Rosenthal hrnek Friends 0,4 l, 02048-727369-15505

Kód: 02048-727369-15505
Značka: Rosenthal
337 Kč
Na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…
Milý dárek pro toho, koho milujete, jste s ním rádi nebo se jen chcete spolu hodit do pohody. Hrnek, který vám přinese dobrou náladu na celý den, na kávu, čaj či jiný oblíbený nápoj, z jemného kostního porcelánu. Kolekce My Mug /Friends, s nápisem a grafickým motivem. Objem 400 ml, v dárkové krabičce. Novinka roku 2022 porcelánky Hutschenreuther firmy Rosenthal.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hrnek v dárkovém balení, objem 0,4 l, My Mug Collection, řada Friends / Přátelé

Hrnek vyrobený z jemného kostního porcelánu je zdobený moderní čistou linkou, evokující perokresbu, jen za použití červené a černé barvy. Nápisem a drobnými kresbičkami odkazuje na status zamilovanosti, oddanosti, přátelství či pohody. Radost udělá i  všem majitelkám malých pejsků. Velký porcelánový hrnek o objemu 400 ml můžete vy i vaši blízcí používat na kávu či čaj, kakao, mléko či jakýkoliv jiný oblíbený teplý nápoj. 

 

Dárková kolekce, ve které na hrncích z bíle glazovaného, jemně průsvitného, prémiového kostního porcelánu najdete  ve dvou barvách (černá a červená) tenkou linkou vyvedené kresbičky s odpovídajícím nápisem.

- prvotřídní porcelán vhodný do myčky nádobí

- speciální malba vtavená do glazury při teplotě 1000 °C 

- vhodný do mikrovlnné trouby

- objem: 400 ml

- dárková papírová krabička

 

Co to je kostní porcelán?

Kostní porcelán je vysoce jakostní porcelán, obohacený o kostní moučku. Mezi jeho přednosti patří vyšší odolnost, zároveň však až průsvitná tenkostvysoký lesk a mléčně bílá barva. 

 

Pokyny pro údržbu:

Kostní porcelán je v technickém slova smyslu typ skla a měl by tak být odpovídajícím způsobem ošetřován. Mějte tedy na paměti následující:
Pokud se na něm objeví jakýkoli film nebo povlak, je obvykle způsoben usazeninami v myčce, které se v ní mohou v průběhu času nahromadit a vytvářet pak na skle a porcelánu relativně tenkou, ale extrémně odolnou vrstvu. Usazeniny se v myčce vytváří v důsledku tvrdé vody, mytí silně znečištěného nádobí nebo také kvůli nesprávnému dávkování mycího prostředku. Usazeninám na sklenicích a porcelánových glazurách se tak lze vyhnout pouze kombinací vody s optimálním ph a správným dávkováním čisticího i oplachovacího prostředku. Ve většině případů lze tyto usazeniny odstranit tekutým čisticím prostředkem na porcelán nebo čisticím prostředkem na sklokeramické varné desky. Glazura obvykle zůstane nepoškozená. V případě zanedbání včasného odstranění takového povlaku však může být jeho odstranění velmi obtížné nebo v některých případech dokonce nemožné.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny