Rosenthal sada nádobí Brillance Fleurs Sauvages 6 ks, 10530-405101-28597

Kód: 10530-405101-28597
Značka: Rosenthal
3 440 Kč
Na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…
Krásný dárek nejen pod stromeček. Sada obsahuje 2 porcelánové kombi šálky o objemu 300 ml, 2 kombi podšálky o průměru 15,5 cm a 2 snídaňové talíře o průměru 21 cm Rosenthal Brillance Fleurs Sauvages. Talíře i šálky jsou vhodné do myčky nádobí i mikrovlnné trouby.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rosenthal Brillance Fleurs Sauvages sada porcelánových talířů a hrnků, 6 ks

Elegantní i něžné, takové jsou porcelánové šálky i talíře z kolekce Brillance Fleurs Sauvages z prémiového kostního porcelánu. Vhodné pro sváteční i běžné stolování v mladistvém, svěžím duchu. Sada obsahuje 2 šálky, vhodné na kávu i čaj, s podšálky, a 2 snídaňové talíře o průměru 21 cm, které můžete využít i jako pečivové nebo dezertní.

Sada obsahuje:

- 2x kombi šálek, objem 300 ml

- 2x kombi podšálek, průměr 15,5 cm

- 2x snídaňový talíř, průměr 21 cm

 

Rozkvetlá jarní louka

Sortiment talířů, šálků a misek z jemného kostního porcelánu, je navržený tak, aby odpovídal každé příležitosti. Ať už to bude svatba v honosném stylu, BBQ večírek s přáteli nebo jen klidná domácí snídaně či večeře v rodinném kruhu. Dárkově balené šálky a talíře jsou také pěknou a velmi stylovou pozorností a příjemným překvapením například k narozeninám. 

Inspirací pro dekor Fleurs Sauvages byly jarní rozkvetlé louky, na kterých jsou různě barevné květiny v dokonalé harmonii. Autorkou návrhu je švýcarská oděvní designérka Regula Stüdli.
Nechte se tedy unést jemným, květinovým porcelánem z kolekce Brillance Fleurs Sauvages a nebojte se případně kombinovat s prvky tvarově stejné kolekce Brillance White, která je v čistě bílém provedení. Nebo vyzkoušejte překvapivou kombinaci s Brillance Fleurs des Alpes.

 

Co to je kostní porcelán?

Kostní porcelán, je vysoce jakostní porcelán, obohacený o kostní moučku. Mezi jeho přednosti patří vyšší odolnost, zároveň však až průsvitná tenkost, vysoký lesk a mléčně bílá barva. 

- Mikrovlnná trouba: Ano

- Myčka nádobí: Ano

Pokyny pro údržbu:

Kostní porcelán je v technickém slova smyslu typ skla a měl by tak být odpovídajícím způsobem ošetřován. Mějte tedy na paměti následující:
Pokud se na něm objeví jakýkoli film nebo povlak, je obvykle způsoben usazeninami v myčce, které se v ní mohou v průběhu času nahromadit a vytvářet  pak na skle a porcelánu relativně tenkou, ale extrémně odolnou vrstvu. Usazeniny se v myčce vytváří v důsledku tvrdé vody, mytí silně znečištěného nádobí nebo také kvůli nesprávnému dávkování mycího prostředku.

Usazeninám na sklenicích a porcelánových glazurách se tak lze vyhnout pouze kombinací vody s optimálním ph (s případným použitím změkčovadel) se správným dávkováním čisticíhooplachovacího prostředku.
Ve většině případů lze tyto usazeniny odstranit tekutým čisticím prostředkem na porcelán nebo čisticím prostředkem na sklokeramické varné desky. Glazura obvykle zůstane nepoškozená. V případě zanedbání včasného odstranění takového povlaku však může být jeho odstranění velmi obtížné nebo v některých případech dokonce nemožné.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny