WMF Stelio rychlovarná konvice 1,2 l, 413010012

Kód: 413010012
Novinka
Značka: WMF
2 415 Kč
Skladem - do 3 dní (4 ks)
Možnosti doručení
Rychlovarná konvice WMF Stelio o objemu 1,2 l. Kompaktní rozměry, rychlý ohřev vody.

Detailní informace

Detailní popis produktu

WMF Stelio rychlovarná konvice 1,2 l

Hedvábně matný povrch z nerezové oceli Cromargan® doplněný o černé doplňky v jednoduchém designu. Výrobky s těmito vlastnostmi vypadají dobře v každé kuchyni. Rychlovarná konvice Stelio je opatřena ergonomickou plastovou rukojetí s gumovým protiskluzem pro pohodlnou manipulaci. Snadné otevírání víka za pomoci jedné ruky, skrytý topný článek, praktický vnější indikátor objemu nebo modré osvětlení vnitřku konvice spolu vyzdvihují její nadčasovost. Vysoký výkon konvice 2400 W vám umožní rychle a snadno ohřívat vodu.

Rychlovarná konvice WMF Stelio:
- Výkon 2400 W
- Napětí 220–240 V / 50–60 Hz
- Objem: 1,2 l
- Rozměry: průměr 15,5 cm, výška 19 cm, šířka 20 cm
- Dělka kabelu: 40 cm
- Ochrana proti běhu na sucho a přehřátí
- Funkce automatického vypnutí po dovaření a zámek víka

Cromargan® záruka vysoké kvality
Nerezová ocel Cromargan® 18/10 - výjimečně odolná, snadno se čistí, je odolná proti tvorbě usazenin a působení kyselin.

Vysoký výkon
Skryté topné těleso z nerezové oceli spolu s působivým výkonem 2400 W zajišťují rychlý výsledek a vodu uvařenou k dokonalosti během okamžiku.

360° základna - bezdrátová
Zažijte naprosté pohodlí bezdrátové konvice, která se na samostatné základně otáčí o 360° a vychutnejte si lahodný čaj a kávu.

Snadné otevírání jednou rukou
Rychlovarná konvice, jejíž použití nemůže být jednodušší -  otevírání víka jednoduše stiskem tlačítka za pomoci jedné ruky.

Vyjímatelný a omyvatelný filtr
Snadno vyjímatelný a omyvatelný filtr zabraňuje usazování vodního kamene a dalších nečistot.  

Řada Stelio
Hedvábně matný povrch z nerezové oceli Cromargan® doplněný o černé doplňky v jednoduchém designu. Výrobky s těmito vlastnostmi vypadají dobře v každé kuchyni. Snídaňovou řadu - tvořenou z kávovaru s filtrem, mlýnku na kávu, rychlovarné konvice a toustovače - lze rozšířit o odpovídající mixér, vařič vajec a citrusový odšťavňovač.

WMF - více než 170 let tradice a kvality
Společnost WMF si již přes 170 let zachovává své hodnoty a tradice, které však spojuje s převratnými inovacemi - vždy na špičkové úrovni. Od počátečního zpracování čistého kovu společnost postupem času rozvinula své portfolio do třech oblastí podnikání: spotřebitelské výrobky, kávovary pro profesionální použití a vybavení pro hotely a restaurace. Ať už se jedná o kuchyňské nože a příbory, hrnce a pánve nebo malé elektrické spotřebiče: WMF vás přesvědčí kvalitními materiály, propracovaným designem a jedinečným vzhledem. Veškeré produkty WMF jsou vyráběny podle nejvyšších standardů kvality, což znamená, že zůstávají spolehlivé a vypadají skvěle po extrémně dlouhou dobu, proto výrobky této německé prémiové značky dnes najdete v kuchyních a domácnostech po celém světě.

Doplňkové parametry

Kategorie: Rychlovarné konvice
barva: nerezová

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny