka čepele 23 cm.

38406-231
Zwilling MIYABI 6000 MCT nůž na chléb 23 cm, 34076-231
7 097 Kč

Japonský nůž na chléb z kolekce Miyabi 6000 MCT s tepanou úpravou čepele o délce 23 cm ze speciální oceli, která vyniká extrémní tvrdostí. Rukojeť z exotického dřeva Pakka...

34076-231
Zwilling MIYABI 5000 MCD nůž na chléb 23 cm, 34376-231
12 230 Kč

Japonský nůž na chléb z kolekce Miyabi 5000 MCD s čepelí s damascénským vzorem o délce 23 cm ze speciální oceli, která vyniká extrémní tvrdostí s rukojetí z březového dřeva...

34376-231
Zwilling Kramer Euroline nůž plátkovací 23 cm, 34890-231
11 204 Kč

Plátkovací nůž z kolekce Kramer Euroline od Zwilling J.A. Henckels pro snadné krájení tenkých plátků masa.

34890-231
Zwilling Pro nůž kuchařský 23 cm, 38401-231
2 548 Kč

Nejuniverzálnější ze všech druhů nožů, jeho velikost jej předurčuje ke zpracování velkých kusů potravin na menší kousky. Kolekce Pro od Zwilling J.A. Henckels.

38401-231

V naší nabídce naleznete především kuchyňské nože ZWILLING. Tato značka se vyznačuje svou vysokou kvalitou, jelikož pracuje pouze s vybranými surovinami v rámci vysoce sofistikovaných výrobních procesů, které podléhají přísné kontrole kvality.

Jak si vybrat ten nejvhodnější nůž pro Vás? Nejdříve se musíte zaměřit na účel, pro který chcete nůž používat. Zdali sháníte nůž vykosťovací, filetovací, špikovací, plátkovací nebo jiný.

Při výběru nože se zaměřte na materiál, délku čepele a také na typ nože. Vedle nožů s univerzálním použitím si můžete vybrat i speciální nože určené pro konkrétní činnosti jako je loupání, vykosťování či porcování masa. Níže jsou uvedeny některé z typů nožů, které jsou běžně k dostání.

Typy nožů:

Kuchařské (univerzální) nože - základní nůž, který má univerzální využití, jehož délka čepele je okolo 20 cm, jeho ostří je hladké a směrem ke špičce nože se zužuje.
Na zeleninu -  mají krátkou čepel (do 10 cm), která je z horní části zakulacená, je to nůž na každodenní použití.
Na pečivo - nože s vroubkovaným ostřím na krájení tvrdého i měkkého pečiva.
Santoku -  speciální japonské a čínské nože na maso a zeleninu, často mají tenké ostří s kuželovou špičkou.
Loupací (okrajovací) nože -  mají tenkou čepel s pevnou špičkou, jehož spodní část je oblá, nebo může mít vykrojenou spodní část pro snazší loupání ovoce a zeleniny.
Vykosťovací nože - mají tenkou čepel, která bývá ze spodu lehce vykrojená.
Filetovací nože - mají úzkou a ohebnou čepel, která usnadňuje filetování masa.
Plátkovací nože - mají úzkou a velmi ostrou čepel, díky které můžete nakrájet maso či šunku na velmi tenké plátky.
Na sýr - pro tyto nože je typická děrovaná čepel s vidličkou na špičce nože.
Sekáčky - mají velkou čepel, která je ideální k porcování masa i s kostmi.

Dalším kritériem pro výběr vhodného nože může být také materiál čepele. Nože z nerezové oceli, nebo keramiky jsou snazší na údržbu i manipulaci. Při výběru zohledněte také délku a tloušťku čepele.
------------------
Řady nožů ZWILLING:
Miyabi, Kramer by Zwilling, Zwilling Tanrei, Zwilling Twin 1731, Zwilling All * Star, Zwilling Pro Wood, Zwilling Pro, Zwilling Twin Four Star II, Zwilling Professional "S", Zwilling Pure, Zwilling ****®Vier Sterne


TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny