Opinel, Strana 15
Praktický pilkový nůž Opinel s rukojetí z bukového dřeva a vroubkovanou nerez čepelí, vybavený pojistkou ViroBloc. Délka čepele 12 cm. Spolehlivě s ním vyřežete větvičky do...
Tradiční zavírací nůž značky Opinel s délkou čepele 10 cm s rukojetí z bukového dřeva a čepelí z nerezové oceli. Nůž je vybaven patentovanou pojistkou ViroBloc. Ideální pro...
Nůž Opinel má zaoblené ostří vhodné k roztírání másla, džemu, čokolády, ale i pomazánek a tapenád. Čepel o délce 6,5 cm a rukojeť z habrového dřeva příjemná na dotek.
Škrabka Opinel pro rychlé a efektivní oloupání slupek zeleniny nebo ovoce. Vhodná pro praváky i leváky. Čepel o délce 6 cm a rukojeť z habrového dřeva příjemná na dotek.
Škrabka Opinel pro rychlé a efektivní oloupání slupek zeleniny nebo ovoce. Vhodná pro praváky i leváky. Čepel o délce 6 cm a rukojeť z habrového dřeva příjemná na dotek.
Škrabka Opinel pro rychlé a efektivní oloupání slupek zeleniny nebo ovoce. Vhodná pro praváky i leváky. Čepel o délce 6 cm a rukojeť z habrového dřeva příjemná na dotek.
Škrabka Opinel pro rychlé a efektivní oloupání slupek zeleniny nebo ovoce. Vhodná pro praváky i leváky. Čepel o délce 6 cm a rukojeť z habrového dřeva příjemná na dotek.
Nechte svou ratolest zacházet se škrabkou bez strachu z poranění díky Opinel Le Petit Chef.
Nůž Opinel na ústřice a korýše s rukojetí z exotického dřeva Padouk a zesílenou čepelí z nerezové oceli, vybavený pojistkou ViroBloc. Délka čepele je 6,5 cm.
Nůž Opinel má zaoblené ostří vhodné k roztírání másla, džemu, čokolády, ale i pomazánek a tapenád. Čepel o délce 6,5 cm a rukojeť z habrového dřeva příjemná na dotek.
Nůž Opinel s bukovou rukojetí má zaoblené ostří vhodné k roztírání másla, džemu, čokolády, ale i pomazánek a tapenád. Přírodní barva dřeva vnese do vaší kuchyně rustikální vzhled.
Základní kuchařský nůž Opinel, který by neměl chybět v žádné domácnosti s délkou čepele 20 cm.
Sada nožů Opinel Les Essentiels Natural obsahuje 3 kuchyňské nože a škrabku. Nože jsou univerzální, vhodné pro krájení zeleniny, ovoce a porcování menších kousků masa. Přírodní...