WOLL Diamond Lite čtvercová indukční pánev 28x28x4 cm odním. rukojeť
Kód: 1628-1DPIDetailní popis produktu
WOLL Diamond Lite indukční pánev 28x28x4 cm odním. rukojeť
Při přípravě steaků, grilovaného masa nebo ryb jistě oceníte nejenom nepřilnavý povrch ale také vroubkování, které na připravovaném mase vytvoří dokonalé vroubkování. Tato pánev z kolekce Diamond Lite je dostupná v rozměru 28 x 28 cm a výšce 4 cm.
Revoluční technologie použitá v kolekci Diamond Lite umožnila, aby produkty byly mimořádně lehké, ale neztratili ani kousek na své odolnosti. Tloušťka dna je přibližně 6 mm, tato tloušťka dna umožňuje optimální distribuci tepla a navíc se při vyšších teplotách nekroutí. Tato edice má také spodní hranu dna z nerezové oceli, pro účinnější přenos tepla.
- Německá výroba
- Vhodné do myčky
- Vhodné do trouby (až do 250°C)
- Neobsahuje PFOA
- Tato pánev JE vhodná na indukci
Povrch
Nepřilnavý povrch je nanášen ve 4 vrstvách a je vypalován při teplotě nad 400°C, dokonale se tak spojí s tvrzeným podkladem. Díky důmyslné technologii nanášení nepřilnavého povrchu lze pánev mýt i v myčce nádobí.
Dno
Tloušťka dna je přibližně 6 mm, tato tloušťka dna umožňuje optimální distribuci tepla a navíc se při vyšších teplotách nezkroutí. Tato edice má také spodní hranu dna z nerezové oceli, pro účinnější přenos tepla.
Úchyt
Ergonomické úchyty, které vám padnou přesně do ruky, je možné vložit i do trouby o maximální teplotě 250°C, úchyty jsou také pevně spojené s tělem nepřilnavého nádobí.
Založení společnosti Norbert Woll GmbH se datuje k roku 1979, ale prodej nepřilnavého nádobí zastřešené pod touto značkou začal ještě 5 let před založením společnosti. Pod jménem Woll si představíte sadu kuchyňského nádobí, které vzniká originální technikou odlévání hliníku a následnému zpracování pomocí lidské ruky už od roku 1983. Tato technika se za více než 30 let od její existence nepřesunula z Německa ani se výrazně nezměnila. Proto jsou nepřilnavé pánve, hrnce a rendlíky značky Woll pojmem kvality při vaření.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.