Rosenthal sada barevných talířů Loft Colour 12 ks, 11900-401923-29219

Kód: 11900-401923-29219
Značka: Rosenthal
5 694 Kč
Na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…
Moderní porcelánová sada talířů v severských, modro-šedých barvách, sestavená z nových kolekcí Loft Colour porcelánky Thomas značky Rosenthal. Časově limitovaná nabídka. Set obsahuje 6 polévkových a 6 jídelních talířů celkem ve 3 barvách.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sada barevných porcelánových talířů Rosenthal Thomas Loft Colour, 12 ks

Set obsahuje 6 polévkových a 6 jídelních talířů, vždy po dvou ve stejném odstínu. Ke stolu tak můžete pozvat až 6 osob najednou. Barevně glazované talíře díky úmyslně nestejně silné vrstvě glazury budí dojem módního ručního zpracování. I v této trendy barevné kolekci je zachovaná charakteristická jemně rýhovaná struktura, která dává tomuto porcelánu zcela nezaměnitelný vzhled, zároveň je velmi příjemná na pohled a dá vyniknout i samotnému pokrmu.

Sada obsahuje:

- 6x jídelní talíř, průměr 28 cm, z toho:

2x talíř v barvě Night Blue (černomodrá)

2x talíř v barvě Ice Blue (ledově modrá)

2x talíř v barvě Moon Grey (světle šedá)

 

- 6x hluboký polévkový talíř, průměr 24 cm, z toho:

2x hluboký talíř v barvě Night Blue (černomodrá)

2x hluboký talíř v barvě Ice Blue (ledově modrá)

2x hluboký talíř v barvě Moon Grey (světle šedá)

 

Nové barevné tóny inspirované Skandinávií

Kolekce Loft, vytvořená v roce 2001 autorským duem Martin Hunt a David Queensberry, slaví úspěchy na trhu již 20 let. Charakterizuje ji nadčasový a krásný, čistě bílý, minimalistický design porcelánu s viditelnými jemnými proužky.  V roce 2021 uvádí porcelánka Thomas do prodeje barevnou inovaci v podobě modro-šedých odstínů, evokujících skandinávský designový trend. Porcelánovou jídelní sadu talířů s viditelnými, jemnými proužky, tentokrát však v severských modrých a šedých přírodních tónech, lze perfektně kombinovat s tradičními bílými kousky kolekce Loft a vytvořit si tak stylem Mix & Match svůj osobitý stolní servis

Technické specifikace:

- Materiál: Porcelán

- Barvy: Night Blue (černomodrá), Ice Blue ( ledově modrá), Moon Grey (měsíčně šedá)

- Mikrovlnka: Ano

- Myčka: Ano

Ať už jste estét, experimentátor nebo kulinární nadšenec produktová řada Loft vás díky svému funkčnímu designu a širokému spektru produktů plně uspokojí. Je ideální pro současný kreativní přístup k vaření. V kolekcích Loft totiž najdete mnoho mís a mističek a také různých typů talířů, najdete v ní ideální nádobí pro asijské speciality jako je např. sushi nebo phad thai, či pro servírování italských antipasti, španělských tapas nebo z arabského světa pocházejících mezze. Od talíře na chléb až po talíř ke slavnostní večeři, od hrnku na kávu po velký šálek, od mísy na ovoce po malou mističku na dip. Porcelánka Rosenthal Thomas nabízí v konceptu Loft zkrátka vše pro skvěle prostřený moderní stůl.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny