5 položek celkem
Zwilling Twin Pollux sekáček na maso 15 cm, 30795-150
1 957 Kč

Zwilling Twin Pollux sekáček na maso 15 cm. Kolekce Pollux od Zwilling J.A. Henckels. Plná střenka, nýtovaná rukojeť, ergonomicky tvarovaná rukojeť.

30795-150
Zwilling All Star sekáček na maso 15 cm, 33785-154
3 148 Kč

Sekáček na maso z kolekce All Star od Zwilling J. A. Henckels je ideálním pomocníkem pro porcování malých i velkých kusů masa. Díky stabilní robustní čepeli je práce s ním radost.

33785-154
Zwilling All Star sekáček na maso 15 cm, 33765-154
3 148 Kč

Sekáček na maso z kolekce All Star od Zwilling J. A. Henckels je ideálním pomocníkem pro porcování malých i velkých kusů masa. Díky stabilní robustní čepeli je práce s ním radost.

33765-154
Zwilling Gourmet sekáček na maso 15 cm, 36115-151
2 036 Kč

Sekáček na maso z kolekce Gourmet od Zwilling J. A. Henckels je ideálním pomocníkem pro porcování malých i velkých kusů masa. Díky stabilní robustní čepeli je práce s ním radost.

36115-151
Zwilling Four Star sekáček na maso 15 cm, 31095-151
2 628 Kč

Sekáček z kolekce Four Star od Zwilling J.A. Henckels. Ergonomicky tvarovaná, syntetická rukojeť. Ideální pro přípravu bylinek a zeleniny pro asijská jídla, 15 cm.

31095-151

V naší nabídce naleznete především kuchyňské nože ZWILLING. Tato značka se vyznačuje svou vysokou kvalitou, jelikož pracuje pouze s vybranými surovinami v rámci vysoce sofistikovaných výrobních procesů, které podléhají přísné kontrole kvality.

Jak si vybrat ten nejvhodnější nůž pro Vás? Nejdříve se musíte zaměřit na účel, pro který chcete nůž používat. Zdali sháníte nůž vykosťovací, filetovací, špikovací, plátkovací nebo jiný.

Při výběru nože se zaměřte na materiál, délku čepele a také na typ nože. Vedle nožů s univerzálním použitím si můžete vybrat i speciální nože určené pro konkrétní činnosti jako je loupání, vykosťování či porcování masa. Níže jsou uvedeny některé z typů nožů, které jsou běžně k dostání.

Typy nožů:

Kuchařské (univerzální) nože - základní nůž, který má univerzální využití, jehož délka čepele je okolo 20 cm, jeho ostří je hladké a směrem ke špičce nože se zužuje.
Na zeleninu -  mají krátkou čepel (do 10 cm), která je z horní části zakulacená, je to nůž na každodenní použití.
Na pečivo - nože s vroubkovaným ostřím na krájení tvrdého i měkkého pečiva.
Santoku -  speciální japonské a čínské nože na maso a zeleninu, často mají tenké ostří s kuželovou špičkou.
Loupací (okrajovací) nože -  mají tenkou čepel s pevnou špičkou, jehož spodní část je oblá, nebo může mít vykrojenou spodní část pro snazší loupání ovoce a zeleniny.
Vykosťovací nože - mají tenkou čepel, která bývá ze spodu lehce vykrojená.
Filetovací nože - mají úzkou a ohebnou čepel, která usnadňuje filetování masa.
Plátkovací nože - mají úzkou a velmi ostrou čepel, díky které můžete nakrájet maso či šunku na velmi tenké plátky.
Na sýr - pro tyto nože je typická děrovaná čepel s vidličkou na špičce nože.
Sekáčky - mají velkou čepel, která je ideální k porcování masa i s kostmi.

Dalším kritériem pro výběr vhodného nože může být také materiál čepele. Nože z nerezové oceli, nebo keramiky jsou snazší na údržbu i manipulaci. Při výběru zohledněte také délku a tloušťku čepele.
------------------
Řady nožů ZWILLING:
Miyabi, Kramer by Zwilling, Zwilling Tanrei, Zwilling Twin 1731, Zwilling All * Star, Zwilling Pro Wood, Zwilling Pro, Zwilling Twin Four Star II, Zwilling Professional "S", Zwilling Pure, Zwilling ****®Vier Sterne


TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny