Zwilling MIYABI 7000 D nůž Gyutoh 20 cm, 34543-201

Kód: 34543-201
Značka: Zwilling
5 130 Kč
Skladem - do 3 dní (>4 ks)
Možnosti doručení

Japonský nůž Miyabi 7000 D Gyutoh s čepelí o délce 20 cm ze speciální oceli, která vyniká extrémní tvrdostí s rukojetí z odolné a houževnaté micarty doplněné o elementy z leštěné oceli pro neopakovatelný vzhled.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zwilling Miyabi 7000 D nůž Gyutoh, 20 cm

Japonské nože Miyabi 7000 D vás zvou k prozkoumání tradičního asijského nožířského umění. Krása a ostrost spojují každý kuchyňský nůž z řady Miyabi 7000 D, včetně nože Gyutoh, s délkou čepele 20 cm.

Gyutoh je v Japonsku považován za plátkovací nůž, nejvíc se totiž používá pro krájení masa na jemné plátky. Zaoblený tvar čepele znamená, že je možné jím krájet houpavým pohybem. V Evropě se Gyutoh obecně používá jako velmi ostrý univerzální kuchyňský nůž, se kterým pokrájíte kousky masa i zeleninu

Symetrická čepel je ostřena tradiční ruční technikou Honbazuke. Jedná se o třístupňové broušení, ostření a leštění po celé délce čepele, které zajišťuje extrémně ostrou čepel typu "katana".

Jádro těchto nožů je tvořené jemnou karbidovou ocelí. Toto jádro je obalené 65 vrstvami ocele, které vytvářejí jedinečný damascénský design. Speciální japonská ocel CMV60 obohacená o kobalt, molybden a vanad pro vyšší tvrdost a odolnost čepele. Vysoký obsah uhlíku dodává noži extrémní tvrdost - cca 61 stupňů Rockwella, pro nepřekonatelnou a dlouhotrvající ostrost.

Ergonomická rukojeť je vyrobená z odolné a houževnaté micarty - vrstvené směsi pryskyřice a lněných vláken je nenáročná na údržbu. Kombinace micarty s texturou dřeva a elementů z leštěné nerezové oceli je skutečně jedinečná. Rukojeť je na kovové patce opatřena jedinečným logem Miyabi.

 

- Čepel kalená speciální technologií CRYODUR® při -196ºC, pro dlouhotrvající ostří

- Extrémně ostré ostří se schopností držet hranu

- Ergonomická rukojeť ze syntetické micarty (lněná vlákna zpevněná pryskyřicí) doplněná elementy z leštěné nerezové oceli

- Unikátní třífázové ruční broušení Honbazuke

- Ruční výroba v japonském městě Seki

- Jádro z karbidové oceli CMV60

- Tvrdost čepele cca 61 HRC

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské nože
délka ostří (cm): 20
typ nože: Gyutoh

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

zw

Ponořte se do kulinářského světa se společností ZWILLING, která vyrábí nože a kuchyňské produkty v Solingenu již od roku 1731. Od té doby se z malého výrobce prémiových nožů stal světový lídr v oblasti kulinářství. Vášeň pro vaření společnost inspirovala k tomu, aby svůj důvtip přenesla do nádobí, skla, kuchyňských nástrojů a dalších produktů, které přinesou vaření zábavu a potěšení. 

Díky více než 290 letům zkušeností je dnes ZWILLING jednou z nejznámějších značek na světě a umí nadchnout profesionální i amatérské kuchaře. Inovativní funkce, dokonalý design a nejvyšší kvalita charakterizují všechny výrobky pro kuchyň a stolování. Když tedy držíte v ruce výrobek ZWILLING, držíte v ruce kus historie. A budoucnosti.

Nechte se inspirovat a objevte svět ZWILLING!


TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny