WOLL Nowo Titanum indukční soté pánev 26x7 cm/3,0 l
Kód: 1726ILDetailní popis produktu
Indukční pánev na soté WOLL Nowo Titanum 26x7 cm/3,0 l s odnímatelnou rukojetí
Při přípravě soté z kuřecího masa nebo vepřové panenky se neobejdete bez kvalitní nepřilnavé pánve. Tato pánev z kolekce Titanium Nowo je vhodná i na indukci a díky odnímatelné rukojeti, je možné i připravovaný pokrm v pánvi vložit do trouby.
Dostupná v těchto variantách:
- Průměr 26 cm, výška 7 cm, objem 3 l
Nepřilnavý povrch
Dodatečně rozšířené okraje odolají vyšším teplotám a jsou také odolnější vůči nárazu. Také zamezují zbytečnému rozlévání například omáček. Nepřilnavý povrch je tvořen 4 titanovými nátěry, které jsou tvrzené unikátní otěruvzdornou vrstvou. Tato vrstva neobsahuje PFOA.
Dno
Dno tlusté 10 mm je nejen vhodné na indukci ale také se rychle a rovnoměrně rozpaluje. Díky tomu ušetříte při přípravě jídla nejen čas ale také energii. Využitím nového typu speciální kovu, který byl vyvinut speciálně pro společnost Woll, je možné produkty využívat i na indukčních povrchách.
- Vhodné do myčky nádobí
- Odnímatelná rukojeť
- Vhodné na indukci
- Rychlá distribuce tepla
Rukojeť
Patentovaný mechanismus odnímatelné rukojeti umožňuje získat více místa nejen při skladování, ale také můžete nádobí Titanium Nowo umístit do trouby nebo dokonce do myčky nádobí. Odpojením rukojeti během vaření dokonce můžete zabránit malým dětem, aby pánev stáhly z horké plotýnky.
Založení společnosti Norbert Woll GmbH se datuje k roku 1979, ale prodej nepřilnavého nádobí zastřešené pod touto značkou začal ještě 5 let před založením společnosti. Pod jménem Woll si představíte sadu kuchyňského nádobí, které vzniká originální technikou odlévání hliníku a následnému zpracování pomocí lidské ruky už od roku 1983. Tato technika se za více než 30 let od její existence nepřesunula z Německa ani se výrazně nezměnila. Proto jsou nepřilnavé pánve, hrnce a rendlíky značky Woll pojmem kvality při vaření.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.