13 položek celkem
Zwilling Now S nůž špikovací 10 cm, 54540-101
582 Kč

Zwilling Now S špikovací nůž 10 cm. Malý a lehký nůž je univerzálním pomocníkem při zpracování menších a středně velkých surovin.

54540-101
Zwilling Pro nůž špikovací 10 cm, 38400-101
1 415 Kč

Malý a lehký nůž se středově vycentrovanou čepelí je univerzální pomocník při zpracování menších a středně velkých surovin. Kolekce Pro od Zwilling J.A. Henckels. Plná střenka,...

38400-101
Zwilling Tanrei nůž špikovací 10 cm, 30570-101
Novinka
7 116 Kč

Spojení německých a japonských nožířských mistrů dalo vzniknout unikátní sérii nožů Zwilling Tanrei. Špikovací nůž Tanrei s čepelí o délce 10 cm byl vyroben ze speciální...

30570-101
Zwilling All Star nůž špikovací 10 cm, 33780-104
1 404 Kč

Zwilling All Star špikovací nůž 10 cm. Malý a lehký nůž je univerzálním pomocníkem při zpracování menších a středně velkých surovin.

33780-104
Zwilling All Star nůž špikovací 10 cm, 33760-104
1 404 Kč

Zwilling All Star špikovací nůž 10 cm. Malý a lehký nůž je univerzálním pomocníkem při zpracování menších a středně velkých surovin.

33760-104
Zwilling Kramer Euroline nůž špikovací 10 cm, 34890-101
6 117 Kč

Zwilling Kramer Euroline špikovací nůž 10 cm. Malý a lehký nůž se středově vycentrovanou čepelí je univerzální pomocník při zpracování menších a středně velkých surovin.

34890-101
Zwilling Pro Wood nůž špikovací 10 cm, 38460-101
Velikonoce
1 935 Kč

Zwilling Pro Wood špikovací nůž 10 cm. Malý a lehký nůž je univerzálním pomocníkem při zpracování menších a středně velkých surovin.

38460-101
Zwilling Now S nůž špikovací 10 cm, 53080-101
582 Kč

Zwilling Now S špikovací nůž 10 cm. Malý a lehký nůž je univerzálním pomocníkem při zpracování menších a středně velkých surovin.

53080-101
Zwilling Twin Chef nůž špikovací 10 cm, 34910-101
726 Kč

Zwilling Twin Chef špikovací nůž 10 cm. Malý a lehký nůž se středově vycentrovanou čepelí je univerzální pomocník při zpracování menších a středně velkých surovin.

34910-101
Zwilling Gourmet nůž špikovací 10 cm, 36110-101
1 033 Kč

Zwilling Gourmet špikovací nůž 10 cm. Malý a lehký nůž se středově vycentrovanou čepelí je univerzální pomocník při zpracování menších a středně velkých surovin.

36110-101
Zwilling Pro nůž špikovací 8 cm, 38400-081
1 492 Kč

Malý a lehký nůž se středově vycentrovanou čepelí je univerzální pomocník při zpracování menších a středně velkých surovin. Kolekce Pro od Zwilling J.A. Henckels. Plná střenka,...

38400-081
Zwilling Four Star nůž špikovací 10 cm, 31070-101
1 142 Kč

Zwilling Four Star špikovací nůž 10 cm. Malý a lehký nůž je univerzálním pomocníkem při zpracování menších a středně velkých surovin.

31070-101
Zwilling Four Star nůž špikovací 8 cm, 31070-081
1 082 Kč

Zwilling Four Star špikovací nůž 8 cm. Malý a lehký nůž je univerzálním pomocníkem při zpracování menších a středně velkých surovin.

31070-081

V naší nabídce naleznete především kuchyňské nože ZWILLING. Tato značka se vyznačuje svou vysokou kvalitou, jelikož pracuje pouze s vybranými surovinami v rámci vysoce sofistikovaných výrobních procesů, které podléhají přísné kontrole kvality.

Jak si vybrat ten nejvhodnější nůž pro Vás? Nejdříve se musíte zaměřit na účel, pro který chcete nůž používat. Zdali sháníte nůž vykosťovací, filetovací, špikovací, plátkovací nebo jiný.

Při výběru nože se zaměřte na materiál, délku čepele a také na typ nože. Vedle nožů s univerzálním použitím si můžete vybrat i speciální nože určené pro konkrétní činnosti jako je loupání, vykosťování či porcování masa. Níže jsou uvedeny některé z typů nožů, které jsou běžně k dostání.

Typy nožů:

Kuchařské (univerzální) nože - základní nůž, který má univerzální využití, jehož délka čepele je okolo 20 cm, jeho ostří je hladké a směrem ke špičce nože se zužuje.
Na zeleninu -  mají krátkou čepel (do 10 cm), která je z horní části zakulacená, je to nůž na každodenní použití.
Na pečivo - nože s vroubkovaným ostřím na krájení tvrdého i měkkého pečiva.
Santoku -  speciální japonské a čínské nože na maso a zeleninu, často mají tenké ostří s kuželovou špičkou.
Loupací (okrajovací) nože -  mají tenkou čepel s pevnou špičkou, jehož spodní část je oblá, nebo může mít vykrojenou spodní část pro snazší loupání ovoce a zeleniny.
Vykosťovací nože - mají tenkou čepel, která bývá ze spodu lehce vykrojená.
Filetovací nože - mají úzkou a ohebnou čepel, která usnadňuje filetování masa.
Plátkovací nože - mají úzkou a velmi ostrou čepel, díky které můžete nakrájet maso či šunku na velmi tenké plátky.
Na sýr - pro tyto nože je typická děrovaná čepel s vidličkou na špičce nože.
Sekáčky - mají velkou čepel, která je ideální k porcování masa i s kostmi.

Dalším kritériem pro výběr vhodného nože může být také materiál čepele. Nože z nerezové oceli, nebo keramiky jsou snazší na údržbu i manipulaci. Při výběru zohledněte také délku a tloušťku čepele.
------------------
Řady nožů ZWILLING:
Miyabi, Kramer by Zwilling, Zwilling Tanrei, Zwilling Twin 1731, Zwilling All * Star, Zwilling Pro Wood, Zwilling Pro, Zwilling Twin Four Star II, Zwilling Professional "S", Zwilling Pure, Zwilling ****®Vier Sterne


TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny